• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler

çizgimden çıkarmayın beni eger bahsettıgın ıkı yıllıklarsa yapamazlar.ama bi ara ingilizce bilgisayar derslerıne ıkı yıllık mezunlarını aldılar ama onlar sözleşmeli öğretmen değillerdi kısmi zamanlı geçici öğreticilerdi.

cizgmdn_cikartmayn_beni senin dediğinin pek mümkün olduğunu sanmıyorum ben ingilizce öğretmeniyim bildiğim kadarıyla ancak vekillik yapabilirsin ama sözleşmeli yapamazsın o kpss puanı ile atanıyor

Selam arkadaşlar ben de 3 yıllık Türkçe öğretmeniyim. 2005 Selçuk mezunuyum. Tanıdıklar olabilir yerimseniben yerimseniben

bende sınıf öğretmeniyim 6yıl çalıştım üç yıllığına ücretsiz izne ayrıldım hala izindeyım altı ayım kaldı inşallah ocakta dönüyorum(eşimin görevi nedeniyle yurt dışına gitmek için ayrıldım)

merhaba arkadaşlar bende bu yıl 9 eylül üniversitesi türkçe öğretmenliğinden mezun oldum iinşallah bu yıl şu kpss belasını kazanırsam tamamen bi öğretmen olucam :)

ben de sınıf öğretmeni adayıyım, daha 3 senem var, bir an önce bitse yaa, mesleğimi yapmak istiyorum. yaa zaten şimdiden düşünüyorum öğretmen maaşıyla geçinebilecek miyim diye, bi de kesiceklermiymiş neymiş olamaz yaa..!:dilcikar:

merak etme güzelim. Eşinin de maaşıyla gayet güzel geçiniliyor. Ben Teknoloji ve Tasarım öğretmeniyim. Ve halimden memnunum.
Valla dışarı çıkıp bakarsan para yok diyenlerin çatır çatır alışveriş yaptığını görürsün. Benim babam da öğretmendi ve o zamanlar herşey çok zordu. eskisi gibi değil artık.
büyük şehirde yaşamak yerine orta seviyede il ve ilçelerde yerleşirsen ev, araba herşeyini alırsın.
Sana okul hayatında ve gelecekte başarılar dilerim.a.s

öğretmenler bana yardımcı olabilrmisinz acaba? sanırım en iyi yardım edebilecek olan sizlerisnizz
bir derdim warhttp://www.kadinlarkulubu.com/oss-tercihim-icin-yardim-lutfennn-t200501/index.html?p=3378430#post3378430

Son düzenleme:
ben de kpss illetini atlatabilirsem 2009 yılının sonunda öğretmen oluyorum inşallah. a.s.

Back