bu ojelerden nerden bulabilirim
Bir süredir tanıtıp anlattığım, her fırsatta methettiğim Nfu Oh ojeleri gg'da satılmaya başlanmış, ne tesadüf değil mi? :)))) Ve tabii sitesinden 12.5 dolara alıp shippingi ile size en fazla 25 tl'ye malolacak ojeyi 55 tl'ye satıyorlar, hiç şaşırmadım, 3 dolarlık China Glaze'i de 20-25 liraya satan aynı zihniyet değil mi? Tabii isteyen 55 tl verip alır, ama bu insanlar bu ojeleri Fabuloustreet'ten alıp size yaklaşık 2,5 katına satabiliyorlarsa, siz de biraz ingilizcenizle ve kredi kartınızla bu ojeleri yerinden temin edebilirsiniz benim gibi.İnanın vaktim olsa sıfır kâr ile gg'da hesap açıp satacağım bu ojeleri getirtip, Nfu Oh'ları 25 liraya mesela, sırf şu karaborsacı zihniyet kırılsın diye. Yazık ama yaa, birileri bu işten zengin olurken birileri oje sevdasına mağdur oluyor. Bir ojeden cebine 30 tl kâr kalması ne demek, etik mi bu şimdi? Bu fiyatları belirleyen bir kurum yok, herkes kafasına göre fiyat koyup satıyor, siz boyun eğip aldıkça da bu pazar aynen böyle devam eder, tabii yine herkes kendi bilir. Ben madalyonun bu yüzünü göstereyim de. Ve bu konuda tartışmak da anlamsız, herkes kendi topiğinde, bloğunda artık nerde yazıyorsa bu konudaki düşüncesini yazsın. Benim yaptığım gibi.
Nfu Oh demişken, bugün tırnaklarımda yine en sevdiğim Kore markalarından birinin siyah bir ojesi var ve üzerinde Nfu Oh 60 var. Tabii ki Fabuloustreet'ten almıştım diğerleri gibi; zaman içerisinde Nfu flakie ojelerin tümünü aldım, sarı tonları hariç. Bu markanın en sevdiğim 3 ojesinden biri diyebilirim. Hiçbir markanın flakie ojeleri bu kadar güzel değil, alternatifleri var ve alternatiflerin hemen hepsi de bende var ama hiçbiri sürünce Nfu Oh ojeleri gibi durmuyor.
Eki Görüntüle 184838
Eki Görüntüle 184836
Eki Görüntüle 184837
birileri bunlara haddini bildirmeli mesela sen
haydi hepberaber Flamenca Flamenca sen çok yaşasen yaparsın bu işi
kızlar destek birazcık
süper bir topic , seninki kadar olmasa da yaklaşık 150 ojem var
bir de kendim yapmaya kalkarsam annem beni evden atar :)))
bundan böyle takipcinim ,
ve evetttttttttt ben de oje delisiyimmmmmmmmm
Arkadaslar, forum kurallarimizi unutmayalim ..
Ima yoluyla da olsa tartismaya sebebiyet verecek yorumlar yapmayiniz..
Iyi paylasimlar...
19 nisan itibariyle turkiye'ye yurtdisindan kozmetik girisi yasaklandi, kimse magdur olmasin arkadaslar aklinizda bulunsun...
Ben hiç böyle bir şey duymadım, ve daha dün birkaç tane oje aldım, bakalım gelecekler mi? :) Yine de bilgilendirdiğin için sağol, nedir ne değildir iyice öğrenene dek yüklü bir sipariş vermem.
yeni gumruk yasasi ya da kozmetik siparisinin yasaklanmasi diye aratirsan bulursun canim. ayrica makyajcantam blogunda detayli bir yazi da var. bundan sonra hizli kargo ile hicbir kozmetik urunu getiremiyoruz kendimiz, oje dahil. ancak ithalat izni olan kisiler yapabilecek bu isi. siparis ettigin ojeler buyuk ihtimalle geri gonderilecek benim basima geldigi gibi
Az önce biraz araştırdım, 7 martta uygulamaya geçilmiş, benim nisn başındaki tüm siparişlerim geldi, gelmeyen yok... Bir de hem yasaklandı deniyor hem de kozmetik ürünlerinde 150 euro üstüne vergi vardı artık 150 euro altına da olacak deniyor tam anlayamadım...
Bir forumda da bir yorumcu yazmıs:
"Tamamen rant için çıkartılmış bir karar.Acaba bu kozmetik ürünlerin sporcu gıdalarının Türkiye distrübütörleri kimler onlara bakmak lazım.Mevcut hükümetin danışmanlarından kimlerin ecza depoları var onları görmek lazım."
Valla ben onları zengin etmek yerine yılda bir defa yurt dışına çıkar ne alacaksam alır getiririm olmadı dışarıda yaşayan arkadaşlarıma liste verir aldırır gift olarak yollatırım, gene 3 dolara aldığım ojeyi 30 liraya o soygunculardan almam. :)))