Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben topiğe geldiğimde kimse olmuyor ama yinede bugün kullandığım oceyi ekliyim
Eki Görüntüle 145543
dün akşam sürdüm çamur rengini. eşim hiç beğenmedi, bende bu senenin trendi, ne kadar aradım, o ojeleri bulana kadar ne çektim sen biliyomusun dedim . sonra üzerine çatlayan sürdüm. bu halini çok beğendi ama .
birde geçen gün yukardaki resimde eklediğim spreyi aldım. aslında bunu almak değildi niyetim ama satıcı kız ısrar edince aldım işte :89:. sally hansenin bir spreyi var onu almak istiyorum
Eki Görüntüle 145543
dün akşam sürdüm çamur rengini. eşim hiç beğenmedi, bende bu senenin trendi, ne kadar aradım, o ojeleri bulana kadar ne çektim sen biliyomusun dedim . sonra üzerine çatlayan sürdüm. bu halini çok beğendi ama .
la maske takardık sana
gizemli hatun falan diye imaj yapardık
üzüldüm gelemicene
safran büyüyo teyzesi koyun kadar oldu maşallah
Koç de bari, hayvanın cinsel kimliğini bozacaksın hahahahaha
he oğlak kadardı koç kadar oldu kocayınca da keçi kadar olcak teyzeleri
kumbaramıda alıp gelcem
bi sürü oce alır o kumbara.
ek bi iş yapcam belki onunda parasını alırım zayıflama mı kutlarız
oceme uygun elbise alırız
ben manyaklaştım
oceme uygun çanta kolye aldım
aksam ekliyimde görün
kumbara yeticek mi? ben kasayi alirim da gelirim
Eki Görüntüle 145543
Çok güzel olmuş canım Erkekler bazen değişik şeylerden hoşlanmayabiliyorlar, etrafta sürekli göre göre gözü alışır yakında...
oh buluşun tabii, ben maalesef kk buluşmalarına hiç katılamıyorum annem dışında kimse kk'da olduğumu bilmediği ve bilmemesi gerektiği için
çok şık olmuş kuzu tırnaklar
spey nasıl başarılı mı
ben cıvıl cıvıl renkli giyinirim. kahverengi veya siyah giydiğim zaman insaların gözü alışmadığı için pek yakıştıramazlar bana. aşkımda gri oje ve çamur rengi ojeyi hiç beğenmedi sanırım o yüzden :97: bende biraz tarzımı değiştirmek istiyorum, bunada alışacak gözüÇok güzel olmuş canım Erkekler bazen değişik şeylerden hoşlanmayabiliyorlar, etrafta sürekli göre göre gözü alışır yakında...
evet son olarak beyaz çatlayan oje aldım 3 renk çatlayanım oldu. almayayım diyorum tutamıyorum kendimi :89:hiii sen de mi brütüsss, ay anam çatlatan çatlatanaaaa meslek değiştircemmm :84:
:13: benimkinin morlara alıştığı gibi
benim canım siyah yada lacivert sürmek istiyor ama iş yerim kaldırmaz maalesef :97:, sürebilirsen zümrüt yeşilini sür şu pastel 74 var ya onu işte
Eki Görüntüle 145689 Eki Görüntüle 145690
Ben bu rengi çok beğendim, severek kullanacağım üstelik üzerinde desen çalışmak içinde oldukça iddialı olabilir sanırım favori renklerim arasına girdi bile...Teşekkür ederim Amonra'm
oyyy anammmm
bittim ben buna
markası ne bunun bende de bir florasan sarı var flormar, hiç sürmedim, dün arkadaşlar gelmişti.
birisi denedi ama rengini vermedi pek
hafta sonu gelsede bende şu neonlarımı sürebilsem
Eki Görüntüle 145689 Eki Görüntüle 145690
Ben bu rengi çok beğendim, severek kullanacağım üstelik üzerinde desen çalışmak içinde oldukça iddialı olabilir sanırım favori renklerim arasına girdi bile...Teşekkür ederim Amonra'm