• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

canım topiğin hayırlı olsun. ayrıca hikayen de çok güzel. çok beğendim.:71::71::54:

ya çok güzel ojeler:52::52: Hayırlı olsun topiğinizz:46::46:
ya bnde amotör bi şekilde oje sürüyorum sizinki kadar güzel olmasada sürmeye çalışıyorum.ama çok çabuk bozuluyo üstü böyle çiziliyo üstüne parlatıcı oje sürüyorum ama yinede çiziliyo tuttuğum şeylerin deseni çıkıyo:43::43: ucuz ojede kullanmıyorum golden rose kullanıyorum ama yine çiziliyo. Sizinde çiziliyo mu:59::59:

bugün 4 yeni oje daha aldım hep sizin yüzünüzden :52: tırnaklarınızı görüyorum özeniyorum ev oje doldu koycak kutu bulamıyorum :66: şu tırnaklarımdakilerden sıkılınca sürüp ekliyim bakalım :51:

birşeyi unutmadın mı amonra:) hani babaya öpücük:49:

ya çok güzel ojeler:52::52: Hayırlı olsun topiğinizz:46::46:
ya bnde amotör bi şekilde oje sürüyorum sizinki kadar güzel olmasada sürmeye çalışıyorum.ama çok çabuk bozuluyo üstü böyle çiziliyo üstüne parlatıcı oje sürüyorum ama yinede çiziliyo tuttuğum şeylerin deseni çıkıyo:43::43: ucuz ojede kullanmıyorum golden rose kullanıyorum ama yine çiziliyo. Sizinde çiziliyo mu:59::59:

teşekkür ederim.:71:
genelde ojeyi çift kat sürünce geç kuruyo
ama parlak cila yerine top coat sürebilirsiniz golden rose marka
kullanyorum ben oje kurutucu olarak
hem fiyatı uygun hem de başarılı
ben de dikkat etmezsem çiziliyo ama top coatla
bu sorun en aza iniyo

Son düzenleme:
bugün 4 yeni oje daha aldım hep sizin yüzünüzden :52: tırnaklarınızı görüyorum özeniyorum ev oje doldu koycak kutu bulamıyorum :66: şu tırnaklarımdakilerden sıkılınca sürüp ekliyim bakalım :51:

benim gibi stand yaptır sen de
bi bitse son halini eklicem buraya ama kocik
mıy mıy 2 ayda anca bu kadarını getirebildi
buna da şükür:1:

erikr.jpg

bu benim kullandığım oje kurutucu

teşekkür ederim.:71:
genelde ojeyi çift kat sürünce geç kuruyo
ama parlak cila yerine top coat sürebilirsiniz golden rose marka
kullanyorum ben oje kurutucu olarak
hem fiyatı uygun hem de başarılı
ben de dikkat etmezsem çiziliyo ama top coatla