• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ojesiz çıkmam abi :)

Ben sardım bu çizgi film karakterlerine :))) Bugünde Temel Reis ve ailesi bizlerle.
Umarım beğenirsiniz :))) Bol ojeli ve renkli günlerrr :))

Eklentiler

• $SDC15595.jpg
    $SDC15595.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $SDC15596.jpg
    $SDC15596.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 58
  • $SDC15597.jpg
    $SDC15597.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $SDC15598.jpg
    $SDC15598.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 62
  • $SDC15599.jpg
    $SDC15599.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 59
  • $SDC15600.jpg
    $SDC15600.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 68
bu kadar abartacak bısey yok
tırnaklarınız benım hosuma gıtmedı

çookk hoş olmuş:)simpsonlar da güzel olabilir:46:

Çok güzel olmuş :52::52:
teşekkürler kızlarrrr
bu kadar abartacak bısey yok
tırnaklarınız benım hosuma gıtmedı

bunları cidden cidden müzeletmek istiyorum.arkadaşım madem abartılacak bişey yok diye düşünüyosun ve hoşuna gitmediki bu gayet normal bişey yazmassın olur biter yazık degilmi o güzel parmaklarını yoruyosun hemde abartıldıgını düşünen bişey için :))) bu arada eklemeden geçemiycemm çünkü abartılan bişey yok ortada ne kimse bana sen ilahsın bu konuda demiş nede ben onlara ben bu konuda bir numarayım demişim :)))
ama açıkçası şaşırmıyorum senin gibi insanlara öyle bir toplumdayızki bir sihirbazın gösterisinde gösteriyi izleyip zevk almaktansa nerde hile yapmış acaba amann abartmayın canım sonuçta gerçek degil göz yanılması diyen bi toplum :)) o yüzden çekil kabuguna ve öyle yaşa lütfen insan içine karışacaksanda bırak kıskanmayıda emege saygı göster.......................

yelizcem topiğini baştan sona adam akıllı hatim etmemiştim bugüne kısmetmiş
Bu aralar sadece sim ve hologramlı ojelere takmış durumdayım
Sim ojelerinin ve hologramlılarının bende olmayanlarını not ettim
Hatta çoğunu alıntıladım ama daha önce paylaştıklarının tekrar alıntılanmasını istemezsin diye düşünüp
mesaj kalabalığı yapmamak adına sildim :1:
Tırnaklarım uzuyor hatta çoğu uzadı ama birkaç tanesi uzamamakta ısrar ediyor :45:
Ben de dengelemek için diğerlerini de kısaltmak zorunda kalıyorum :/
Bu arada Zeytinine bayıldım :)

yelizcem topiğini baştan sona adam akıllı hatim etmemiştim bugüne kısmetmiş
Bu aralar sadece sim ve hologramlı ojelere takmış durumdayım
Sim ojelerinin ve hologramlılarının bende olmayanlarını not ettim
Hatta çoğunu alıntıladım ama daha önce paylaştıklarının tekrar alıntılanmasını istemezsin diye düşünüp
mesaj kalabalığı yapmamak adına sildim :1:
Tırnaklarım uzuyor hatta çoğu uzadı ama birkaç tanesi uzamamakta ısrar ediyor :45:
Ben de dengelemek için diğerlerini de kısaltmak zorunda kalıyorum :/
Bu arada Zeytinine bayıldım :)

:))) hep başka topiklkerde görüşüyodukk ::)) hoşgeldin burayadaaa alıntıda yapabilirsin hatta kendi fotolarınıda ekliyebilirsin canım soru degil yani.hologram çok fazla ojem yok 5 tane falan sanırım ama sime gelince tam bir sim tutkunuyum:52::52::52::52:

bende kısalttım mecburen tırnaklarımı kırılınca uzuyolar yavaş yavaş bakalım :)) ya sorma yaramazların yaramazı bir zeytinim var şimdi bide dışardan buldugum pisi eklendi ev savaş alanına dönüyorrr

:))) hep başka topiklkerde görüşüyodukk ::)) hoşgeldin burayadaaa alıntıda yapabilirsin hatta kendi fotolarınıda ekliyebilirsin canım soru degil yani.hologram çok fazla ojem yok 5 tane falan sanırım ama sime gelince tam bir sim tutkunuyum:52::52::52::52:

bende kısalttım mecburen tırnaklarımı kırılınca uzuyolar yavaş yavaş bakalım :)) ya sorma yaramazların yaramazı bir zeytinim var şimdi bide dışardan buldugum pisi eklendi ev savaş alanına dönüyorrr

