• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ojesiz çıkmam abi :)

teşekkürlerr canım inşallahhh:52::52:
Malesefffki kapatıyolar türkiyedeki bütün standları magazaları :((( destinayd görüştü kendisiyleee bu arada merak edenlere benim ve destinaydın tek bildigi stand beylikdüzü carrefour da :)

Siz o standı kurutmuşsunuzdur canım ya :60: :60: :60:

Ben acilen İzmir bölge temsilcisini filan arayayım öğreneyim nedir ne değildir nerden alınır bu ojeler :87: :87:

teşekkürlerr canım inşallahhh:52::52:
Malesefffki kapatıyolar türkiyedeki bütün standları magazaları :((( destinayd görüştü kendisiyleee bu arada merak edenlere benim ve destinaydın tek bildigi stand beylikdüzü carrefour da :)

Beylikdüzü carrefour dediğin haramidere carrefour sanırım..
Beylikdüzünde başka carrefour yok sanırım..

Yeni bir güne grip ve moral bozukluguyla başladım maleseff :( Fazlaca yazamıycam direk manükürüme geçmek istiyorum.Pastel limited collection 307 numaralı ojesi var tırnaklarımda.Üzerinede buradan aldığım disklerle desen yaptım hoş bi manikür oldu.diskleri sevdim damgaya deseni almak inanılmaz kolay oldu ve çabucakta bitti.
Sevgiyle kalın.........

Eklentiler

• $SDC14367.JPG
    $SDC14367.JPG
    147,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $SDC14363.JPG
    $SDC14363.JPG
    154,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $SDC14365.JPG
    $SDC14365.JPG
    150,2 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar haberler güzel CATHERİNE ARLEY firmasından yetkiliyle görüştüm.Kendisi perşembe günü bana telefondan geri dönecek.Ellerinde ne kadar hologram oje varsa bildirecek .İsteyen arkadaşlar belirtsin.En azından bende sizlere nerede bulabileceğini söylerim.

Ojeli günler sevgiyle kalın :71:

destinayd bana da haber ver nerden bulabileceğimizi olur mu, Süvari'de vardı güya ama aylardır geldiği yok... Ben sadece 2 holo ojesini alabilmiştim mavi ve taba rengi ikisi de güzel.

Yeni bir güne grip ve moral bozukluguyla başladım maleseff :( Fazlaca yazamıycam direk manükürüme geçmek istiyorum.Pastel limited collection 307 numaralı ojesi var tırnaklarımda.Üzerinede buradan aldığım disklerle desen yaptım hoş bi manikür oldu.diskleri sevdim damgaya deseni almak inanılmaz kolay oldu ve çabucakta bitti.
Sevgiyle kalın.........

Sayfan çok güzel olmuş, eline sağlık. Uzun zamandır sizleri ve oje bloglarını takip edemiyorum, kendim de sayfama bir şeyler ekleyemiyorum sanırım artık iyice tembel ve üşengeç oldum. :) Tahminimce yazın etkisidir sonbaharda kendime gelirim. :)))

destinayd bana da haber ver nerden bulabileceğimizi olur mu, Süvari'de vardı güya ama aylardır geldiği yok... Ben sadece 2 holo ojesini alabilmiştim mavi ve taba rengi ikisi de güzel.

haramidere carrefour magazasında standı var yanlız bayramdan sonra kaldırıyorlar orda birsürü holo oje var.E5 yolu üzerinde sag tarafta kenarda kalıyo standda hemen girişte.destinaydın bahsettigi yer orası bulamadıgımız bi kaç renk için iletişime geçti destinayd

Sayfan çok güzel olmuş, eline sağlık. Uzun zamandır sizleri ve oje bloglarını takip edemiyorum, kendim de sayfama bir şeyler ekleyemiyorum sanırım artık iyice tembel ve üşengeç oldum. :) Tahminimce yazın etkisidir sonbaharda kendime gelirim. :)))

teşekkür ederim.evet dikkat ediyorum uzun zamandır girmiyorsun :) umarım sonbaharda geçer bu üşengeçlikte paylaşımlarına devam edersinn :)

haramidere carrefour magazasında standı var yanlız bayramdan sonra kaldırıyorlar orda birsürü holo oje var.E5 yolu üzerinde sag tarafta kenarda kalıyo standda hemen girişte.destinaydın bahsettigi yer orası bulamadıgımız bi kaç renk için iletişime geçti destinayd

Aaa holo satıyorlar mı orda? Haramidere neresi? Bakırköy'den nasıl gidilir acaba? :44:

