• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler

ben de sınıf öğretmeni adayıyım, daha 3 senem var, bir an önce bitse yaa, mesleğimi yapmak istiyorum. yaa zaten şimdiden düşünüyorum öğretmen maaşıyla geçinebilecek miyim diye, bi de kesiceklermiymiş neymiş olamaz yaa..!:dilcikar:

sevcan53 ve zergül merhabalar bende rize kml de çalıştım 7 yıl ayrılmayı çok istemiştim şimdi çok özlüyorum.Hangi okullardasınız?

Merhaba ben de bir öğretmenim. Kocaeli'de Türkçe Öğretmeniyim. Dokuz Eylül Üni. 2003 mezunuyum. Paylaşımlar için teşekkürler...

Sevgili meslektaşlarım bu başlık gerçekten iyi olmuş. Bendeniz de edebiyat öğretmeniyim. Kdz. Ereğli'de...
Bu arada ek derslerle ilgili uygulama durduruldu. Haberiniz olsun. Böylece de -sözüm meclisten dışarı-ek ders günlerini bilip ona göre sevk alanlara da gün doğdu yine. Gerçi uygulama da adil değildi ama bu durum da adil değil. Umarım en kısa zamanda akıllıca çözümler bulunur.

tabiiii okudular. Bu zamana okuma mı kalır .....Başka 1. sınıf okutan var mı

slm esram:))
bende sakaryada1.sınıf okutuyorum..38 mevcutvar.36 tanesi benimkilerin kurban bayramındaokumaya geçtiler.hemide serbest metin okuyolardı harflerin hepsini de bitiremeden.
ama 1 tane fire var:(((okumaya geçemedi.Çok üzgünüm çoook:oklava:

merhaba ben de ingilizce ögretmeniyim 2003 selcuk mezunuyum fen edebiyat fakültesi bu arada konyayı özledim kızlar o zamanlar okul bitsin diye cırpınıyordum ama simdi konyayı melemen yemeyi patetes kızartması satan ucuz kafeleri ve daha bircok seyi özleediiiiiimmmmmmmm

merhaba ben de ingilizce ögretmeniyim 2003 selcuk mezunuyum fen edebiyat fakültesi bu arada konyayı özledim kızlar o zamanlar okul bitsin diye cırpınıyordum ama simdi konyayı melemen yemeyi patetes kızartması satan ucuz kafeleri ve daha bircok seyi özleediiiiiimmmmmmmm

canım bende 2002 selçuk eğitim fak. mezunuyum

Merhaba,
15 yıllık sınıf öğretmeniyim.Gazi Eğt.Fak.Almanca mezunuyum.(1984 girişli)9 yıldır Antalya'dayım.2 yıl İstanbul,4 yıl Van'da çalıştım.

arkadaslar bende 1 sene sonra ögretmenim inş. uludag üni. ingilizce ögretmenliği 3 bitti bu sene. öğretmen olmak coook güzel

kızlar seminer konusu aldınız mı benım ki 'performans ve proje ödevleri' henüz bi araştırma yapmadım. siz hangi konuları aldınız?

Arkadaşlar merhabalar
Ben foruma yeni katıldım. Başlığı görünce hemen tıkladım. Ben de Bilgisayar öğretmeniyim. Sakarya'da, Meslek Lisesi'nde öğretmenlik yapıyorum. Aranızda başka bilgisayarcı var mı?

merhaba efthalia bende bilgisayar öğretmenliğinde okuyorum 3. sınıftayım sen kaç yıllıköğretmensin nerden mezun oldun.Ben çok korkuyorum meslek lisesinde öğrtmenlik yapmaktan sen memnunmusun okulundan öğrencilerinden

merhabalar bu yıl mezun olduym. fen edebiyat çıkışlıyım öğretmen olmak dileğim alese girdim yüksek lisanstan sonra sizlerdenim. gerçi vekil öğretmenlik içinde baş vurdum.

Back