merhaba kizlar ben silikon yaptirmak cok istiyorum ama henuz dokturumu bulamadim.bana birini tavsiye ettiler ama yene sizin tavsiyeleriniz benim icin onemlidir.benim memelerim anne olduktan sora cok kuculdu ve ne giysem yakismiyo lutfen yardimci olun benimle tecrubelerinizi paylasin simdiden cok tesekkur ederim.
merhaba kizlar ben silikon yaptirmak cok istiyorum ama henuz dokturumu bulamadim.bana birini tavsiye ettiler ama yene sizin tavsiyeleriniz benim icin onemlidir.benim memelerim anne olduktan sora cok kuculdu ve ne giysem yakismiyo lutfen yardimci olun benimle tecrubelerinizi paylasin simdiden cok tesekkur ederim.
elaye sağol :1hug:Canım ben meme küçültme yaptırdım. 1. ayda yaralarım kızarmaya gerilmeye ve kaşınmaya başlayınca doktorumu aradım, hemen kontrole çağırdı ve silikon tabaka tedavisine başladık. Şükür düzeldim ama hala kullanıyorum en az 3 ay kullanacağım. Sen doktoruna danışmadın mı??? Bence bir görün, geçmiş olsun. Bu arada meme ameliyatımı Aylin hanım yaptı, meme konusunda üstüne tanımam Alzala korkma sakın, umarım en güzeli senin olur
cok tessekur ederim cnm ama bana fatih dagdelen iyi yapiyo dediler ben yene arastiriyorum eyer bunu yaptiran varsa nasil bir hiis nasil oluyo aciyomu bilmem ya kafam cok karisik bana yazin lutfen.
Canım ya bende araştırıyorum uzun zamandır okuyorum buraları Fatih beyden herhes çok şikayetçi. Meme konusunda Aylin hanım hakkında hiç şikayet yok herkes çok memnun birde Naci Çelik hakkında şikayet yok
kizlar ben biraz korkuyorum acikcasi amacasaretimi toplamisim nasil olsada bunu yaptirmak istiyorum esim karsi cikiyo ama ben cok istiyorum bana deyer veriyosa razi olur ins gerci once karsi cikiyodu simdi sessiz bakalim artik nolucak yaptirdiktan sora sizlerle paylasicam ins kendinize iyi bakin
ssheker canim benim saol bilgi icin. cok sevindim iyisin mutlusun ins bende bunlari bi gun sana yaza bilerim. sen damlami yaptirdin hangisi daha iyi dokturunun ismini oyrene bilirmiyim. bide kaca yaptirdin cok tesekkur ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?