Aaa holo satıyorlar mı orda? Haramidere neresi? Bakırköy'den nasıl gidilir acaba? :44:

cnm beylikdüzüne gittinmi bilmiorum yada büyükçekmeceye o yol üzerinde hemen sag tarafta.eger arabayla gidilecekse bakırköyden avcılar E5 yönüne dogru E5 ten hiç sapmadan devam ediyorsun.avcıları geçip düz yine E5 ten devam ediosun orda Kocaman torium die bi alışveriş merkezi var onuda geçince az ileride kalıyo.
ama otobüsle gelinecekse bakırköy tren istasyonu girişinin karşısında otobüslerin ilk durakları varya ordan beylikdüzü yada büyükçekmeceye giden araçlara sor haramidere carrefourdan geçiomu die yardımcı olurlarrr

cnm beylikdüzüne gittinmi bilmiorum yada büyükçekmeceye o yol üzerinde hemen sag tarafta.eger arabayla gidilecekse bakırköyden avcılar E5 yönüne dogru E5 ten hiç sapmadan devam ediyorsun.avcıları geçip düz yine E5 ten devam ediosun orda Kocaman torium die bi alışveriş merkezi var onuda geçince az ileride kalıyo.
ama otobüsle gelinecekse bakırköy tren istasyonu girişinin karşısında otobüslerin ilk durakları varya ordan beylikdüzü yada büyükçekmeceye giden araçlara sor haramidere carrefourdan geçiomu die yardımcı olurlarrr

Torium'a gitmiştim ay çok uzak yaaa.... :( Gerçekten oraya kadar gitmeye değer mi? Bir de gidip pek bir şey bulamamak var. Bende Catherine Arley'in holo olmayan pek çok ojesi var Süvari'den aldığım yani normal ojeleri için onca yolu gitmeme değmez. Holo ojeleri kesin varsa gideyim diyeceğim ama yol da gözümde büyüdü. :)))

Torium'a gitmiştim ay çok uzak yaaa.... :( Gerçekten oraya kadar gitmeye değer mi? Bir de gidip pek bir şey bulamamak var. Bende Catherine Arley'in holo olmayan pek çok ojesi var Süvari'den aldığım yani normal ojeleri için onca yolu gitmeme değmez. Holo ojeleri kesin varsa gideyim diyeceğim ama yol da gözümde büyüdü. :)))

vallahi bence mutlaka gitmelisin bi kaç sayfa öncek yazılarımda bi kaç holo göstermiştim destinaydda göstermişti yeşil rengi falan yok ama olsun çogu renk var.bide CA tamamen tr den satışı kaldırıyomuş o yüzden kaçırmamak lazım yurtdışında hololar ne kadar bilmiorum ama biz burdan sadece 1 TL ye aldık :))))

Flamence Catherine Arley yetkileleriyle görüşüyorum beylikdüzündeki standa gönderilecek hologramlar istersen firma yetkilisinin teli özelden veriyim azcıkda sen bastır sadece yabancılara satmasınlar :34:

Flamence Catherine Arley yetkileleriyle görüşüyorum beylikdüzündeki standa gönderilecek hologramlar istersen firma yetkilisinin teli özelden veriyim azcıkda sen bastır sadece yabancılara satmasınlar :34:

Tamam canım özelden tlf verirsen ben de ararım söylerim. ;)

Son düzenleme:
yelizzzzzzzzzz bana gri holodan al bulursan öldürürüüüüüüüüm yedeklicem :52:ben deli gibi yogunum

yelizzzzzzzzzz bana gri holodan al bulursan öldürürüüüüüüüüm yedeklicem :52:ben deli gibi yogunum
tamam kuzum geçen gün baktım ama yoktu malesefff bulursam alıcammm
Yeni ciciler aldım bugün en kısa zamanda resim ekleyeceğim:66::66::66:

bekleriz canım ben bayadan beri bakamıyorum sayfama yeni şeyler alıyorum ama o kadar kötüyümki bugünlerde :(
izmirden ist 4 sene önce geldim ve liseden beri baktıgım bi kedim vardı köpügüm nişanlandıktan sonra artık evde degil kapının önünde beslemeye başladık dışarıyı çok seviyordu zillim :S ama daha sonra babam aptmandakilerin baskısına dayanamadı ve çok kötü bi kavgadan sonra onları evimize (yavrularıda olmuş ve büyümüştü yavrular) 4-5 km uzaklıkta bi yere bıraktı engel olamadım :( aradım çok ama bulamadım malesef şu anda 12 yaşında ve ben dogum günümde çok kötü bir rüya gördüm o günden beride aglıyorum :S onu çok özledim ve bulmak istiyorum artık inşallah bişey olmamıştır ona :(((
işte bu yüzden inanın oje sürüyorum ama zevkle degil :((

işte bugünkülerrr

Eklentiler

• $SDC14413.JPG
    $SDC14413.JPG
    149,1 KB · Görüntüleme: 54
  • $SDC14414.JPG
    $SDC14414.JPG
    149,3 KB · Görüntüleme: 53
Back