sagol tatlımmm.you know bana french için onlar demişti bendeki desenlere sanırım öyleler ama çizgiler yatay olmuyo tırnak ucuna bile anca dik dik sürmem lazımki olsun oda güsel durmuyo bak fotosunu çekiyimde gösteriim :)) kesinlikle aç bi başlık bi yerde topla paylaşımlarınıı
denemeye başladım bir şeyler.
Her an açabilirim
Hem merak ettim çok da güzel dizmişsin ojeleri de zeytin ojeleri kurcalamıyor mu?
Ayrıca oje sayın kaçta şu anda?
yelizcim sayfan hayırlı olsun kusum. tırnaklarına bayılıyorum.
zeytine de cicilerine de maşallah:)
sürdüğün oje bende de var.bir kere kullandım dediğin gibi çook güzel fakat çıkarması çok zahmetli.katlar arttıkça oje daha da güzelleşiyor:)
golden rose mat serisi piyasaya çıktımı acaba?alan, deneyen, fotoğraflayan varmıdır??daha çıkıp bakamadım meraktayım:)(fotolar netten alıntıdır)
kiosklarda var ama acıkcası mat ojeyi tavsiye etmem pek mat cila daha guzel her rengin ustunde deneyebilirsin bide mat oje surmek biraz risk işidir hemen kuruyup matlastıgı için tek seferde hatasız surmek lazım yoksa dalgalanmalar oluyor oda bence hos durmuyor
Yeşille uyumu harika olmuş! Bende bayadır yeşil oje arıyodum bu tarz. Cırtlak yeşil aldım ama bide koyu istiyodum. Aradım fakat pastel'in bu yeşiline raslamamıştım. Numarası ne canım ? Bulunca alıcam.
hoşgeldinnnPaketin de çok hoş gelmiş bakıyorum Renk muhteşem, topluca bi fotolarını da çekseydin keşkee..
çok çok saol tatlımmm eminim seninkide sorunsuz gelir.yanlız dikkat etmen gereken birşey var adres olarak nereyi verdin bilmiyorum ama ben işyerimi vermiştim sonrada tatile çıktım bir hafta yoktum işte o sırada ofisten kimse posta kutusuna bakmamış salı günü ben indim işte posta kutusunda sallanıyo paket içeri atmaya çalışmışlar ama atamamışlar tabi öyle agzında kalmış biri alsa gitse kimseden hesapta soramazsın normalde postacının kapıya getirmesi lazım ama nerde öyle düşünceallahımmmmmmmmmmmm
senden yaklaşık 1 hafta sonra verildi kargoya benim sipariş. inş. sorunsuz gelir benimki de yaaa çok heveslendim çok güzeller güle güle kullan hepsini
sagol cnmmmm sadece ellerini yollama yau :) kendin gel yaparız sanadaa :))walla bravo yaaa ne diim yetenek fışkırması
ellerimi sanamı yollasam acep tatlım hamütişşşşşşşşşşşş
vazgeçemezsin artıkkkk :))))Yine aynı şeyi yaptım yine ojelere baktım dayanamadım...
Sanırım gidip elimdeki ojeyi silip yenisini süreceğim
süper.............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?