- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzeller valla tebrikler :81::81: Gabrini'nin Summer serisi çok güzel zaten cıvıl cıvıl
golden lady griden 5 kutu stoklcm
golden lady ojeyi nerden bulcaz şimdi pöff
Arılar süper olmuş tebriks yani
bugüm moralim bozuktu hava almaya çıktım şöyle bir
Martılara bayıldım bayıldım..
yelizcem çok güzel yapmışsın emeğine sağlık.
sadece sol eline mi yapıyorsun desenleri yoksa ikisine de mi?
bu arada az önce elime ulaştı discler.ama kesinlikle benim için küçük değil,hatta daha büyük tırnaklara da olabilir.
apartman görevlisi babama'abi size hong kong'tan kargo geldi'demiş.
babam da altından benim çıkacağımı bilmiş tabi
sagol cnm iki elimede yapıyorum.
ne güzel bana gelenler küçük tırnagımı bile kaplamıyor malesef :))))
yarasa onlar dicem olmuycak dimiii
sagol tatlımmm.you know bana french için onlar demişti bendeki desenlere sanırım öyleler ama çizgiler yatay olmuyo tırnak ucuna bile anca dik dik sürmem lazımki olsun oda güsel durmuyo bak fotosunu çekiyimde gösteriim :)) kesinlikle aç bi başlık bi yerde topla paylaşımlarınıııne güzel ben sol elime bile doğru düzgün yapamazken sana bravo diyorum
bu arada bence sana gelen diskler daha küçük,çünkü genişlik olarak da kesinlikle tırnakaların bendeki disklerdekinden daha geniş olamaz.zaten o kadar geniş tırnaklı birini de hiç görmedim.you_know da bana oluyor demişti hem.
uygulama yapmak için çok sabırsızlanıyorum. bundan sonra okul çok yoğun olacak,inşallah uygulamalarımı sık sık yapabilirim.
bu arada bi uygulama başlığı açıp gelişimimi takip edeyim istiyorum,bakalım ne kadar başarılı olabileceğim.
benimde yazarkennnGülmekten gözlerimden yaş geldi...
canım benimm çokkk çokkk sagollllll yapıyorum işte valla bende anlamıyorum :)))yeliiizzz topiğinden haberim yoktu kuşum yeni öğrendim hayırlı olsun...
herzamanki gibi süper ojelerinle renklendirmişsin buralarıda...süper gerçekten nasıl yapıyorsun anlamadımm hala ama bayılıyorum...
zeytine de cicilerine de maşallah:)
sürdüğün oje bende de var.bir kere kullandım dediğin gibi çook güzel fakat çıkarması çok zahmetli.katlar arttıkça oje daha da güzelleşiyor:)
golden rose mat serisi piyasaya çıktımı acaba?alan, deneyen, fotoğraflayan varmıdır??daha çıkıp bakamadım meraktayım:)(fotolar netten alıntıdır)