Ojelerim ve Ben :)

Bir süredir tanıtıp anlattığım, her fırsatta methettiğim Nfu Oh ojeleri gg'da satılmaya başlanmış, ne tesadüf değil mi? :)))) Ve tabii sitesinden 12.5 dolara alıp shippingi ile size en fazla 25 tl'ye malolacak ojeyi 55 tl'ye satıyorlar, hiç şaşırmadım, 3 dolarlık China Glaze'i de 20-25 liraya satan aynı zihniyet değil mi? Tabii isteyen 55 tl verip alır, ama bu insanlar bu ojeleri Fabuloustreet'ten alıp size yaklaşık 2,5 katına satabiliyorlarsa, siz de biraz ingilizcenizle ve kredi kartınızla bu ojeleri yerinden temin edebilirsiniz benim gibi. İnanın vaktim olsa sıfır kâr ile gg'da hesap açıp satacağım bu ojeleri getirtip, Nfu Oh'ları 25 liraya mesela, sırf şu karaborsacı zihniyet kırılsın diye. Yazık ama yaa, birileri bu işten zengin olurken birileri oje sevdasına mağdur oluyor. Bir ojeden cebine 30 tl kâr kalması ne demek, etik mi bu şimdi? Bu fiyatları belirleyen bir kurum yok, herkes kafasına göre fiyat koyup satıyor, siz boyun eğip aldıkça da bu pazar aynen böyle devam eder, tabii yine herkes kendi bilir. Ben madalyonun bu yüzünü göstereyim de. Ve bu konuda tartışmak da anlamsız, herkes kendi topiğinde, bloğunda artık nerde yazıyorsa bu konudaki düşüncesini yazsın. Benim yaptığım gibi.

Nfu Oh demişken, bugün tırnaklarımda yine en sevdiğim Kore markalarından birinin siyah bir ojesi var ve üzerinde Nfu Oh 60 var. Tabii ki Fabuloustreet'ten almıştım diğerleri gibi; zaman içerisinde Nfu flakie ojelerin tümünü aldım, sarı tonları hariç. Bu markanın en sevdiğim 3 ojesinden biri diyebilirim. Hiçbir markanın flakie ojeleri bu kadar güzel değil, alternatifleri var ve alternatiflerin hemen hepsi de bende var ama hiçbiri sürünce Nfu Oh ojeleri gibi durmuyor.

bu ojelerden nerden bulabilirim

Link vermek yasak, Fabuloustreet diye Google'de yazıp siteyi bulabilirsin, Paypal hesabın varsa ordan ödeyebilirsin ancak bir defada çok yüklü miktarda sipariş vermemeni öneririm, gümrüğe takılmasın. Shipping dahil 100-150 doları geçmesin. Yurtdışındaki internet sitelerinden alamam diyorsan şu anda Türkiye'de tek alternatif Gittigidiyor görünüyor orada da dediğim gibi, 2-2,5 misline satıyorlar bu ojeleri.

birileri bunlara haddini bildirmeli mesela sen

haydi hepberaber Flamenca Flamenca sen çok yaşa sen yaparsın bu işi

kızlar destek birazcık

birileri bunlara haddini bildirmeli mesela sen

haydi hepberaber Flamenca Flamenca sen çok yaşa sen yaparsın bu işi

kızlar destek birazcık

Aynı alışveriş sitesinde sattıkları ürünlerin aynılarının yarı fiyatından daha düşük satıldığını görmelerini çok isterdim ama bunu yapacak kişi ben değilim canım, öyle bir vaktim olsa yani sayfa aç, ürünleri ekle, bir yandan getirt, gelince paketle kargoya götür ohooo, nerde bende o kadar zaman? :) Az önce beş dakikada oje silip yenisini sürdüm, beş dakikada da fotoğrafları çekip aktardım sayfa fotoğrafsız kalmasın dedim şurası bile bana yük gelmeye başladı ojeyle ilgili herşey bana çok keyif verdiği halde... O işi yine ticari amaçlı ama hakkaniyetli birileri yapsın, diğeri 55'e mi satıyor, 35'e satsın mesela, 10 tl kazansın oje başına, böylece diğerleri de meydanı boş bulup at koşturmaz.

harikaaa!!! bayilirim ojelere, bende surmeyi ve tirnaklarimla ilgilenmeyi cok severim, superr ojelerrr

Az önce de yazdığım gibi fotoğraflar aceleye geldi biraz ama hiç yoktan iyidir. :) Çünkü birkaç gün hiç fotoğraf ekleyemeyebilirim...
Nfu Oh Holografik serisi 6 ojeden oluşuyor, en güzellerinden biri de 64 numaralı oje. Lila ve mor tonları üzerinde bu denli güçlü bir holografik etkiyi diğer markaların aynı tonlardaki ojelerinde göremedim. İnanın bana, çıplak gözle gördüğümün yarısını bile fotoğrafla yakalayamadım, her bir tırnağımın üzerinde ayrı bir gökkuşağı dans ediyor diyebilirim. :) Nfu Oh holografik ojelerin çoğu sold out olmuş, yeniden satışa sunulacağını, sadece stoklarında bitmiş olduğunu umuyorum. Şu an sitelerinde sadece 66 numaralı holografik oje satışta...
Bu ojeyi ilk sürüşüm... Enteresan bir şekilde koyu renk gösterdi ellerimi. (Bir önceki fotoğraflı mesajımdaki ellerime bakın bir de buradakilere. :)) ) Bazı metalik tonlar da yapıyor bunu, bazı bronz tonlar mesela... Holografik ojelerden bana en çok gümüş ve mavi tonları yakışıyor, ama tabii ben diğerlerini de seviyorum. :)

