Eki Görüntüle 164631
Tam bir yaz rengi...Bayıldım...Yalnızzzz kıvamı çoook koyu...Acaba 60 second olduğu için mi koyu, yoksa ağdalanmaya başladığı için mi koyu bunu bilemiyorum...Bilmediğim içinde özelliğini bozmamak için oje çözücü damlatmadım...
Eki Görüntüle 164631
Tam bir yaz rengi...Bayıldım...Yalnızzzz kıvamı çoook koyu...Acaba 60 second olduğu için mi koyu, yoksa ağdalanmaya başladığı için mi koyu bunu bilemiyorum...Bilmediğim içinde özelliğini bozmamak için oje çözücü damlatmadım...
çok ama çok beğendim ojeyi de ellerini demarkası ve numarası nedir acaba canım? Bir de bana böyle güzel çim yeşili bir oje önerebilir misiniz???
çim yeşili derken canlı yeşilse
flormar neonun yeşili capcanlı bi yeşil
teşekkürler amonra flormarın yeşilide gerçekten çok hoş... ben hem böyle hemde nasıl desem netten alıntı yaparak bi kaç renk göstermek istiyorum böyle renklerde arıyorum ama gözüme çarpmadı hiç
Eki Görüntüle 165154 Eki Görüntüle 165155
Harika bir renk tatlım...Bu renge karşı önyargılıyımdır biliyorsun ama çok beğendim, tez zamanda süreceğim...
İkinci renk Amonra'nın sürdüğü ile çok yakın belki bir ton daha koyudur, ilk fotoğraftakini sanırım sevilla ojeleride gördüm...Pasteldede var böyle bir renk ama sürünce nasıl duruyor bilmiyorum denemek lazım...
tekrar merhaba sizlere bana da bulaştı resmen bu hafta alix avien 244 mor ve alıx avien 168 aldım
yaşasın oje kardeşliğidaha da gidip alışverişe alasım var bu arada iyi haber veriyim tırnaklarım biraz düzeldi çünkü etlerinde az birşey kaldı sanırım tamamen düzelecek umutluyum azimliyim tamamen düzelince oje sürüp fotoğrafını koyacağım :) saygılar sizden destek aldım iyiki varsınız teşekkürler hepinize
Tırnaklarımı epey kısalttım, 1 hafta kadar kısa tırnağa daha çok yakıştığını düşündüğüm kırmızı-bordo tonlarını sürmeyi planlıyorum...
Bu arada işlem tamam Amora'm...Emanetleri teslim aldım bu gün
Eki Görüntüle 167320 Eki Görüntüle 167319
Tek kelime ile insanın içini açan bir renk, baktıkça bakasım geliyor...Kırmızı ile Siklamen rengi arası değişik bir ton, başka bir markada hiç rastlamadım...
emanetleri aldığın belli zaten
ama ama amaaaa
bu renk çok başka değişik
sana yakışmamış bence
bana daha mı yakışır ne
Tek kelime ile insanın içini açan bir renk, baktıkça bakasım geliyor...Kırmızı ile Siklamen rengi arası değişik bir ton, başka bir markada hiç rastlamadım...
tirnak sekline bayildim :)
Soyulmuş ojeli tırnaklar kadar beni irite eden başka bir şey yoktur, hele koyu renk ise!Nasıl rahat ediyor ki öyle dolaşarak... Demek ki önemsemiyor. E o zaman hiç oje sürmesin daha iyi.
canım clarisin mavisi boyamıyo için rahat olsun
ben bi sorun yaşamadım
sadece yeşil gibi olan bi rengi hafif boyar gibi oldu
oda asetonum sayesinde halloldu
tekrar merhaba sizlere bana da bulaştı resmen bu hafta alix avien 244 mor ve alıx avien 168 aldım
yaşasın oje kardeşliğidaha da gidip alışverişe alasım var bu arada iyi haber veriyim tırnaklarım biraz düzeldi çünkü etlerinde az birşey kaldı sanırım tamamen düzelecek umutluyum azimliyim tamamen düzelince oje sürüp fotoğrafını koyacağım :) saygılar sizden destek aldım iyiki varsınız teşekkürler hepinize
emanetleri aldığın belli zaten
ama ama amaaaa
bu renk çok başka değişik
sana yakışmamış bence
bana daha mı yakışır ne
Amanında kraliçem gelmiş
Hiç de bilem yakıştı kısacık tırnoşlarıma
Aslında flormar 127 numara ile aynı tondaymış şimdi renk dizilimi yaptığımda fark ettim...Kuzum, benim kedim senin kedin, senin kedin benim kedim :)
bence de hiç sürmesinler daha iyi, maalesef çok rastlıyorum, hani o gün olmadığı belli 10 parmak yarıya kadar gitmiş ıykkk, ben yanımda yara bandı taşıyorum, kazara soyulursa bir tırnağım bantlarım diye
clarisin mavisi mi dedi amonracım benimmm
he şöyleee
kıskanç seniii
flormar 127 hafızaya aldımmm, catherine ojelere hiç rastlamadım ben yav:26::44: flormar dan bu numero bakılaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?