Okb hastası olduğunu söyledi

Princes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
319
106
53
26
Çok uzun zaman olmadı tanıyalı. 2 hafta oldu ve Instagramdan tanıştık. Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) olduğunu söyledi en başta. Bende az çok bilgi sahibiydim önemsemedim. Konuşmaya devam ettim. Ama bana birkaç saat ulaşmasa sorun çıkarıyor. Onun istemediği şeyler söyleyince tersliyor. Benim kendi iradem var falan diyorum. Tuhaf geliyor böyle yapması. Beni yönetmek istiyor. Bugün tartışırken ses kaydı atmıştı. Bir ses geliyordu ne sesi o dedim. Bacağına vuruyormus onun sesiymis. Sinirlenince vurma huyu varsa cekinirim ben. Polismiş ama yüz yüze görüşme konusunda çok tereddütüm var. Sizce normal mi bunlar.? Benim uzun zamandır ilişkim olmadı ve net üzeri olunca temkinli olmak istiyorum

Öyle yapcam sanırım. Ama bela olsun da istemiyorum tatlı bir şekilde bitirmem lazim
Bence bitirmek için seçtiğin sözler çok önemli ya da bitirme şeklin, yerini yurdunu bilmiyorsa engelle geç. Çok korkarım böyle bi insanı takıntı yapma potansiyeli olan erkeklerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…