süper bir topic , seninki kadar olmasa da yaklaşık 150 ojem var

bir de kendim yapmaya kalkarsam annem beni evden atar :)))

bundan böyle takipcinim ,

ve evetttttttttt ben de oje delisiyimmmmmmmmm

süper bir topic , seninki kadar olmasa da yaklaşık 150 ojem var

bir de kendim yapmaya kalkarsam annem beni evden atar :)))

bundan böyle takipcinim ,

ve evetttttttttt ben de oje delisiyimmmmmmmmm

Şu günlerde çok yoğun katılımda bulunamayabilirim ama onlarca sayfa var bir dolu oje tanıttığım, bu topiği yeni keşfeden herkese eski sayfaları dolaşmalarını öneriyorum. :)

O 150 oje, adım gibi eminim ki 150'de kalmayacaktır, kalmasın da zaten. :) Ayrıca sahip olduğun bir hobi nedenli annenin ya da bir başkasının sana bir şey söylemeye hakkı olmadığını düşünüyorum. Söyleyecek olursa eğer, bunun senin hobin olduğunu, sana keyif verdiğini, bir oje koleksiyoncusu olduğunu ve sana saygı göstermesi gerektiğini söyle. :)

Velhasıl, eğer kendi renklerini hayal ediyor ve yapmak istiyorsan, yapmalısın.

Arkadaslar, forum kurallarimizi unutmayalim ..
Ima yoluyla da olsa tartismaya sebebiyet verecek yorumlar yapmayiniz..
Iyi paylasimlar...

19 nisan itibariyle turkiye'ye yurtdisindan kozmetik girisi yasaklandi, kimse magdur olmasin arkadaslar aklinizda bulunsun...

19 nisan itibariyle turkiye'ye yurtdisindan kozmetik girisi yasaklandi, kimse magdur olmasin arkadaslar aklinizda bulunsun...

Ben hiç böyle bir şey duymadım, ve daha dün birkaç tane oje aldım, bakalım gelecekler mi? :) Yine de bilgilendirdiğin için sağol, nedir ne değildir iyice öğrenene dek yüklü bir sipariş vermem.

Ben hiç böyle bir şey duymadım, ve daha dün birkaç tane oje aldım, bakalım gelecekler mi? :) Yine de bilgilendirdiğin için sağol, nedir ne değildir iyice öğrenene dek yüklü bir sipariş vermem.

yeni gumruk yasasi ya da kozmetik siparisinin yasaklanmasi diye aratirsan bulursun canim. ayrica makyajcantam blogunda detayli bir yazi da var. bundan sonra hizli kargo ile hicbir kozmetik urunu getiremiyoruz kendimiz, oje dahil. ancak ithalat izni olan kisiler yapabilecek bu isi. siparis ettigin ojeler buyuk ihtimalle geri gonderilecek benim basima geldigi gibi

önceki sayfalara bakmaz olur muyummmmm , gece bakındım baya

ima olayını da sanırım ben yapmadım :S bir yanlış anlaşılma mı oldu acaba neyse yaşasın oje kardeşliğiii

Az önce biraz araştırdım, 7 martta uygulamaya geçilmiş, benim nisn başındaki tüm siparişlerim geldi, gelmeyen yok... Bir de hem yasaklandı deniyor hem de kozmetik ürünlerinde 150 euro üstüne vergi vardı artık 150 euro altına da olacak deniyor tam anlayamadım...
Bir forumda da bir yorumcu yazmıs:
"Tamamen rant için çıkartılmış bir karar.Acaba bu kozmetik ürünlerin sporcu gıdalarının Türkiye distrübütörleri kimler onlara bakmak lazım.Mevcut hükümetin danışmanlarından kimlerin ecza depoları var onları görmek lazım."
Valla ben onları zengin etmek yerine yılda bir defa yurt dışına çıkar ne alacaksam alır getiririm olmadı dışarıda yaşayan arkadaşlarıma liste verir aldırır gift olarak yollatırım, gene 3 dolara aldığım ojeyi 30 liraya o soygunculardan almam. :)))

hayir asil karar 19 nisan'da cikti, 19 nisan'dan itibaren tum siparislerin yurda alinmasi yasak... 7 martta karar ciksa bile yururluge konmadigi icin gelmistir yoksa benimkiler de geldi
gift olarak yollatamiyorsun bu arada, hicbir makyaj urunu firca da dahil hizli kargo/normal kargo ile gelemiyor. gumrukten cektirmen lazim. su an gelen paketinin 19 nisandan once siparis verildigini belgelersen son bir kez alabiliyorsun.
evet yurt disina cikip alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…