öğretmenler için ideal hamilelik dönemi, ideal doğum ayları:)

Arkadaslar ben hazır da hamile kalamadim. ..temmuzda eğer hamile olursam ne zaman doğum olur tam olarak ve iznim boşa mi gider? Cvplariniz için çok tsk ederim

Ben haziranin ortalarinda hamile kaldim dogum 1 martta oldu. Martin 11 ine gelecekti ama erken oldu. Ben iznim bitince 10 gunluk rapor alip seminerlere katilmistim. Yani hocam temmuzda hamile kalirsaniz seminer doneminde de dogum izniniz devam eder. Tam zamani oluyor aslinda

Ben haziranin ortalarinda hamile kaldim dogum 1 martta oldu. Martin 11 ine gelecekti ama erken oldu. Ben iznim bitince 10 gunluk rapor alip seminerlere katilmistim. Yani hocam temmuzda hamile kalirsaniz seminer doneminde de dogum izniniz devam eder. Tam zamani oluyor aslinda
Çok teşekür ederim hocam..açıkçası ben de Mart doğumu istiyordum ama kaçırdı temmuzda ortasi gibi hamile kalirsam geç olmaz mı nisan dogumu? Kafam çok karisik

Çok teşekür ederim hocam..açıkçası ben de Mart doğumu istiyordum ama kaçırdı temmuzda ortasi gibi hamile kalirsam geç olmaz mı nisan dogumu? Kafam çok karisik

Hocam bi de ben tabi kesin olmaz şimdiden ama 5 haftayı aktarabilmek istiyordum ama temmuzda hamile kalıp nisan da doğum olursa ben 5 haftaki aktaramam değil mi

Hocam bi de ben tabi kesin olmaz şimdiden ama 5 haftayı aktarabilmek istiyordum ama temmuzda hamile kalıp nisan da doğum olursa ben 5 haftaki aktaramam değil mi

Aktarirsiniz hocam. Nisanin basinda dogum yaparsaniz tam haziran sonunda biter izniniz. Doguma 3 hafta kala ayrildiginizda 13 hafta kaliyor ya toplam izniniz, o tam 3 ay oluyor, dogumdan tam 3 ay sonra izniniz bitmis oluyor. En fazla izninizin 1 ya da hamile kaldiginiz tarihe gore 2 haftasi yaz tatiline gelir. Onu da doktorunuzla konusup dogum icin tahmini bir tarih alarak dogum oncesinde kullanabilirsiniz.

Ben de nisanda dogum yapip seminer doneminde raporla hic ugrasmak istemiyordum ama ilk cocugum herkes hemen hamile kalamayabilirsin dedi ben de korunmayi biraktim denemeye baslayalim diye o ay hamile kaldim ☺

Ben de nisanda dogum yapip seminer doneminde raporla hic ugrasmak istemiyordum ama ilk cocugum herkes hemen hamile kalamayabilirsin dedi ben de korunmayi biraktim denemeye baslayalim diye o ay hamile kaldim ☺
Çok tsk ederim hocam ben daha bu temmuz ayında da 2.kez denicem daha malesef olacağı kesin değil ...ben Mart gibi doğum istiyordum rapor alınır bir şekilde ama nisan ortasi ve sonu olursa baya bi haftam boşa gidecek

Çok tsk ederim hocam ben daha bu temmuz ayında da 2.kez denicem daha malesef olacağı kesin değil ...ben Mart gibi doğum istiyordum rapor alınır bir şekilde ama nisan ortasi ve sonu olursa baya bi haftam boşa gidecek
Hocam bu arada nasıl hamile kaldınız ovulasyon mu ateş yöntemiyle mi

Hocam bu arada nasıl hamile kaldınız ovulasyon mu ateş yöntemiyle mi

Hocam çok oldu girmeyeli sanırım bu soruyu bana sordunuz. Ben yumurtlama günümü hesaplayıp 1 hafta öncesinde deneneye başladım. 2 ya da 3 günde bir deniyorduk.
Bir de belki ilkel bir davranış ama bir arkadaşım bana ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma uzan demişti öyle de yaptım. Alakası var mıdır bilmiyorum.
Biraz açık anlattım ama :)

Ben de sizin gibi düşünüp duruyordum. O ay değil bu ay mi olsa diye sanki bi kerede çocuk oluyor sanıyordum. Meğer öyle değilmiş bi sene korunduk ilk sene çocuk olmasin hem okul hem evlilik otursun dedim. Şimdi de deniyoruz ama olmuyor.. tatil de günü de umrumda değil yeter ki rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin.. size de hayirlisini gönlünüze göre versin inşallah..

Ben de sizin gibi düşünüp duruyordum. O ay değil bu ay mi olsa diye sanki bi kerede çocuk oluyor sanıyordum. Meğer öyle değilmiş bi sene korunduk ilk sene çocuk olmasin hem okul hem evlilik otursun dedim. Şimdi de deniyoruz ama olmuyor.. tatil de günü de umrumda değil yeter ki rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin.. size de hayirlisini gönlünüze göre versin inşallah..

Arkadaşlar alın benden de aynı durum. Mayıs sonu korunmayı bıraktım. Haziranda olmadı, Temmuz ayında tatil vs derken gitti. Ağustos ful birlikteydik ama olmadı. Ne yapacağımı bilemedim ben de. Eylül ekşm kasım hatta aralıkta hamile kalsam doğum acayip ters bir döneme geliyor. Ocak ayını beklesem bir sene atıyor. Hemen olur diye hiç tedbirsiz davranmamıştık ama işin ucu buralara geldi. Ne yapacağız şimdi biz :olamaz:

Meselaaa , Nisan Mayıs gibi hamile kalmak için şimdi olmadı diye ocakta başlasak bir de pat diye olursa ekşm de doğum olur. İlk dönem doğum izniyle biter. İkinci dönem de bir heyet raporu alsam 40 gün ne eder mart falan olur heralde kabataslak. Sadece maaş karşılığı ders alsam süt izniyle öğleye kadar işimi bitirsem gitsem olur gibi. Ne kompleks bir şeymiş bu. Millet istemeden bşr seferde kalır. Biz uğraşıyoruz bakalım. Şöyle kafası rahat hesapsız kitapsız bir işimiz olamayacak heralde.

Arkadaşlar ben geçen temmuz hamile kalmışım, 16 martta izne ayrıldım, 37. haftam, 2 nisanda doğum yaptım. Doğum sonrası 13 hafta olarak eklenince 6 Temmuz'da bitti iznim. 2 hafta boşa gitti gibi oldu ama benim tercihimdi.
Öğretmen için en uygun dönem bu noktada haziran ve temmuz da hamile kalmak tabi nasip bu işler. Allah'tan herşeyin hayırlısı.

Bende kasım da hamile kaldım nasipse ağustos 11 gibi doğum çok ters bir zamana geldi ne yapacağım bilmiyorum. Fikri olan bu konuda bana fikir verebilir mi arkadaşlar?

X