• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler

Sevgili öğretmen arkadaşlarım!!!
Öğretmenler gününüzü kutluyor,öğretmen torunu,öğretmen kızı ve öğretmen eşi olarak, eğitim ve öğretim için verdiğiniz tüm çabalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum:))

24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun!!!
Sevgiler..

Merhaba arkadaşlar ben de türkçe öğretmeniyim 2002 balıkesir mezunuyum.daha önce 4 yıl van da 1 yılda muş da çalıştım.Bu senede balıkesir e geldim.

ne güzel bir sürü meslektaş bende türkçe öğretmeniyim
lülülülülülü ondokuz mayıs 2005 mezunuyum

selam arkadaslar ben oğrencıyım tarihte ama şimdiden öğretmenliğe başladım gönüllü öğretmenlik yapıyorummmm bır proje kapsamındaa aranızda sayılırım sanırım seneyede okul bıtıyo inşallahhh aranızda olmaya devam edıcem

canım,
eşim yurtdışında yaşıyordu.burda çalışmayı düşünüyordum ama ortam çok farklı...hiçbirşey türkiye'de ki gibi olmadı.anlayacağın ben kocası için çok büyük bir fedakarlık yapmış bir bayanım.mesleğimi çok severek yaptım ve şimdi çok özlüyorum...
sevgiyle kal canımŞeniz
candy 38 mesleğini neden bıraktın
ayrıca kimya öğretmeni yokmu

Merhaba ben ingilizce öğretmeniyim.2002 Çukurova mezunuyum.Adanada bir ilköğretimde çalışıyorum.:dance:

Merhaba ben ingilizce öğretmeniyim.2002 Çukurova mezunuyum.Adanada bir ilköğretimde çalışıyorum.:dance:

Canım hoşgeldin aramıza.........
Bu arada sevgili meslektaşlarım Kan testi yaptırdım sonucu cuma alacam.Eğer hamileysem doğum eylül de .Ben doğumdan önceki iznimin çoğunu kullanmamış olacam.Peki bu izni doğumdan sonraya aktarabiliyor muyum?
böyle bir durum yaşayanınız var mı?Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Sevgilerimle.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Canım hoşgeldin aramıza.........
Bu arada sevgili meslektaşlarım Kan testi yaptırdım sonucu cuma alacam.Eğer hamileysem doğum eylül de .Ben doğumdan önceki iznimin çoğunu kullanmamış olacam.Peki bu izni doğumdan sonraya aktarabiliyor muyum?
böyle bir durum yaşayanınız var mı?Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Sevgilerimle.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Canımcm öncelikle testin sonucu ne çıktı?Var mı bebiş?Soruna gelince tabiiki doğum öncesi iznini sonrasına aktarabiliyorsun.Ama doğuma 3 hafta kala mecburi izne ayrılıyorsun.Yanlız doğum yaza gelirse sanırım izin zaten kaynamış oluyor diye biliyorum.Bunlar çevreden duyduklarm;emin değilim.İnşallah ben de bi çocuk yapmayı becerebilirsem öğrencem.:roflol:

merhabalar ,ben de Türkçe öğretmeniyim Gaziantep te çalışıyorum meslekte 2. yılım . Sevgili Ferday sorunun cevabını memurlar.net te bulabilirsin canım izinler konusunda yeterince bilgi verilmiş .Öğretmenler bölümüne girdiğinde izinler kısmında yazıyor.

Back