- 2 Mart 2011
- 1.251
- 5
- 316
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu baskıda oje çok önemli zaten yauuu nail artları deneeeeeBir de ben bütün yaz konadlarımı kullanamamıştım çünkü ojelerimin hiçbiri baskıya geçmiyordu.. Geçen gün french yaparken alix avien in beyaz ojesinin yapış yapış uzadığını fark ettim fazla değildi ama uzuyordu dün birkaç denemeden sonra onunla konad yapmayı başarabildim
sagol cnmmmm maşallah diin bakemmm bu arada kemirsende sür bakem ojeleriniii ben kısaykende sürmüştüm :))Yelizcem ne güzel uzamış tırnakların ben hepsini kemirdim,ojelerime kısa süre için elveda dedim..
Şimdi uğraşıyorum uzasın diye..
takipli almadıysan kuzucum kapıya getirmiyorlar
çok çok saol tatlımmm eminim seninkide sorunsuz gelir.yanlız dikkat etmen gereken birşey var adres olarak nereyi verdin bilmiyorum ama ben işyerimi vermiştim sonrada tatile çıktım bir hafta yoktum işte o sırada ofisten kimse posta kutusuna bakmamış salı günü ben indim işte posta kutusunda sallanıyo paket içeri atmaya çalışmışlar ama atamamışlar tabi öyle agzında kalmış biri alsa gitse kimseden hesapta soramazsın normalde postacının kapıya getirmesi lazım ama nerde öyle düşünce o yüzden dikkat et derim kontrol et sürekliiii
takipli almadıysan kuzucum kapıya getirmiyorlar
Yine bir Kleancolor rengiyle burdayım :)Kleancolor black :))) fazla yazamıycam ben offfffffffffffffff diyorum ya siz ne diyorsunuzzzzz ???????
ben de iş yerime istedim cnm ama posta kutusu bizim iş yerinde kaybolmaz kaybolamaz posta kutusu yok kapıda özel bölüm var kargolar için. mutlaka biri teslim alır. yine de saol bilgi için :)
cnm benim çok ingilizcem yok ama bi arkadaşın yardımıyla verdim siparişimi dedigin gibi tek seçenek vardı vede takipli oldugunu söyledi arkadaş benim kargom 13.09 da sanırım verildi kargoya muhtemelen ben tatildeyken geldi yani 20-25 gün sürdü.ama iilk verdigim renk degiştiren oje gelmemiştiiitakipli takipsiz diye bi seçenek yoktu ki ama :44: benim ilk siparişimdi ebayden ama hiç dikkatimi çekmedi :44:
en merak ettiğim en bayıldığımı sürmüşsün yaaa. ben de mail attım satıcıya, alırsam seninki geldi bilindik satıcı olsun istiyorum.mail attım geridönüş bekliyorumm. ben de çatlayacağım yoksa
Şimdi bir soru sorabilir miyim?
Tırnaklarımın çabuk uzaması ve sertleşmesi için cilanın içine limon karıştırma olayını denemek istiyorum da ben.. Fakat cila tırnağı sarartır demişlerdi bana:44:
Acaba tırnak sararmasını önleyici ojemin içine limon karıştırsam olur mu:44:
Ne güzel ojeler ne güzel tırnaklardır onlar öyle bende istiyorummmm
çookkk güzel görünüyor, güle güle kullan.çıkarmada problem oluyormu?bildiğimiz simli ojelerden değil zannedersemYine bir Kleancolor rengiyle burdayım :)Kleancolor black :))) fazla yazamıycam ben offfffffffffffffff diyorum ya siz ne diyorsunuzzzzz ???????
çok çok teşekkürlerrrr hayır çıkarırken hiç bir sorun yaşamadım simlilere benzemiyor pekçookkk güzel görünüyor, güle güle kullan.çıkarmada problem oluyormu?bildiğimiz simli ojelerden değil zannedersem
Maşallah tırnaklar ve oje renkleri güzel ama ben uzatamıyorum tırnak .sanki herkes benim ellerime bakıyormuş gibi hissediyorum.alılşkın olmadığım için.
benimkilerde geliyorrrrrrrr 25 tane aldımmmmmmmm