Öğretmenler

değerli öğretmenlerim bugün duyduğuma göre sevkli yada izinli olduğumuz günler 7 saatlik ek ders ücretini keseceklermiş bunun hakkında deteylı bilgisi olan var mı?

değerli öğretmenlerim bugün duyduğuma göre sevkli yada izinli olduğumuz günler 7 saatlik ek ders ücretini keseceklermiş bunun hakkında deteylı bilgisi olan var mı?

doğrudur.eskiden , kesilen ücretin yarısı ekdersten yarısı da maaştan gidiyordu.şimdi tamamı ekdersten gidiyor.yani iki gün izinli olursan o hafta hiç çalışmamış sayılacaksın.acaba bize boşver iki günü al bir hafta rapor mu demek istiyorlar?

zergül merhaba.ben eğitimci bir ailenin kızıyım.benim bir sorunum var yardımcı olurmusun.oğlum ilkokul 2 ye gidiyor ve öğretmeniyle dialog kuramıyoruz.sürekli oğlumda eksikler buluyor.oğlumun moralini bozuyor.hiç takdir etmiyor. sürekli tenkit ediyor.ne yapacağımı şalırmış durumdayım. oğlumu bu durumdan nasıl kurtarabilirim.yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

feraycım merhaba tatilin tadını çıkartıyorum bugün :)
bizim çocuklar iyice strese girdiler öss heyecanı. ayılan bayılan bugünlerde çok yoğunuz. bazen milli eğitime geçmeyi düşünüyorum sonra şu anki konumumu düşünüp vazgeçiyorum, selamlar

zergülcüm bende törendeydim bu aralar bizde yoğunuz romanyadan kardeş okulumuz geldi sırayla onlarla ilgileniyoruz. bizim rehber öğretmenimiz yok 8.sınıfların sınıf öğretmeniyim bizde de oks stresi var bi gevşeme oldu bizimkilerdede toparlayamıyorum bi türlü ne önerirsin

canım benimde 5. yılım. en kutsal meslek memnun olmamak imkansız geliyor bana. sana başarılar ve bol bol da sabırlar diliyorum. aramıza tekrar hoşgeldin

feraycım mesajını geç okudum. şu aralar ufak bir piknik, mini bir konser iyi gelir onlara. bu arada sınav kaygısı ile ilgili internette çok güzel sunumlar var, okulda imkanınız varsa bu tür slaytları izlet. Ailelerden yardım talep et onlarda yardımcı olmalı, eğer aralarında çocuklarından daha stresli anne baba varsa onlara acil müdahale et çünkü çocuğun stresini daha da körüklüyor bu tür aileler. kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…