• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ojesiz çıkmam abi :)

Bir de ben bütün yaz konadlarımı kullanamamıştım çünkü ojelerimin hiçbiri baskıya geçmiyordu.. Geçen gün french yaparken alix avien in beyaz ojesinin yapış yapış uzadığını fark ettim fazla değildi ama uzuyordu dün birkaç denemeden sonra onunla konad yapmayı başarabildim :16:

Yelizcem ne güzel uzamış tırnakların ben hepsini kemirdim,ojelerime kısa süre için elveda dedim..
Şimdi uğraşıyorum uzasın diye..

Bir de ben bütün yaz konadlarımı kullanamamıştım çünkü ojelerimin hiçbiri baskıya geçmiyordu.. Geçen gün french yaparken alix avien in beyaz ojesinin yapış yapış uzadığını fark ettim fazla değildi ama uzuyordu dün birkaç denemeden sonra onunla konad yapmayı başarabildim :16:
bu baskıda oje çok önemli zaten yauuu nail artları deneeeee
Yelizcem ne güzel uzamış tırnakların ben hepsini kemirdim,ojelerime kısa süre için elveda dedim..
Şimdi uğraşıyorum uzasın diye..
sagol cnmmmm maşallah diin bakemmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::60::60: bu arada kemirsende sür bakem ojeleriniii ben kısaykende sürmüştüm :))
takipli almadıysan kuzucum kapıya getirmiyorlar

datlımm özellikle takipli aldım yau buraya gelen postacı uyuz borndan aldıklarımı ilk başlarda getirdi sona getirmemeye başladı gıcık adammm :)))) bu arada orlynle aşk yaşıyorum haberin ola heeee :)) yine bide kleancolorları tek tek sürcem tanıtıcam ordan seçersin timammıııı ama bence hepsini allll :))

Yine bir Kleancolor rengiyle burdayım :)Kleancolor black :))) fazla yazamıycam ben offfffffffffffffff diyorum ya siz ne diyorsunuzzzzz ???????

Eklentiler

• $SDC15234.JPG
    $SDC15234.JPG
    96,9 KB · Görüntüleme: 56
  • $SDC15238.JPG
    $SDC15238.JPG
    92,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $SDC15242.JPG
    $SDC15242.JPG
    85,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $SDC15243.JPG
    $SDC15243.JPG
    99 KB · Görüntüleme: 54
  • $SDC15245.JPG
    $SDC15245.JPG
    80,3 KB · Görüntüleme: 73
  • $SDC15248.JPG
    $SDC15248.JPG
    81,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $SDC15249.JPG
    $SDC15249.JPG
    86,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $SDC15251.JPG
    $SDC15251.JPG
    94,2 KB · Görüntüleme: 46
çok çok saol tatlımmm eminim seninkide sorunsuz gelir.yanlız dikkat etmen gereken birşey var adres olarak nereyi verdin bilmiyorum ama ben işyerimi vermiştim sonrada tatile çıktım bir hafta yoktum işte o sırada ofisten kimse posta kutusuna bakmamış salı günü ben indim işte posta kutusunda sallanıyo paket içeri atmaya çalışmışlar ama atamamışlar tabi öyle agzında kalmış biri alsa gitse kimseden hesapta soramazsın normalde postacının kapıya getirmesi lazım ama nerde öyle düşünce :47::47: o yüzden dikkat et derim kontrol et sürekliiii

ben de iş yerime istedim cnm ama posta kutusu bizim iş yerinde kaybolmaz kaybolamaz posta kutusu yok kapıda özel bölüm var kargolar için. mutlaka biri teslim alır. yine de saol bilgi için :)

Yine bir Kleancolor rengiyle burdayım :)Kleancolor black :))) fazla yazamıycam ben offfffffffffffffff diyorum ya siz ne diyorsunuzzzzz ???????

en merak ettiğim en bayıldığımı sürmüşsün yaaa. ben de mail attım satıcıya, alırsam seninki geldi bilindik satıcı olsun istiyorum.mail attım geridönüş bekliyorumm. ben de çatlayacağım yoksa:52::52:

ben de iş yerime istedim cnm ama posta kutusu bizim iş yerinde kaybolmaz kaybolamaz posta kutusu yok kapıda özel bölüm var kargolar için. mutlaka biri teslim alır. yine de saol bilgi için :)

takipli takipsiz diye bi seçenek yoktu ki ama :44: benim ilk siparişimdi ebayden ama hiç dikkatimi çekmedi :44:
cnm benim çok ingilizcem yok ama bi arkadaşın yardımıyla verdim siparişimi dedigin gibi tek seçenek vardı vede takipli oldugunu söyledi arkadaş benim kargom 13.09 da sanırım verildi kargoya muhtemelen ben tatildeyken geldi yani 20-25 gün sürdü.ama iilk verdigim renk degiştiren oje gelmemiştiii
en merak ettiğim en bayıldığımı sürmüşsün yaaa. ben de mail attım satıcıya, alırsam seninki geldi bilindik satıcı olsun istiyorum.mail attım geridönüş bekliyorumm. ben de çatlayacağım yoksa:52::52:

bende çok merak ediyordum bunuki seride en dikkat çekici oje buydu benim için gerçektende öyleymiş aşk yaşadım aşk :))

