• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler

merhaba arkadaşlar..bizi bizden iyi kimse anlayamaz...ben de sınıf öğretmeniyim.bursada görev yapıyorum..7.yılım..herkesi candan selalıyorum:teytey::enbuyukkk::enbuyukkk::dance:

Merhaba sevgili öğretmenlerim. Ben öğretmen değilim ama ilk okul öğretmenlerimi çok özledim. Belki bir tanıyan çıkar Onlara onları çoooooooook sevdiğimi söylemek istiyorum. 1. sınıf öğretmenim Emine OCAKLI Yıldırım Beyazıt İlk Öğretim Okulu 2.ve 5. sınıf arası Eyüp Hafız. Kartal Hüseyin Temizel İlk Öğretim Okulu

Bütün öğretmenlere Saygı ve sevgi ile salamlar.

ben de okulöncesi eğitim öğretmeniyim.samsun bafra da ilköğretime bağlı anasınıfında çalışıyorum.meslekte 5. yıllım.herkese tüm meslektaşlarıma kocaman sevgiler : ))

Selam Canlar...

Ben de Çorum'da İngilizce Öğretmeniyim. Bu yaz inşallah eş durumundan tayinim Ankara ya çıkacak.. Hepinize saygılar....

Lösemili çocuklar yararına şenlik yapıyoruz uludağ üniversitesinde burada söylenebilecek çocuk şarkıları isimleri ya da indirebileceğimiz siteler konusunda ACİL bilgiye ihtiyacımız var... 5-13 yaş arası çocuklar bu ufaklıklar,23 nisan şarkıları birlikte söylenebilecek şarkılar falan gerekli... LÜTFEN YARDIMCI OLUN LÜTFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

ilköğretim matematik öğretmeniyim daha 1. yılım :nazar: hayırlısıyla nice senelere İNŞALLAH

merhabalar ... Sizden bir konuda yardım isteyeceğim meslek lise cıkışlı meslek yuksek okul mezunu öğrenciler sözleşmeli ogretmenlik yapabilirmi gerekceleri gerekleri nedir getirileri goturuleri nedir ?anlatabilirmisiniz yardımcı olabilirmisiniz ? ayrıca es tayınınden dolayı neoluyor nasıl yuruyor ?

Back