• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ojesiz çıkmam abi :)

Çok güzeller valla tebrikler :81::81: Gabrini'nin Summer serisi çok güzel zaten cıvıl cıvıl :64:

bugüm moralim bozuktu hava almaya çıktım şöyle bir

Eklentiler

• $DSCN0888.jpg
    $DSCN0888.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 57
  • $DSCN0881.jpg
    $DSCN0881.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSCN0882.jpg
    $DSCN0882.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 56
  • $DSCN0883.jpg
    $DSCN0883.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $DSCN0884.jpg
    $DSCN0884.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $DSCN0885.jpg
    $DSCN0885.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $DSCN0886.jpg
    $DSCN0886.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $DSCN0887.jpg
    $DSCN0887.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 59
Salı günü çok hoşuma giden bir olay yaşadım.dana öncee burada tanıttıgım arılı manikürüm otobüste yaklaşık 65 yaşlarında olan bir amcanın öyle dikkatini çektiki sonunda dayanamadı ve sordu :)
Konuşmayı aynen aktarıyorum :)
amca-- kızım birşey sorabilirmiyim bu tırnaklar sanamı ait yoksa hani takıyolarya uzun uzun onlardanmı :)
ben-- yok amcacım bana ait :)
amca--Peki üzerindeki şekilleri yaptırdınmı :)
ben-- yok amcacım ince uçlu fırçalarla ben yaptım :)
amca-- gerçektenmi senmi yaptın ? :) çok güzel olmuşlar bravo sanaa :))

NOT:Aramızda bu konuşma geçmeden önce yaklaşık bir beş dakika gözlerini kısa kısa ve en sevimli haliyle tırnaklarıma bakıp durdu :))

Evet güzel anımızdan sonra gelelim maniküre
İki gündür flormarın 424 numaralı su yeşili ojesile dolaşıyorum ilk defa :) Renk şahane yanlız ojeyi sürerken sorun yaşadım ben sanırım kıvamı oldukça koyu bu yüzdende fırçaya çok fazla geliyor :)) Neyse sonuçta adam akıllı sürebildim tırnagımda 2 kat var.
Dün akşam ojeyi biraz renklendirmeye karar verdim ve evde bulunan baykuş biblomdan esinlenerek tek tırnagıma uyguladım çok çok hoşuma gitmedi daha dogrusu beceremedim bir türlü :)) şekil ortaya çıktıkça diger tırnaklar içinde bişiyler düşünmeye başladımve ortaya çıkan sonuç işte buu :)))

Eklentiler

• $SDC14781.JPG
    $SDC14781.JPG
    90,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $SDC14783.JPG
    $SDC14783.JPG
    77 KB · Görüntüleme: 48
  • $SDC14784.JPG
    $SDC14784.JPG
    71,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $SDC14786.JPG
    $SDC14786.JPG
    62,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $SDC14795.JPG
    $SDC14795.JPG
    69,7 KB · Görüntüleme: 51
yelizcem çok güzel yapmışsın emeğine sağlık.
sadece sol eline mi yapıyorsun desenleri yoksa ikisine de mi?
bu arada az önce elime ulaştı discler.ama kesinlikle benim için küçük değil,hatta daha büyük tırnaklara da olabilir.
apartman görevlisi babama'abi size hong kong'tan kargo geldi'demiş.
babam da altından benim çıkacağımı bilmiş tabi:1::1:

yelizcem çok güzel yapmışsın emeğine sağlık.
sadece sol eline mi yapıyorsun desenleri yoksa ikisine de mi?
bu arada az önce elime ulaştı discler.ama kesinlikle benim için küçük değil,hatta daha büyük tırnaklara da olabilir.
apartman görevlisi babama'abi size hong kong'tan kargo geldi'demiş.
babam da altından benim çıkacağımı bilmiş tabi:1::1:

sagol cnm iki elimede yapıyorum.
ne güzel bana gelenler küçük tırnagımı bile kaplamıyor malesef :))))

sagol cnm iki elimede yapıyorum.
ne güzel bana gelenler küçük tırnagımı bile kaplamıyor malesef :))))

ne güzel ben sol elime bile doğru düzgün yapamazken sana bravo diyorum:71::71::71::71:

bu arada bence sana gelen diskler daha küçük,çünkü genişlik olarak da kesinlikle tırnakaların bendeki disklerdekinden daha geniş olamaz.zaten o kadar geniş tırnaklı birini de hiç görmedim.you_know da bana oluyor demişti hem.

uygulama yapmak için çok sabırsızlanıyorum. bundan sonra okul çok yoğun olacak,inşallah uygulamalarımı sık sık yapabilirim.

bu arada bi uygulama başlığı açıp gelişimimi takip edeyim istiyorum,bakalım ne kadar başarılı olabileceğim.