Hoşbuldukk :71:
Simler harika görünüyor zaten :1:
Bir sürü oje aldım ama hiçbirini henüz kullanamadım böyle uzunlu kısalı tırnaklara sahip olunca içimden gelmiyor :)
İzmir'de ev işi nedir bilmezdim insan evin en küçüğü olunca ve hamarat bir ablası olunca ev işleri yapmak bana kalmıyor :1:
Ama yurtta bulaşıklarımı ben yıkıyorum birkaç parça makinaya atmaya değmeyecek çamaşırları elimde yıkıyorum
Sanırım o yüzden güçsüzleşti tırnaklarım soyuluyor hep
Yakında ben de aranıza dönerim umarım :1:

Kaç yaşında Zeytin?
Benim de Christopher'ım var ama artık yaşlanıyor 6 yaşına girecek eski hareketliliği kalmadı önceleri ele avuca sığmazdı :1:
Sorma ya bizim de ev kedi doldu biz dışarıda annesiz bulduğumuz yavruları alıp bakımlarını yapıp sahiplendiriyoruz
Ama birkaç kedimiz hala yuva bulamadı kendi kedim de kıskanıyor yavruları annem ne yapacağını şaşırmış yazık :1:

Hoşbuldukk :71:
Simler harika görünüyor zaten :1:
Bir sürü oje aldım ama hiçbirini henüz kullanamadım böyle uzunlu kısalı tırnaklara sahip olunca içimden gelmiyor :)
İzmir'de ev işi nedir bilmezdim insan evin en küçüğü olunca ve hamarat bir ablası olunca ev işleri yapmak bana kalmıyor :1:
Ama yurtta bulaşıklarımı ben yıkıyorum birkaç parça makinaya atmaya değmeyecek çamaşırları elimde yıkıyorum
Sanırım o yüzden güçsüzleşti tırnaklarım soyuluyor hep
Yakında ben de aranıza dönerim umarım :1:

Kaç yaşında Zeytin?
Benim de Christopher'ım var ama artık yaşlanıyor 6 yaşına girecek eski hareketliliği kalmadı önceleri ele avuca sığmazdı :1:
Sorma ya bizim de ev kedi doldu biz dışarıda annesiz bulduğumuz yavruları alıp bakımlarını yapıp sahiplendiriyoruz
Ama birkaç kedimiz hala yuva bulamadı kendi kedim de kıskanıyor yavruları annem ne yapacağını şaşırmış yazık :1:

su benim tırnaklarımı tam aksine uzatıyor sanki :)) evli olunca mecbur bütün işler bede tabi bol bolda suyun içindeyim yani :))
zeytin 1 yaşında daha bu yaramazlıgıda ondan zaten :))) ee bide bütüngün evde yanlız kalınca enerjiyi atacak yer bulamıyo kuzucummm :))) daha önce senin evcilhayvanlardaki topigine yazmıştım hatırlarsan lisedeyken aldıgım ve uzunca bir süre bizimle yaşayan ama sonra dışarıya çıkmak isteyen kedimi dışarıya çıkarıp bir buçuk sene falan baktıktan sonra aptdaki beş para etmez bi kadın yüzünden babam başka biyere bırakmıştı ve ben hala vicdan azabından kurtulamadım diye hala çok üzülüyorum ama eskiye nazaran daha iyiyim sürekli olup olmadık yerde aglıyodum çünkü :((( zeytin bile yetmiyodu acılarımı dindirmeyeki zeytinide izmire tatile gittigimizde foçadan sokaktan aldık biz minnacıktı daha.ama şimdi pisiyi sokaklardan kurtarınca biraz daha rahatladım sanırım aslında onların dogası dışarda yaşamak ama öyle güzel bir toplumda yaşamıyoruz malesef yeni yeni düzeliyo yemek verme su verme olayları bile ama zarar veriyolar işte hayvanlara bazı insanlar hiç bir zararları yokken hemde :((( şimdi pisiyi eşim yüzünden sahiplendirmek zorundayım çünkü eşim hiç istemiyo ama biliyoki pisiyi dışları atmaya kalkarsa bende giderim şimdilik bişi yapamıyo :))bakalım zeytinde aşırı kıskanıyo pisiyiii ve daha çok yaramazlık yapıyo tabi piside öyle tatlkı bişiyki :)) akşam gelince kucagıma atlayıp yüzümü yalamaya başlıyo hemen :))) sevmeme izin vermiyo sen sevme ben seni severim deyip o küçük patilerini atıyo yüzüme okşuyo falan zilli :)))))) tabi bunu gören 14 kiloluk zeytin hanımda atlıyo kucagıma düşün halimi :)))))))))
bak fotolarınıda koyayım sana :))
amma uzun yazmışımmm :)))

