Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

hafta sonu gelsede bende şu neonlarımı sürebilsem

neon mu bak işte yeni birşey daha
Çok geri kaldım bu konuda ben çoookkkk
Ama tek tesellim yana döne çatlayan oce ararken ve bulamadıkce gözü dönen deryacık
Eczaneye sorma gafletinde bulunr kociği ilaç alırken bi şan denemesi iştee
aha böyle oldular
biliyorlarmış çatlak için bakım bilmem neyi veriyorlar yeni öğrenen Deryacık şimdi bunu size nasıl anlatsın
Valla büyük bir sabır ve özveriyle anlatııııı

ben bu tarz ojeleri pek sevmem acikcasi ama sana yakismis
cok guzel olmus ...

super bir renk secimi olmus sadesi de catlayani da ayri ayri guzel
bu arada minikdepresif ve nissan buluşmada size hain planlarım var
süprüz de diyebilirz

aaaa neymis hain planlarin sole bakim

zümrüt yeşili ve çakma chanel paradoxal var ya
onlardan ve 2 şer adet holografik oce aldım size
denk geldi buldum siz de merak ediyodunuz holografik oce nasıl diye
benden hatıra olsun

bu arada minikdepresif ve nissan buluşmada size hain planlarım var
süprüz de diyebilirz
hain planlar

helal sanaaa yine onlar eczacı, parfümeriler bile bilmiyor bazen

Catherine Arley tatlım ama bu neon değil, floresan olarak geçiyor ne fark var bilmiyorum...Rengi vermesi için 3 kat sürdüm, normalde alta beyaz sürüp 2 kat sürsemde yeterli olurdu ama üşendim beyaz sürmeye...

neon ve floresan hemen hemen aynı şey. çok yakışmış. bugün okudum , seksenlere geri dönülecekmiş oje modasında

çok hoş bi gri daha geçenlerde ben de aldım 2 ton gri
bugün gri giyindim. dosyaların arasında gri ojemle pek bi uyumlu olduk

neon lambalar varya floresan lambalara benzeyen arabalara taktırıyorlar son zamanlarda , ismini ondan esinlenerek almış. bende 4 neon renk var, biraz cırt kullanması cesaret ister ama bizden kaçar mı .
bende buraya takıldıkça oje konusunda kendimi geliştiriyorum
sana çatlayan oje maceramı anlatayım. ben küçük bir ilde yaşıyorum. burda öyle abuk şeyleri bulmak zor . aradım aradım bulamadım. çatlayan oce diyince yüzüme bön bön bakıyorlar tabi , birde üste çıkmaları yok mu iyice sinir oldum satıcılara . bende internete girdim alix avienin satıldığı mağazaları buldum yaşadığım yerde. sonra oranın telefonunu buldum. aradım, sordum ellerinde var mı diye. var dediklerinde havalara uçtum zaten . bu kadarla kalmadım ben işten geç çıkıyorum ben çıkana kadar mağazalar kapanıyor , hemen abimi aradım onun işi erken bitiyor, sağolsun mesaim bitmeden aldı getirdi iş yerime . Allah razı olsun çok dua ettim ona . Allah ne muradı varsa versin :119: :123:

super bir renk secimi olmus sadesi de catlayani da ayri ayri guzel
teşekkür edrim canım
zümrüt yeşili ve çakma chanel paradoxal var ya
onlardan ve 2 şer adet holografik oce aldım size
denk geldi buldum siz de merak ediyodunuz holografik oce nasıl diye
benden hatıra olsun
he bir de holografik oce çıktı başımıza :96: , hemen almam lazım

Allesandro marka oje... duyanınız var mı? onunda çatlayan ojeleri varmış...

2011’de hangi ürünler öne çıkacak?

2011’in ilk üç ayında öne çıkacak olan renk mavi. Çünkü tüm dünyada jean modası görülecek. Sonraki üç ayda ise florasan renkler yani kırmızılar, turuncular ön plana çıkacak. Tabii Alessandro’nun da yapacağı bir çok yenilik var. Bunlardan biri yaz sezonu için düşünülen “çatlayan ojeler.” Bu ojeler üç farklı ojenin birleşiminden oluşuyor. Önce tırnağa bir renk oje sürülüyor, ardından farklı renkte bir oje daha sürülüyor. Son olarak sabitleyicisi uygulanıp, ikinci katta sürülen ojenin çatlamasını bekliyorsunuz. Bu işlem sonunda çok güzel desenler ortaya çıkıyor. İkinci bir yenilik ise “mıknatıslı sistem.” Ojenizi sürdükten sonra mıknatıslı mekanizmasını uyguluyorsunuz. Tırnağınızda güzel desenler ortaya çıkıyor. Fiyatı 49 TL. En çok rağbeti tırnağı tertemiz ve bakımlı gösteren French görüyor. Alessandro olarak uyguladığımız kalıcı French’le tırnaklarınız 3-4 hafta boyunca French’li oluyor. Şubat ayının sonuna doğru 30 renkten oluşan kalıcı oje serimiz geliyor. Kalıcılığı tırnağın 2 ile 4 hafta arasında değişiyor.

Alıntıdır.....

deli kızın çeyizi gibi olmuş
bu arada koltuklarımız aynı galiba senle yarı süet yarı deri kumaşı de mi
onun başka bi aı varda ben çıkaramadım şimdi
canım benimkinde deri yok. sadece süet, deri kullanılmamış :26: . benzerlik olabilir ama
çok seviyorum bu koltukları, beğenerek almıştık. fotosunu bulursam eklerim

çilekliii senin abiye de alkış hedefine ulaşmışsın
Allah eksikliğini vermesin
Allesandro diye bir marka var, onunda çatlayanları varmış. gerçi alixi bulamadıysan bu markayı bulmak daha zor olur sanırım . arayan bulur ama merak etme . bende matlaştırıcı bulamadım hala :84:

alix çatlaklar hemen her yerde var artık burda, matlaştırıcıyı da watsons sağ olsun edindim golden rose kurutucum bile oldu ay mal varlığımı açıkladım ama korkuyorum ya kurutucuyu bi daa bulamazsam diye yedek alam bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…