yeliiizzz topiğinden haberim yoktu kuşum yeni öğrendim hayırlı olsun...
herzamanki gibi süper ojelerinle renklendirmişsin buralarıda...süper gerçekten nasıl yapıyorsun anlamadımm hala ama bayılıyorum...:69:

ne güzel ben sol elime bile doğru düzgün yapamazken sana bravo diyorum:71::71::71::71:

bu arada bence sana gelen diskler daha küçük,çünkü genişlik olarak da kesinlikle tırnakaların bendeki disklerdekinden daha geniş olamaz.zaten o kadar geniş tırnaklı birini de hiç görmedim.you_know da bana oluyor demişti hem.

uygulama yapmak için çok sabırsızlanıyorum. bundan sonra okul çok yoğun olacak,inşallah uygulamalarımı sık sık yapabilirim.

bu arada bi uygulama başlığı açıp gelişimimi takip edeyim istiyorum,bakalım ne kadar başarılı olabileceğim.
sagol tatlımmm.you know bana french için onlar demişti bendeki desenlere sanırım öyleler ama çizgiler yatay olmuyo tırnak ucuna bile anca dik dik sürmem lazımki olsun oda güsel durmuyo bak fotosunu çekiyimde gösteriim :)) kesinlikle aç bi başlık bi yerde topla paylaşımlarınııı
Gülmekten gözlerimden yaş geldi...:9::9:
benimde yazarkennn :60::60::60::60::60::60:
yeliiizzz topiğinden haberim yoktu kuşum yeni öğrendim hayırlı olsun...
herzamanki gibi süper ojelerinle renklendirmişsin buralarıda...süper gerçekten nasıl yapıyorsun anlamadımm hala ama bayılıyorum...:69:
canım benimm çokkk çokkk sagollllll yapıyorum işte valla bende anlamıyorum :)))

Bu ojeyi alalı oldukça zaman oldu fakat hiç sürmemiştim.Dün ojelerimi yeni raflarına yerleştiriken gözüme çarptı ve sürdüm şimdi o kadar pişmanımki daha önce neden sürmedim diye :))) Oje renk olarak olmasada tırnaktaki duruşu ve yapısı ile alix avienin 188 numaralı simli pembe ojesine çok benziyor.
Tam bir sim bombası diyebilirim oje için ayrıca rengini vermeside şahane.rengi Bronz kıvamı çok iyi sırf sim oldugu için çok çabuk kuruyor.Tırnagımda 3 kat var ve 1-2 dk da tamamen kurumuştu.Daha fazla uzatmadan işte karşınızdaaa

Not: Fotoları ofiste çektigim için yeterince belli degil rengi ve simleri fakat güneşe çıkınca ışıl ışıl parlıyorrr ::)

$SDC14830.JPG $SDC14835.JPG $SDC14846.JPG

Yukarıda dedigim gibi ojelerimi yeni raflarına yerleştirdimm.Rafı nerden aldıgıma gelince evimizin yakınlarındaki bir tekel bayiden aldık kendileri cips rafıydı bir zamanlar ama artık benim ojelerimi taşıyor üzerinde :)))

$SDC14809.JPG $SDC14813.JPG $SDC14814.jpg

Son olarakta evimizin yeni üyesi eşimin bana haber vermeden gazete kuponu biriktirerek aldıgı masal okuyan ayımız :) zeytin ilk başlarda korkup havlasa ve gözlerini üzerinden ayırmasada sonradan alışıp ayıcıgın şirin sesi ve masallarıyla uykuya daldıı :))

$SDC14798.JPG $SDC14797.JPG

zeytine de cicilerine de maşallah:)
sürdüğün oje bende de var.bir kere kullandım dediğin gibi çook güzel fakat çıkarması çok zahmetli.katlar arttıkça oje daha da güzelleşiyor:)

golden rose mat serisi piyasaya çıktımı acaba?alan, deneyen, fotoğraflayan varmıdır??daha çıkıp bakamadım meraktayım:)(fotolar netten alıntıdır)

Eklentiler

• $FOTORA~1.JPG
    $FOTORA~1.JPG
    45,8 KB · Görüntüleme: 70
  • $DUP(01~1.jpg
    $DUP(01~1.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 58
zeytine de cicilerine de maşallah:)
sürdüğün oje bende de var.bir kere kullandım dediğin gibi çook güzel fakat çıkarması çok zahmetli.katlar arttıkça oje daha da güzelleşiyor:)

golden rose mat serisi piyasaya çıktımı acaba?alan, deneyen, fotoğraflayan varmıdır??daha çıkıp bakamadım meraktayım:)(fotolar netten alıntıdır)

çok teşekkürler cnm .evet oje çok hoş ama dedigin gibi çıkarması oldukça zahmetlidir :)

evet golden rose mat piyasaya çıktı fakat şimdiye kadar tanıtanını görmedim alanları gördüm ama :))

Back