dddd

Eklentiler

• $3.JPG
    $3.JPG
    139,8 KB · Görüntüleme: 48
  • $fffffffff.JPG
    $fffffffff.JPG
    154,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $SDC15351.jpg
    $SDC15351.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $SDC15348.JPG
    $SDC15348.JPG
    95,9 KB · Görüntüleme: 68
su benim tırnaklarımı tam aksine uzatıyor sanki :)) evli olunca mecbur bütün işler bede tabi bol bolda suyun içindeyim yani :))
zeytin 1 yaşında daha bu yaramazlıgıda ondan zaten :))) ee bide bütüngün evde yanlız kalınca enerjiyi atacak yer bulamıyo kuzucummm :))) daha önce senin evcilhayvanlardaki topigine yazmıştım hatırlarsan lisedeyken aldıgım ve uzunca bir süre bizimle yaşayan ama sonra dışarıya çıkmak isteyen kedimi dışarıya çıkarıp bir buçuk sene falan baktıktan sonra aptdaki beş para etmez bi kadın yüzünden babam başka biyere bırakmıştı ve ben hala vicdan azabından kurtulamadım diye hala çok üzülüyorum ama eskiye nazaran daha iyiyim sürekli olup olmadık yerde aglıyodum çünkü :((( zeytin bile yetmiyodu acılarımı dindirmeyeki zeytinide izmire tatile gittigimizde foçadan sokaktan aldık biz minnacıktı daha.ama şimdi pisiyi sokaklardan kurtarınca biraz daha rahatladım sanırım aslında onların dogası dışarda yaşamak ama öyle güzel bir toplumda yaşamıyoruz malesef yeni yeni düzeliyo yemek verme su verme olayları bile ama zarar veriyolar işte hayvanlara bazı insanlar hiç bir zararları yokken hemde :((( şimdi pisiyi eşim yüzünden sahiplendirmek zorundayım çünkü eşim hiç istemiyo ama biliyoki pisiyi dışları atmaya kalkarsa bende giderim şimdilik bişi yapamıyo :))bakalım zeytinde aşırı kıskanıyo pisiyiii ve daha çok yaramazlık yapıyo tabi piside öyle tatlkı bişiyki :)) akşam gelince kucagıma atlayıp yüzümü yalamaya başlıyo hemen :))) sevmeme izin vermiyo sen sevme ben seni severim deyip o küçük patilerini atıyo yüzüme okşuyo falan zilli :)))))) tabi bunu gören 14 kiloluk zeytin hanımda atlıyo kucagıma düşün halimi :)))))))))
bak fotolarınıda koyayım sana :))
amma uzun yazmışımmm :)))

dddd

Su benim de tırnaklarımı uzatıyor ama güçsüz uzatıyor önceleri çok sertti şimdi hemen soyuluyor :/
Hatırlıyorum çok üzüldüm ben de :/
Haklısın hayvanlara eziyetin çok fazla olduğu bir ülkedeyiz
savunmasız canlılarda güç gösterisi yaparak egolarını tatmin eden insanlar var
Dışarıya yemek su koyduğumuzda bile üzerimize geliyorlar
Hayvan hakları federasyonu bir öneride bulunmuş ve kabul edilmiş artık camilerde hayvan hakları ile ilgili vaaz verilecekmiş
Umarım insanlarımıza bir etkisi olur bu uygulamanın
Maşallah ikisi de çok tatlı benim de tam tersi köpeğim bej kedim siyah :1:
Kedi için ilanlar verdin mi facebookta gruplar var ve bazı sahiplendirme sitelerine de ilan verebilirsin
Umarım yuva bulur

Son düzenleme:
Su benim de tırnaklarımı uzatıyor ama güçsüz uzatıyor önceleri çok sertti şimdi hemen soyuluyor :/
Hatırlıyorum çok üzüldüm ben de :/
Haklısın hayvanlara eziyetin çok fazla olduğu bir ülkedeyiz
savunmasız canlılarda güç gösterisi yaparak egolarını tatmin eden insanlar var
Dışarıya yemek su koyduğumuzda bile üzerimize geliyorlar
Hayvan hakları federasyonu bir öneride bulunmuş ve kabul edilmiş artık camilerde hayvan hakları ile ilgili vaaz verilecekmiş
Umarım insanlarımıza bir etkisi olur bu uygulamanın
Maşallah ikisi de çok tatlı benim de tam tersi köpeğim bej kedim siyah :1:
Kedi için ilanlar verdin mi facebookta gruplar var ve bazı sahiplendirme sitelerine de ilan verebilirsin
Umarım yuva bulur

süper bir uygulamaymış bu çok sevindimm ama umarım insanlarımız anlar
yerdekilere merhamet etmeyenlere göktekiler merhamet etmezmiş çok severim bu sözüü

dimi çok tatlılarrr:nazar::nazar::nazar: verdim canım ilan vermemmi şimdiye kadar dönen olmadı bakalım bekliorum sabırla

süper bir uygulamaymış bu çok sevindimm ama umarım insanlarımız anlar
yerdekilere merhamet etmeyenlere göktekiler merhamet etmezmiş çok severim bu sözüü

dimi çok tatlılarrr:nazar::nazar::nazar: verdim canım ilan vermemmi şimdiye kadar dönen olmadı bakalım bekliorum sabırla

