ojesiz çıkmam abi :)

denemeye başladım bir şeyler.
her an açabilirim

hem merak ettim çok da güzel dizmişsin ojeleri de zeytin ojeleri kurcalamıyor mu?

ayrıca oje sayın kaçta şu anda?

denemeye başladım bir şeyler.
Her an açabilirim

Hem merak ettim çok da güzel dizmişsin ojeleri de zeytin ojeleri kurcalamıyor mu?

Ayrıca oje sayın kaçta şu anda?

aç aç :) arada bi yelteniyo ojelere hatta nail art ojelerin kapaklarını kemirmeye bayılıyoo :)))

327 oje sayım

yelizcim sayfan hayırlı olsun kusum. tırnaklarına bayılıyorum.

kiosklarda var ama acıkcası mat ojeyi tavsiye etmem pek mat cila daha guzel her rengin ustunde deneyebilirsin bide mat oje surmek biraz risk işidir hemen kuruyup matlastıgı için tek seferde hatasız surmek lazım yoksa dalgalanmalar oluyor oda bence hos durmuyor

Bugün tırnaklarımda iştah açan kivi dilimleri varrrr :))
Nasıl yaptıgıma ve hangi ojeleri kullandıgıma gelelimmm zemine essencenin 34 walk of fame toprak renkli ojesini sürdüm ve tel toka yardımıyla pastelin yeşil ojesiyle kivilerimi çizdim.daha sonra kivilerin ortasına sert olan kısmını golden rose nail arty beyaz ojesiyle yaptım ve son olarak golden rose nail art siyah ojesiyle kivinin çekirdeklerini yaptımm ve manikürümü bitirdimmm.
İşte karşınızdaaaaaa :)

Eklentiler

• $SDC14894.JPG
    75,7 KB · Görüntüleme: 67
  • $SDC14896.JPG
    73,9 KB · Görüntüleme: 63
  • $SDC14898.JPG
    78,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $SDC14901.JPG
    75,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $SDC14905.JPG
    80,7 KB · Görüntüleme: 57
Yeşille uyumu harika olmuş! Bende bayadır yeşil oje arıyodum bu tarz. Cırtlak yeşil aldım ama bide koyu istiyodum. Aradım fakat pastel'in bu yeşiline raslamamıştım. Numarası ne canım ? Bulunca alıcam.

bugün bahsettiğim mat ojelere denk geldim ve aynen dediğin gibi yaptım:)hiç bakmadan geçtim:)en mantıklısı matlaştırıcı cila, teşekkürler fikir için.

Sonunda beklenen gün geldiiii sonunda ojeperestte tatile gidiyorrr:))))
Bir hafta kadar burda yokum pc mide yanımda götürücem ve fırsat bulursam ordan da paylaşıcam manikürlerimiii.kendinize çok çok iyi bakınnnnn.Havalar bu sıralar pekte iyi olmasada tırnaklarınız hep renkli olsunnnnnnnnnn öpüyorum hepiniziiii :))

gelelim manikürümeeeee zamanım kısıtlı o yüzden uzun yazamıycam renk numaraları fotoda varrrrr :)))

Eklentiler

• $SDC14907.JPG
    99,1 KB · Görüntüleme: 48
  • $SDC14909.JPG
    94,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $SDC14911.JPG
    90,5 KB · Görüntüleme: 60
  • $SDC14912.JPG
    97,6 KB · Görüntüleme: 66
Evet yine yeniden burdayım işte :)) Tatil bitti ve işe alışmak oldukça zor dogal olarak ama dün gelen bir paket beni bende aldı ve adaptemi kolaylaştırdı bekledigim Kleancolor ojelerim geldi sonundaaaaa :)) dün çok agrım olduğu için hepsini tek tek sürüp deneyemedim ama bi rengini zar zorda olsa sürdüm hergün bir rengini tanıtmayı planlıyorum :) Genel anlamda soracak olursanız şahanelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Gelelim dün gecenin şanslısınaaaa bu serinin scarlet isimli ojesi :)
Ben aşık oldumki eminim sizlerde bayılacaksınızzzz.renk olarak tam kırmızı diyemem her ne kadar şişede öyle görünsede tırnaktaki rengi nar çiçeginden az daha koyu bir renk diye tanımlanabilir içinde kırmızı ve sarı simler var dışarıda parıldıyor resmen inanılmaz ilgi çeken bir parıldama bu 100 mt öteden bile farkedilebilir o denli yani :)) kıvamlarına gelince biraz koyu bir kıvamdalar fakat sürüm kolay.Daha fazla uzatmadan fotolara geçiyorum.bütün kardeşlerin tek tek çektim fotolarınııı :))

NOT:FOTOLAR İÇ MEKANDA ÇEKİLDİGİ İÇİN TAM RENKLER YANSIMADI :)

hoşgeldinnn paketin de çok hoş gelmiş bakıyorum renk muhteşem, topluca bi fotolarını da çekseydin keşkee..

Son düzenleme:
allahımmmmmmmmmmmm
senden yaklaşık 1 hafta sonra verildi kargoya benim sipariş. inş. sorunsuz gelir benimki de yaaa çok heveslendim çok güzeller güle güle kullan hepsini

walla bravo yaaa ne diim yetenek fışkırması
ellerimi sanamı yollasam acep tatlım ha mütişşşşşşşşşşşş

Yine aynı şeyi yaptım yine ojelere baktım dayanamadım...
Sanırım gidip elimdeki ojeyi silip yenisini süreceğim

allahımmmmmmmmmmmm
senden yaklaşık 1 hafta sonra verildi kargoya benim sipariş. inş. sorunsuz gelir benimki de yaaa çok heveslendim çok güzeller güle güle kullan hepsini
çok çok saol tatlımmm eminim seninkide sorunsuz gelir.yanlız dikkat etmen gereken birşey var adres olarak nereyi verdin bilmiyorum ama ben işyerimi vermiştim sonrada tatile çıktım bir hafta yoktum işte o sırada ofisten kimse posta kutusuna bakmamış salı günü ben indim işte posta kutusunda sallanıyo paket içeri atmaya çalışmışlar ama atamamışlar tabi öyle agzında kalmış biri alsa gitse kimseden hesapta soramazsın normalde postacının kapıya getirmesi lazım ama nerde öyle düşünce o yüzden dikkat et derim kontrol et sürekliiii
walla bravo yaaa ne diim yetenek fışkırması
ellerimi sanamı yollasam acep tatlım ha mütişşşşşşşşşşşş
sagol cnmmmm sadece ellerini yollama yau :) kendin gel yaparız sanadaa :))
Yine aynı şeyi yaptım yine ojelere baktım dayanamadım...
Sanırım gidip elimdeki ojeyi silip yenisini süreceğim
vazgeçemezsin artıkkkk :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…