ben de bu ojelerden var , selenin güzel renk tonları olmasına rağmen bu oje tırnak uçlarından çok çabuk çıkıyor ,dayanıksız biraz..kırmızısı ve pembesi süper özellikle..
anladım canım teşekkür ederim ben de dikkat etmeye çalışıyorum deterjana hiiçç değmiyorum ama yok yani gene de kırılıyor senin dediklerini özellikle vazelini uygulamalıyım sanırım daha öceden kullanıyordum son zamanlarda ihmal ettim teşekkürler bilgiler için :))
Sorana bak, asıl sen nerdesin? :) Bir dün dışardaydım kendi keyfim için, onun dışında hep kızımın programına tabiyim biliyorsun. Bu arada dün gece feci şekilde ayağımı kestim, sargılarla oturuyorum, seke seke dolaşabiliyorum hayatımda böyle bir kesik ve kanama olayı başıma gelmemişti çok feciydi!
Ah yaaaa!!!! Geçmiş olsun canım iyi misin şimdi? Geç gördüm çok özür dilerim...
geçmiş olsun flamenca. nazar değmiş olmalıayy biliyor musun? elimdeki azalmış olan beyaz ojelerimi diğer renklerle karıştırıp yeni ojeler elde ettim. bu fikri senden edindim. iyi oldu. çok sağol canımm
Biraz önce bir ojeye aşık oldum!İnsan hiç kendi yaptığı ojeye aşık olur mu? Oluyormuş demek ki.
En son yaptığım frankenların fotoğraflarını daha önce eklemiştim ama bir hatırlatma yapayım. :) Şişeler A.Avien'in ama ojeler özel imalat. :) Aslında yaptığım frankenlar için kullandığım şişe modeli farklı ama hepsini değerlendirdim, o boş şişeleri satın aldığım satıcının gönderdiği 2. paket de henüz elime geçmediğinden bu şişelerle idare ediyorum. :)
Eki Görüntüle 183311
Bugün ilk defa sürünce aşık olduğum oje, gül kurusu olan... Tam olarak nasıl yaptım anımsamıyorum, keşke not alsaydım. Tek hatırladığım Pastel'in canlı bir kırmızısı ile siyah ve beyaz A. Avien kullanmış olduğum... Yeniden deneyeceğim aynı tonu tutturabilirsem bu defa 3-4 şişe yapacağım.
Eki Görüntüle 183310
Aceleyle ve heyecanla çok güzel süremedim ve düzeltme de yapmadan hemen paylaşmak istedim, olağanüstü güzel bir renk değil mi?Çok ama çok sevdim!
Eki Görüntüle 183309
Merhaba
ben de ojeli ve bakımlı elleri çok severim her genç kız- bayan gibi
ama tırnak uzatamam yani batar bana o tırnaklar
tırnaklarım kısa ama şekillidir bakımlıdır yani
neyse sadade geleyim başlığınızın ilk 10 sayfasını inceledim de
ben de oje sürmeyi severim ama hiç dikkat etmem numarası neymiş markası neymiş
zaten aldığım markalar bellidir orası ayrı bir mevzu
ama sizin gibisini hiç görmedim
o ojeleri nereye sığdırıyosunuz :)
benim 10 u geçince annem laf söylemeye başlar
ama ojelerinz harika gerçekten
özellikle son sayfadaki kendi yaptıklarınız...
neyse iyi yorumlar diliyorum takipte olacağım sizi...
hepsi çok güzel ama özellikle hardal rengi arada parlıyor
Ben ailemle yaşıyorumda kim laf söyleyebiliyor ki...Netice itibarı ile kolleksiyoneriz...İnsanlar para kolleksiyonu, pul kolleksiyonu yapabiliyorda biz niye yapamayalımHatta oce müzesi bile açacağız değil mi Flamenca
Gül kurusu tonlarına fena halde taktım! :) Bu gece yaptığım üç tane franken, üçü de şu an tırnaklarımda olan gül kurusu franken ojemden farklı oldu ve bu defa da böyle tanıtayım dedim:
Eki Görüntüle 183444
Tek kat sürdüm, böyle bile çok güzeller, aslında bu tonlara yakın birkaç ojem var ama kendim yapınca daha çok sevdim galiba.
Biraz önce bir ojeye aşık oldum!İnsan hiç kendi yaptığı ojeye aşık olur mu? Oluyormuş demek ki.
En son yaptığım frankenların fotoğraflarını daha önce eklemiştim ama bir hatırlatma yapayım. :) Şişeler A.Avien'in ama ojeler özel imalat. :) Aslında yaptığım frankenlar için kullandığım şişe modeli farklı ama hepsini değerlendirdim, o boş şişeleri satın aldığım satıcının gönderdiği 2. paket de henüz elime geçmediğinden bu şişelerle idare ediyorum. :)
Eki Görüntüle 183311
Bugün ilk defa sürünce aşık olduğum oje, gül kurusu olan... Tam olarak nasıl yaptım anımsamıyorum, keşke not alsaydım. Tek hatırladığım Pastel'in canlı bir kırmızısı ile siyah ve beyaz A. Avien kullanmış olduğum... Yeniden deneyeceğim aynı tonu tutturabilirsem bu defa 3-4 şişe yapacağım.
Eki Görüntüle 183310
Aceleyle ve heyecanla çok güzel süremedim ve düzeltme de yapmadan hemen paylaşmak istedim, olağanüstü güzel bir renk değil mi?Çok ama çok sevdim!
Eki Görüntüle 183309
bunun tarifini mutlaka bekliyorum canım, harika bir renk,önce hazır aldın sanmıştım !!
bütün sayfaları hayranlıkla tek tek inceledim hem de bir cırpıda tebrik ediyorum özellikle kendi yaptıkların cok hoş ve en cok burdaki gül kurusu tonlarını beğendim. ben genelde kırmızı narciceği pembe tonlarını tercih ediyorum yani mavi yesil hic kullanmam mesela, tabiki zevk meselesi sen yakıştırmıssın cok hoş olmuşlar.
Ben mat oje kullanıyorum senin eklentilerinin cogu sedefli, varsa mat ojeleri de paylaşırsan cok sevinirim. Bir de mat ojeler genellikle cok cabuk cıkıyo ucları bozuluyo bunun için tavsiye edeceğin Türkiyede bulunan bi marka veya sürüş tekniği söylersen cok sevinirim.
ay ne kadar tatlı canım ya ... çok güzel bi topikmatlaştırıcının bu kadar güzel durduğunu bilmiyordum denicem