Çok doğru canım
Bir etkisi olacağını umut ediyorum bakalım
Haytap ramazan için hazırladığı afişlerde de o sözü kullanmıştı
Bütün her yere aşmıştım özellikle büyük marketlerle konuşup camlarına astırdım
Mahallemizde kimsenin bu konuda duyarlılığı yokken şimdi her çöpün önünde bir kap su ve yemek görüyoruz
Yıllarca uğraştık sonucunu alıyoruz sanırım :)

Umarım bir an önce yuvasına kavuşur :)

Bu arada Kleancolor'lara bayıldım
Türkiye'de satışı yok değil mi:26:
Sen toplu almışsın sanırım hangi sitedendi?

Çok doğru canım
Bir etkisi olacağını umut ediyorum bakalım
Haytap ramazan için hazırladığı afişlerde de o sözü kullanmıştı
Bütün her yere aşmıştım özellikle büyük marketlerle konuşup camlarına astırdım
Mahallemizde kimsenin bu konuda duyarlılığı yokken şimdi her çöpün önünde bir kap su ve yemek görüyoruz
Yıllarca uğraştık sonucunu alıyoruz sanırım :)

Umarım bir an önce yuvasına kavuşur :)
çok çok güzel bir şey yapıyorsun keşke herkez senin gibi olsaaa bukadar duyarlı olsa :46::46::46::46::46: bende en son ekimde gittim izmire kedimide aradım babamın bıraktıgı yerde tabi bulamadım :( ama çok çok rahatladı için çünkü heryerde yere sabitlenmiş mama ve su kapları gördüm adım başı heryer doluydu bende elimden geldigince koyuyorum hergün
Bu arada Kleancolor'lara bayıldım
Türkiye'de satışı yok değil mi:26:
Sen toplu almışsın sanırım hangi sitedendi?

evet canım ben bütün seriyi satın aldım toplam 9 oje ve birde matlaştırıcı ebay dan aldım ama benim aldıgım satıcı artık satış yapmıyo malesef.ama bu konuda you knowla konuşabilirsin oda başka bi yerden aldı

çok çok güzel bir şey yapıyorsun keşke herkez senin gibi olsaaa bukadar duyarlı olsa :46::46::46::46::46: bende en son ekimde gittim izmire kedimide aradım babamın bıraktıgı yerde tabi bulamadım :( ama çok çok rahatladı için çünkü heryerde yere sabitlenmiş mama ve su kapları gördüm adım başı heryer doluydu bende elimden geldigince koyuyorum hergün

evet canım ben bütün seriyi satın aldım toplam 9 oje ve birde matlaştırıcı ebay dan aldım ama benim aldıgım satıcı artık satış yapmıyo malesef.ama bu konuda you knowla konuşabilirsin oda başka bi yerden aldı

Teşekkür ederim canım :70:
Bu konuda bizler gibi duyarlı insan az malesef ama çoğalıyor
Benim yaşadığım yere yakındı sanırım bıraktığı yer
Eğer bizim oradaysa hiç merak etme anlattığım gibi artık çoğu kişi yemek su koyuyor hayvanlara

Buldum buldum gg'de buldum şuan :52::52:
Resmen cennet fiyatları da tahminimden daha iyiymiş
Almalıyım en kısa zamanda :1:

Teşekkür ederim canım :70:
Bu konuda bizler gibi duyarlı insan az malesef ama çoğalıyor
Benim yaşadığım yere yakındı sanırım bıraktığı yer
Eğer bizim oradaysa hiç merak etme anlattığım gibi artık çoğu kişi yemek su koyuyor hayvanlara

Buldum buldum gg'de buldum şuan :52::52:
Resmen cennet fiyatları da tahminimden daha iyiymiş
Almalıyım en kısa zamanda :1:
evet canım annemler egekentte babam izkente bırakmıştı onları :(((( dışarda yaşıyolardı zaten ama işte yinede kötü oluyor insan :(((

evet fiyatları inanılmaz uygun ben 10 ojeyi 54 tl ye almıştım :)

evet canım annemler egekentte babam izkente bırakmıştı onları :(((( dışarda yaşıyolardı zaten ama işte yinede kötü oluyor insan :(((

evet fiyatları inanılmaz uygun ben 10 ojeyi 54 tl ye almıştım :)

Şu cümlenden sonra fiyatının uygun olmadığını anladım çünkü ben 13 oje için 154 tl hesapladım :1:
Keşke senin aldığın satıcı satış yapsaydı ya :43:
Daha uygununu bulana kadar aramaya devam o zaman :1:

Back