Öğretmenler

merhaba sanırım bende ögretmen olcam sanırım diyorum çünk tercihte buluncam 15 gün icerisinde ve o kadar kararsızım ki .. maliyemi sosyal bilgiler ögretmenligimi okuyacagıma... yardımınıza ihtiyacım var atama nasıldır is bulunurmu zorlukları...

simdiden çok tesekkür ederim

tum yonetıcı memur ve dığerlerıne ek ders zam varken bız öğretmenlere yok..

okuldakı kadrolu hızmetlı bızden daha fazla alıyor..

alabılır hakettıyse ama ulkemde ortaokul mezunu ıle unıv. hatta yuksek lis. mezunu olan eğitimcı aynı maaşı alıyorsa meslek seçiminde nesılı yanlış yonlendırmeyelım!!!!!!

Adaletsizliğin bu kadarına artık söyleyecek bişey bulamıyorum...bizim okuldaki lise mezunu memur benim maaşımın 2 katını alıyor.buna birileri dur demeli...hangi eşit iş hangi eşit maaş????

merhaba bende giyim üretim tek.öğretmeniyim. lisede...

meslekte 4.yılım..ne söylesniz haklısınız maaşlarla ilgili..

bizde güncelleme istiyoruz..

ben neden okudum aileme yük olmak için mi??

hızmetlı de o maaşı alsın..netıcede bu ulkenın yoksulluk sınırı 3000tl..gözum yok..

ama bızım o maaşı almamız hatta daha azını almamız yazıktır..

doktorlar hastanedekı temızlık görevlısınden az maaşı mı alıyor??

ya da polıs,ımam??

öğretmenım demek zorlaşıyor yaw..bu ne??herkes düşman..

4 yillik ingilizce ogretmeniyim. 3 yili guneydoguda gecti. bu yil da istanbuldayim.

bende teknploji tasarım öğretmeniyim.6.yılımı çalışıyorum.maaşlardan bahsetmeye çekiniyorum ya adalet olsun her konuda adalet.toplumun öğretmene bakışı yan gelip yatan 3ay tatil yapan biri.oysa öyle zor ki bu kutsal mesleği yapmak.öğrencilerin saygısızlığı, velilerin tavırları.... öğrenciliğin zor olduğu zaman öğrenci, öğretmenliğin zor olduğu zaman öğretmen olmuşum diyorum

bende okulöncesi öğretmeniyim 9. yılımı çalışıyorum yazdıkların okadar doğru ki aynen katılıyorum sana

şubat 2012 den itibaren artık ben de öğretmenim
biyoloji öğretmeniyim

yok süttü yok 4+4+4 muhabbetıydı derken kılavuz zamanında yayınlanır inşallah

insanlar oyle bır takmiş kı öğretmenlere her platformda resmı yazışma yapalım ıstıyorlar

herkes bızden daha fazla eğitimci..sıra doktora geldı..bakalım amelıyata da el atacaklar mı!!

neyse susayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…