Evet bugünün şanslı ojesi chunky holo clover oldu :) Şişede göründügü gibi içerisinde yeşil ve turuncu simler var yansıyıp duran :) zemine bu tona benzer bir yeşil sürüp üzerine 2 kat uyguladım .Oje özelliklerine gelirsem eger bu serideki hemen hemen her ojenin alt katına aynı tonda bir oje sürerseniz eger tam anlamıyla rengini yansıtıyor.Fakat inanılmaz zor kuruyor ojeler ama olsun yinede hepsi şahane :)

Eklentiler

• $SDC15252.JPG
    $SDC15252.JPG
    92,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $SDC15253.JPG
    $SDC15253.JPG
    88,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $SDC15254.JPG
    $SDC15254.JPG
    90 KB · Görüntüleme: 44
  • $SDC15258.JPG
    $SDC15258.JPG
    94,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $SDC15259.JPG
    $SDC15259.JPG
    90,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $SDC15260.JPG
    $SDC15260.JPG
    81,4 KB · Görüntüleme: 51
Şimdi bir soru sorabilir miyim?

Tırnaklarımın çabuk uzaması ve sertleşmesi için cilanın içine limon karıştırma olayını denemek istiyorum da ben.. Fakat cila tırnağı sarartır demişlerdi bana:44:
Acaba tırnak sararmasını önleyici ojemin içine limon karıştırsam olur mu:44:

Şimdi bir soru sorabilir miyim?

Tırnaklarımın çabuk uzaması ve sertleşmesi için cilanın içine limon karıştırma olayını denemek istiyorum da ben.. Fakat cila tırnağı sarartır demişlerdi bana:44:
Acaba tırnak sararmasını önleyici ojemin içine limon karıştırsam olur mu:44:

cnm tırnak cilası sarartmaz tırnagı böyle bişi yok yani hatta bazı ojeler boyar tırnagı o yüzden alta tırnak cilası sürülür.sararma önleyici ojenin içine limon sıkınca ne kadar etkili olur bilemiorum dene bi istersen

çookkk güzel görünüyor, güle güle kullan.çıkarmada problem oluyormu?bildiğimiz simli ojelerden değil zannedersem:nazar:

Maşallah tırnaklar ve oje renkleri güzel ama ben uzatamıyorum tırnak .sanki herkes benim ellerime bakıyormuş gibi hissediyorum.alılşkın olmadığım için.

çookkk güzel görünüyor, güle güle kullan.çıkarmada problem oluyormu?bildiğimiz simli ojelerden değil zannedersem:nazar:
çok çok teşekkürlerrrr:nazar::nazar: hayır çıkarırken hiç bir sorun yaşamadım simlilere benzemiyor pek
Maşallah tırnaklar ve oje renkleri güzel ama ben uzatamıyorum tırnak .sanki herkes benim ellerime bakıyormuş gibi hissediyorum.alılşkın olmadığım için.

teşekkür ederimmmm:nazar::nazar: baksalar bile eminim bakımına ve renklere bakıyorlardır :)

Kleancolorları tanıtmaya devam ediyorum:) Bugünün güzelmi güzel ojesi Bluebell :) renk şahane bazen yeşil bazen turuncu bazen kırmızı bazende sarı oluyor :) bazende bütün renkleri gösteriyor bu güzel oje :)Zemine siyah sürdüm ve üzerine uyguladım. Bu arada bu seriyle ilgili dikkatimi çeken bir konu ojelerin hepsi tamamen sim içermesine ragmen çıkarırken hiç bir zorluk yaşanmaması bu yüzdende kalbimi fethettiler.:)
İşte sizi başbaşa bırakıyorummm .......

Eklentiler

• $SDC15269.JPG
    $SDC15269.JPG
    99,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $SDC15270.JPG
    $SDC15270.JPG
    94,4 KB · Görüntüleme: 53
  • $SDC15272.JPG
    $SDC15272.JPG
    95,1 KB · Görüntüleme: 91
  • $SDC15274.JPG