25inde ameliyatım tatlım ama tugrul beye olcam kısmetsee:)
25inde ameliyatım tatlım ama tugrul beye olcam kısmetsee:)
Ocak son hafta Serdar Eren e ameliyat olucam, randevu ucreti 200 euro, operasyon hersey dahil 7000 euro, hayat boyu bir daha ameiyat olmam gerekmicekmis, degistirme yapilmiyormus 270 cc veya 300cc kas altına gogus altı kesisi ile yuvarlak silikon jel koyulacak ama silikonun detaylarini veya markasini bilmiyorum, ici mavi dısı da beyaz puruzlu gibiydi. benim endisem 270 veya 300 cc ile bedenim ne olucak, su an gogus olcum 85 gogus kafesim 75 cm, yani 10 cm fark AA kup oluyorum, 300 cc pek bi az geldi sizlerin yazısını okuyunca, boyum 1.69, 53 kg yum
merhaba kizlar ben silikon yaptirmak cok istiyorum ama henuz dokturumu bulamadim.bana birini tavsiye ettiler ama yene sizin tavsiyeleriniz benim icin onemlidir.benim memelerim anne olduktan sora cok kuculdu ve ne giysem yakismiyo lutfen yardimci olun benimle tecrubelerinizi paylasin simdiden cok tesekkur ederim.
ufffffff kizlar yabende olucam ama bunun haram ve gunah oldugu yaziliyo dinimizde nasil olcak bilmiyorum.ama cok istiyorum allahdan korkarim tabi ama ben napicam aranizda bunlari dusunen vami.bilmiyorumkismile
ufffffff kizlar yabende olucam ama bunun haram ve gunah oldugu yaziliyo dinimizde nasil olcak bilmiyorum.ama cok istiyorum allahdan korkarim tabi ama ben napicam aranizda bunlari dusunen vami.bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?