• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

ben topiğe geldiğimde kimse olmuyor ama yinede bugün kullandığım oceyi ekliyim :27:

$çamur ve çatlayan.jpg

dün akşam sürdüm çamur rengini. eşim hiç beğenmedi, bende bu senenin trendi, ne kadar aradım, o ojeleri bulana kadar ne çektim sen biliyomusun dedim :19: :36:. sonra üzerine çatlayan sürdüm. bu halini çok beğendi ama :1:.

birde geçen gün yukardaki resimde eklediğim spreyi aldım. aslında bunu almak değildi niyetim ama satıcı kız ısrar edince aldım işte :89:. sally hansenin bir spreyi var onu almak istiyorum :61:

ben topiğe geldiğimde kimse olmuyor ama yinede bugün kullandığım oceyi ekliyim :27:

Eki Görüntüle 145543

dün akşam sürdüm çamur rengini. eşim hiç beğenmedi, bende bu senenin trendi, ne kadar aradım, o ojeleri bulana kadar ne çektim sen biliyomusun dedim :19: :36:. sonra üzerine çatlayan sürdüm. bu halini çok beğendi ama :1:.

birde geçen gün yukardaki resimde eklediğim spreyi aldım. aslında bunu almak değildi niyetim ama satıcı kız ısrar edince aldım işte :89:. sally hansenin bir spreyi var onu almak istiyorum :61:

çok şık olmuş kuzu tırnaklar:nazar:
spey nasıl başarılı mı

Eki Görüntüle 145543

Çok güzel olmuş canım :1: Erkekler bazen değişik şeylerden hoşlanmayabiliyorlar, etrafta sürekli göre göre gözü alışır yakında...

la maske takardık sana:27:
gizemli hatun falan diye imaj yapardık
üzüldüm gelemicene
safran büyüyo teyzesi koyun kadar oldu maşallah:60:

:82::82: böyle mi yoksa :9:

koyun muuuu :60:

Koç de bari, hayvanın cinsel kimliğini bozacaksın hahahahaha

:13: heh di mi ben de oğlan hatırlıyordum :60::60:

he oğlak kadardı koç kadar oldu kocayınca da keçi kadar olcak teyzeleri:1:

:60::60::60::nazar::nazar::nazar:

kumbaramıda alıp gelcem :52:

bari kumbarayı claire's'in falan önünde patlatın miniiikkk :5: ben gidemiyom siz talan edin oralarııı :84: hala anadolu yakasında claires bulamadımmm :84:

bi sürü oce alır o kumbara.
ek bi iş yapcam belki onunda parasını alırım zayıflama mı kutlarız
oceme uygun elbise alırız

ben manyaklaştım
oceme uygun çanta kolye aldım :60:
aksam ekliyimde görün:60:

benim aklımdan geçeni uygulamışsınnn :46::46::46: birkaç defa kendimi aa şu ojeye ne kadar yakışır derken buldum da kazak falan bakarken :60::60:

kumbara yeticek mi? ben kasayi alirim da gelirim:60::60::60::60:

:60::60:

Eki Görüntüle 145543

hiii sen de mi brütüsss, ay anam çatlatan çatlatanaaaa meslek değiştircemmm :84:

Çok güzel olmuş canım :1: Erkekler bazen değişik şeylerden hoşlanmayabiliyorlar, etrafta sürekli göre göre gözü alışır yakında...

:13: benimkinin morlara alıştığı gibi:60::69::46::65:

Elimdekileri silip yeni oce sürmek istiyorum ama nedense hangi ojeyi süreyim derken o kadar kararsız kalıyorum ki hiç birini süremiyorum...Ne renk süreyim kızlar bir renk önerin hadi...

benim canım siyah yada lacivert sürmek istiyor ama iş yerim kaldırmaz maalesef :97:, sürebilirsen zümrüt yeşilini sür şu pastel 74 var ya onu işte :8:

çok şık olmuş kuzu tırnaklar:nazar:
spey nasıl başarılı mı

teşekkür ederim canım. sprey kurutmak için iyi ama bana kuaförüm bir kere sally hansenin oje kurutucusunu sıkmıştı. hem kurutmuştu hemde yumuşacık yapmıştı ellerimi :69: . ondan almayı düşünüyorum . fiyatı çok pahalıydı küçük de bir şişesi vardı (golden rose un kurutucu spreyi kadar) yanlış hatırlamıyorsam indirimdeyken 40 tl ydi. bunun fiyatı 8 tl ve kocaman bir kutu :65:

ben cıvıl cıvıl renkli giyinirim. kahverengi veya siyah giydiğim zaman insaların gözü alışmadığı için pek yakıştıramazlar bana. aşkımda gri oje ve çamur rengi ojeyi hiç beğenmedi sanırım o yüzden :97: bende biraz tarzımı değiştirmek istiyorum, bunada alışacak gözü :16:

hiii sen de mi brütüsss, ay anam çatlatan çatlatanaaaa meslek değiştircemmm :84:

:13: benimkinin morlara alıştığı gibi:60::69::46::65:
evet son olarak beyaz çatlayan oje aldım 3 renk çatlayanım oldu. almayayım diyorum tutamıyorum kendimi :89:
benim koca bebeğimde alışacak.:89:

Son düzenleme:
benim canım siyah yada lacivert sürmek istiyor ama iş yerim kaldırmaz maalesef :97:, sürebilirsen zümrüt yeşilini sür şu pastel 74 var ya onu işte :8:

Mesajı bekleyemeden Amonra'nın hediye ettiği floresan sarı oceyi sürdüm, değişik oldu sevdim bu rengi, kurusun fotoğrafını çekip paylaşacağım hemen:66::64::62:

$Fotoğraf0160.jpg $Fotoğraf0161.jpg

Ben bu rengi çok beğendim, severek kullanacağım üstelik üzerinde desen çalışmak içinde oldukça iddialı olabilir sanırım favori renklerim arasına girdi bile...Teşekkür ederim Amonra'm :16::16::16:

Eki Görüntüle 145689 Eki Görüntüle 145690

Ben bu rengi çok beğendim, severek kullanacağım üstelik üzerinde desen çalışmak içinde oldukça iddialı olabilir sanırım favori renklerim arasına girdi bile...Teşekkür ederim Amonra'm :16::16::16:

oyyy anammmm :52::52::52:
bittim ben buna
markası ne bunun bende de bir florasan sarı var flormar, hiç sürmedim, dün arkadaşlar gelmişti.
birisi denedi ama rengini vermedi pek :63:

oyyy anammmm :52::52::52:
bittim ben buna
markası ne bunun bende de bir florasan sarı var flormar, hiç sürmedim, dün arkadaşlar gelmişti.
birisi denedi ama rengini vermedi pek :63:

Catherine Arley tatlım ama bu neon değil, floresan olarak geçiyor ne fark var bilmiyorum...Rengi vermesi için 3 kat sürdüm, normalde alta beyaz sürüp 2 kat sürsemde yeterli olurdu ama üşendim beyaz sürmeye...

hafta sonu gelsede bende şu neonlarımı sürebilsem :5:

:46::46::46::46::46:

Son düzenleme:
Back