Okb hastası olduğunu söyledi

Başka bir hesap oluştur sahte, oradan konuş o kıza aşık olunca seni bırakır

Bence mesleği hakkında da yalan söylüyor. Mesleği önemli değil de belirtmek istedim. Siz uzak durun bencede

Öyle yapcam sanırım. Ama bela olsun da istemiyorum tatlı bir şekilde bitirmem lazim
Ya bugün annemle tartıştık, yıkanmadığım için odam kokuyormuş, saçlarım geç kuruyor o yüzden haftada bir yıkanıyorum deyin. Başka bir günde bizim eve ciddi bir temizlik gerek, ben beceremiyorum banyoyu tuvaleti temiz tutmayı her yer saç kıl oluyor deyin. Gerçekten OKB hastasıysa asla durmaz kaçar. Pislik düzensizlik kir pasa asla gelemezler.
Ve bu adam silah taşıyan bir polis öyle mi?

İş değiştireceğinizi söyleseniz? Daha 2 haftalık birine ulaşamama durumunda böyle krize girilmez. Ben de çok evhamliyim teşhisim yok ama OKB belirtileri gösteren taraflarım var da cidden bu nedir böyle? Taktiginiz güzel. Uyandırmadan yavaş yavaş soğutun. polisler şecereye bakıyor olabilir. Adresinize ulaşması mümkün mü bilmiyorum ama aklınızda olsun.

Adresini ismini calistigin yeri vs biliyir mu? Insallah hepsini vermedin herif kafaya takinca takiyor iste polisse silahi var mi? Yani daha bulusmak diyorsun.. bunun temkini
Mi
Kalmis
Sence

Bence engelle gitsin, cunku tehlikeli tipler bunlar, daha 2 haftada takinti olmussun, kendine acimqdan siddet gosteren biri sana acimaz. Allah yardimcisi olsun ama adam hasta…

Yanlış anlamayin ama henüz hicbir seyiniz olmayan, 2 haftalik süreçte bu kadar negatif düşünmenize sebep olan biri icin kafanizi yormaya değer mi? Dunyada baska adam mi yok? Gecin gidin, önünüze bakin.

Okb ile yaptığı psikopatlıkların alakası yok. Ayrıca mesleği de polis değil yapamaz o hastalıkla polislik

Polis uzak dur ben kadın sığınma evine gitmeye bile çekindim ya bulursa diye zamanında .....birde baktım guzelce ayrılmıyor seni şikayet ederim mesleğinden olursun de ..o zaman dötüm dötüm kaçıyorlar

Çok tehlikeli durumlar bunlar, polis diye statüleri hoşuna gidiyor kadınların ama çoğu travmalı ve tehlikeli derecede psikolojik durumlar yaşıyorlar.

Hemen uzaklaşın, hemen!

İnternetten konuştuğunuz insanlara neden işyerinizi söylüyorsunuz??

Bence arayı aç bir şeyler uydur. Hastanelik işlerim var akrabamı hastaneye getirip götürücem de. KPSSye giricem sıkı çalışıcam hiç vaktim yok hakkını helal et hesabımı kapatıcam yaz hesabını kapat. Sen yazmayınca başkasını bulur gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…