Dün bir arkadaşımla birlikte Beyoğlu'da bir işim çıkınca, şu meşhur Erkul Kozmetik nasıl bir yermiş gidip göreyim dedim, hem anlatıla anlatıla bitirilemeyen Miss Selene ojelerinden de alırım diye düşündüm. İyi ki sırf oraya gitme amaçlı çıkıp oralara kadar gitmemişim çünkü benim için büyük bir hayal kırıklığı olurdu. Miss Selene ojeleri çok şirin minnacık şişelerde ama hiçbir özelliği yok, simli ojeleri son derece sıradan. Golden Rose dışında oje yoktu zaten, yeni çıkan Magic Color serisinden 4-5 tane aldım ve simlilerden, ama çok içime sinen bir alışveriş olmadı çünkü Golden Rose sevdiğim bir marka değil, sadece quick dry'ı iyi o da sadece yerli seçenekler arasında iyi. Bir daha gideceğim bir kozmetikçi değil, en azından benim için 20+20 toplam 40 km. yol yapmaya değmez.
Ellerim büyük değildir ama avucuma yan yana 7 tane Miss Selene şişesi sığdı, fotoğrafta görüyorsunuz yani o kadar küçükler, içlerinde sadece 5 ml öje var. :) Bir arada şirin görünüyorlar değil mi? :) Ama dediğim gibi, pek bir özelliği yok, hali hazırda Beyoğlu'ndaysanız ve Erkul Kozmetik'in önünden geçiyorsanız girip alınabilir ama özellikle gidip almaya değmez.
Eki Görüntüle 183109