Öğretmenler

selam ben sınıf öğretmeniyim ankarada. bu sene 5. sınıfı okutacağım. şimiden hepinizin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun. allah akıllı, uslu öğrenciler nasip etsin...

slm bende sözleşmeli sınıf ğretmeniyim.benim gibi sözleşmeli arkadaslar sorunlarımızı paylaşalım ben burdayım

merhabalar ogretmenler,bende bir ogretmen kiziyim ablamda ogtretmen sizden yardim istiyorum,3 yasinda bir oglum var,anaokuluna gonderemedim bende evde nasil bir egitim verecegimi arastiriyorum.anaokulunda yapilanlari oglumla evde yapmak istiyorum ,sarki ,egitim ,el becerisi beraber kagittan birseyler yapalim mesela ,cevremdekilerin tepkilerine gore zeki bir cocuk oldugu soyleniyor ,bu zekasini nasil yonlendirebilirim bana tavsiye edeceginiz kitap cd varmi?bunu bilse bilse siz bilirsiniz,simdiden tesekkurler

sınıf öğretmeni arkadaşlara bir şey soracaktım. ben şu anda doğum sonrası iznimi kullanıyorum. kasım sonu gibide okula başlayacağım fakat müdür benim sınıfımı başka bir öğretmene vermiş dönünce de bana vereceğe pek benzemiyor. şimdi o sınıf benim hakkım mı değil mi? ona göre dişe diş bir tartışmaya gireceğim de müdürümle. yoksa boşta kalacağım

yerine gelen öğretmen kadrolu değilse tabiki senin hakkın

kadroluysa nolur? puana mı bakarlar

merhaba kızlar
ben türkçe öğretmeniyim ama dogum iznindeyim

sheydayal
canımcım biz branscılarda kadrolu kadrosuz dıye bakılır.her ıkısıde kadroluysa kadro yıllarına bakılır yanı sen ıkı senedır ogretmensın ben 3 senedır mesela.o zaman ben gırerım ama sız sınıfcılarda nasıl olur bılmıyorum cunku sınıfı sen mesela 4 sınıfa getırıyorsun sonra bırkac ay ızınlısın dıye ogretmen degızmez sanırım.bence senın hakkın ama sen bı yonetmelıge bak hakkını catır catır arayabılırısın o zaman torpıl morpılde sokmez oyle olunca.

ben öğretmenlerime çok imrenirdim

onların öyle güzel nasihatleri kulağımda çınlar

çok samimi olduğum öğretmenelrim var
yanlız bazıları emekli olmuş

öğretmenler çok ayrı ve nadide bir yere sahip bence..

değerlerini bilmek gerekiyor

onlar bizii bu yerlere getirdi

merhaba arkadaşlar.ben de bu siteye yeni üye olanlardanım.ama keşke daha önceden keşfetseymişim bu ortamı.sizlere bir şey soracağım.ben dersanede çalışıyorum.ekimdeki atamalrdan haberi olan var mı.çünkü iyi bir puanla açıkta kalmak istemiyorum.

silagul cnm vaktin varsa halk eğitimin annelere verdiği kurslarına katılalabilirsin. senin ve çocuğuna daha faydası olur.halk eğitim bunlardan çok az ücret alıyor.

bende sınıf örtmenıyım.. ve ben de dogum iznindeyım. kasım 15de bıtıyor iznim.oğlumu nasıl bırakıp gıdecegım

merhabalar bende öğretmenim.belki önceki sayfalarda yazmışımdır ama yine yazayım dedim.Mesleğimi çok seviyorum.Herkese de tavsiye ederim.Çok kutsal bir meslek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…