öğretmenler günü hediyesi

5 bin çok büyük para değil ki şu an. İyi bir ayakabı, mont falan bile o civarlarda. Grupça alındığı için de dandik bişey alınmaz.
Valla özel okul değilse iyi bir para. New Balance baktım geçen gün 3bindi. 5bin’e mont Massimo’da falan var. O kadarına da ne gerek var. Şov hep.

Bende hiç bir şeye katılmıyorum. Bence çok gereksiz. Ben memurum. Çalışan bir anneyim. Sınıfta çoğu veli ev hanımı. Hafta içi buluşuyorlar. Ben o saatte zaten çalışıyor oluyorum. Grup varken bir iki sefer çalışıyorum kusura bakmayın katılamayacağım yazdım. Sonra evlerde falan toplandılar. Hiç birine katılmadım. Sadece hediye aldıkları zamanlarda katılıyorum o kadar. Sadece sınıftan 1 veli var görüştüğüm. Onun harici etkinliklere katılmıyorum.

Ben de hic sevmem bu tür aktiviteleri. Bu kadar aşırısına hic rastlamadım ama nasıl vakit bulabiliyorlar. Ayrıca herkes kendi hediyesini kendi alsın. Emrivakilerden nefret ediyorum. Ben ana sınıfında katılmadım bu tür bir etkinliğe çünkü artık hediye hediye olmaktan çıkmıştı ilkokulda katıldım hem ayni veliler değildi hem de daha anlamlı ve uygun hediyeler alınıyordu.

Kafede toplanıp veliler mi verecek hediyeyi oh be o daha iyiymiş yahu çocuklar verecek hediyeyi çocuklar iyice abarttı bu veliler
aynen öyle,geçen sene bi fotoğraf atmışlar hediyemizi verdik diye öğretmen o kadar sıkılmışki kadın yazık mecbur kalmış gitmiş,o da zir durumda kalıyor

Her sinifta böyle sivri tıp çıkıyor heralde hediye alalim mi diyen.. okulöncesinde çocuğum şuan bile var. Öğretmene toplasip neden hediye alınır anlamam bireysel çocuğum çiçek alır cizdigi resmi götürür vs budur anlamlı olan. 3 4 veli sınıfta arkadaş oluyor konuscak konulari bitince öğretmenler günü hediyesi organize edelim hadi diyip iş ediniyorlar kendilerine. Geçen sene katılmadım bu sene de katılmayı düşünmüyorum ama bu manasız baskıdan bende sıkıldım şimdiden

gereksiz bencede

Bence kendi hediyenizi veya kek poğaça vs yiyecek bisey yapıp kendiniz verseniz daha iyi

Ay hiç çekemem.
Kızımın okulunda hiçbir veli grubuna üye değilim, kimseyle de sohbetim yoktur.
Hediye almak istiyorsanız bireysel kendi hediyenizi alıp yollayın.

Hayır normal değil. Bir öğretmen olarak söylüyorum öğretmene bu kadar pahalı bir hediye almak etik değil ve ben sizin öğretmeninizin yerinde olsam hiçbir veli ile okul dışında görüşmek istemezdim bi salın artık bizi yaaaa

aynen öyle,geçen sene bi fotoğraf atmışlar hediyemizi verdik diye öğretmen o kadar sıkılmışki kadın yazık mecbur kalmış gitmiş,o da zir durumda kalıyor
Öğretmen mecbur kalmaz, zor durumda kalmaz. Çok tecrübesizse ilk sene bir ihtimal tufaya düşer ikinci sene istemiyorsa uyarısını yapar, kabul etmeyeceğini söyler olur biter.

5 bin çok büyük para değil ki şu an. İyi bir ayakabı, mont falan bile o civarlarda. Grupça alındığı için de dandik bişey alınmaz.
valla bütçe 20 bin ise 20 bine de bişeyler bulunabilir
misal yani
her paraya her şey var nasıl olsa
yine de 5 bin çok
düşünüyorum da ben kendi üstüme başıma 5 bin verip alamıyorum o tip şeyler
öğretmene alınmasına karşıyım
herkes çiçeğini versin geçsin nedir bu hediye şovları anlamış değilim
velilerin başının altından çıkıyor

Ben birinden duymuştum iki cocugu var farklı sınıflarda birinde öğretmen önceden uyarıyor ben kesnlikle hdiye kabul etmem diye ona giç bir şey alınmıyor. Diğer çocuğunkine aynı böyle ayakkabılar montlar 4 sene de almadığımız kalmadı diyordu. Şimdi anlamadıgım ikisi de öğretmen ikisi de aynı maaşı alıyor aynı okulda demek sınır çizebilen çok da iyi çiziyor. He alır almaz etik değerler vs beni ilgilendirmez ama veliler kendi kendilerini neden böyle zor duruma sokuyor anlamıyorum. Öğretmenler başımızın tacı bizim zamanımızda biz de ufak hediyeler alırdık ailelerimiz alırdı ama böyle abartılmazdı. Bir iki veli istiyor diye Herkesin de tamam demesi ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…