• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler

15 mayıs il içi kılavuzunu geçtim hadi; onca öğretmenı adam yerıne koyup bır duyuru bıle yayınlamadınız ya ben sıze ne dıyeyım bakanlık:47:

30 mayısta kılavuz yayınlanacak şu an kılavuz başbakanlıkta onay beklıyor açıklamaları var ama hayırlısı..:41:

bu arada yarın 23mayıs bakalım ne olacak??eylem dıyorlar inşallah fos çıkmaz..:kkk:

arkadaşlar ben samsun dayım ve biz yarın tam kadro derslere girmeyeceğiz:) konuştuğum herkeste girmeyecek bakalım ne olacak inşallah tepki büyük olur. Şu iyi analaşılmalı ki öğretmenler yarın ki eylemi para değil itibar için yapıyor.

merhaba meslektaşlarım ben de adıyamanda ingilizce öğretmeniyim 3 yıldır işimin başındayım.

23 mayısta tam kadro grevdeyiz okulca katılıyoruz sendikalı sendikasız herkes destek veriyor.utanmadan teklif ettikleri zamma, yıl boyunca kara haberlerle motivasyonumuzu bozmalarına karşı tepkimizi koyucaz.

Öğretmenler 15 saat çalışınca az geldi villalardan bazı gözlere:41:

masabaşı memurların vazıfesıyle benım mesleğim nasıl mukayese edilir ki?? benım aldığım parayı haketmedığimi kim iddaa edebilir!!

madem eğitimde niteliğe değil saate göre hesap kitap yapılıyor, imamı itfayecısı asgari ücret alsın!!

bugunde çıkarmış sitenın biri asparagas haber..

zıpladı sinirim..zaten yay gibi gerılıyoruz..

neymış iliçi hazıran sonuna,ildışı temmuz sonuna kalırmış..

nıck nıck nıck..

hepinize merhaba tesadüfen gördüm bu formu aranıza katılmak istedim..
ben de özel bir kurum da okulöncesi öğretmeniyimm..

bakan dıyor: "her mezun olan atanacak dıye bırşey yok"..

ee kapatın o zaman o bolumu:41:

ben de okul öncesi öğretmenliğinden mezun gibiyim. daha tüm notlar açıklanmadı ama inşallah 9 temmuz itibariyle bende aranıza katılırım.

Back