Bende merak ettimÇok merak ettim. 5binlik ne almışlar?
5 bin çok büyük para değil ki şu an. İyi bir ayakabı, mont falan bile o civarlarda. Grupça alındığı için de dandik bişey alınmaz.Çok merak ettim. 5binlik ne almışlar?
Valla özel okul değilse iyi bir para. New Balance baktım geçen gün 3bindi. 5bin’e mont Massimo’da falan var. O kadarına da ne gerek var. Şov hep.5 bin çok büyük para değil ki şu an. İyi bir ayakabı, mont falan bile o civarlarda. Grupça alındığı için de dandik bişey alınmaz.
Bende hiç bir şeye katılmıyorum. Bence çok gereksiz. Ben memurum. Çalışan bir anneyim. Sınıfta çoğu veli ev hanımı. Hafta içi buluşuyorlar. Ben o saatte zaten çalışıyor oluyorum. Grup varken bir iki sefer çalışıyorum kusura bakmayın katılamayacağım yazdım. Sonra evlerde falan toplandılar. Hiç birine katılmadım. Sadece hediye aldıkları zamanlarda katılıyorum o kadar. Sadece sınıftan 1 veli var görüştüğüm. Onun harici etkinliklere katılmıyorum.herkese merhabalar aslında üyeliğim vardı fakat kapatmıştım,soru sormak için yeniden hesap açtm,bir konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var,kızım ilkokul 3. sınıfa gidiyor,ben çok ilgili,çocuğuna fazlasıyla özen gösteren bir anneyim,derslerini birlikte yaparız,gezeriz vs. ama ben sınıftaki diğer velilerle görüşmek istemiyorum,bazen toplanıp çocuklarla beraber etkinlik fln yapıyorlar ama ben bu kadar aktif olamıyorum sonrada kendimi suçluyorum hatta bazen zorluyorum kendimi gitsemmi diye ama bi sürü kadın bi yerde oturup ne konuşacazki diyip vazgeçiyorum,şimdiki problemde içlerinden bir anne hediye için para topluyor ve isimleride paylaşıyor,göndermeyenleride siz göndermediniz diye gruptan yazıyor,beraber verelim hediyemizi,yemeğe gidelim,yok cafeye gidelim,öğretmende gelsin toplaşalım vs.yani her fırsatta toplanmak fln bunlar normalmi bu kadar gezelim,pikniğe gidelim,hediye seçtim 5000 nmiş onu alalım vs. gönderdik tmm ama bunlar normalmiki şahsen ben adapte olamıyorum,bu samimiyet her fırsatta görüşmek herkesin yaptığı bişeymi acaba.
Mesela;Valla özel okul değilse iyi bir para. New Balance baktım geçen gün 3bindi. 5bin’e mont Massimo’da falan var. O kadarına da ne gerek var. Şov hep.
Ben de hic sevmem bu tür aktiviteleri. Bu kadar aşırısına hic rastlamadım ama nasıl vakit bulabiliyorlar. Ayrıca herkes kendi hediyesini kendi alsın. Emrivakilerden nefret ediyorum. Ben ana sınıfında katılmadım bu tür bir etkinliğe çünkü artık hediye hediye olmaktan çıkmıştı ilkokulda katıldım hem ayni veliler değildi hem de daha anlamlı ve uygun hediyeler alınıyordu.herkese merhabalar aslında üyeliğim vardı fakat kapatmıştım,soru sormak için yeniden hesap açtm,bir konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var,kızım ilkokul 3. sınıfa gidiyor,ben çok ilgili,çocuğuna fazlasıyla özen gösteren bir anneyim,derslerini birlikte yaparız,gezeriz vs. ama ben sınıftaki diğer velilerle görüşmek istemiyorum,bazen toplanıp çocuklarla beraber etkinlik fln yapıyorlar ama ben bu kadar aktif olamıyorum sonrada kendimi suçluyorum hatta bazen zorluyorum kendimi gitsemmi diye ama bi sürü kadın bi yerde oturup ne konuşacazki diyip vazgeçiyorum,şimdiki problemde içlerinden bir anne hediye için para topluyor ve isimleride paylaşıyor,göndermeyenleride siz göndermediniz diye gruptan yazıyor,beraber verelim hediyemizi,yemeğe gidelim,yok cafeye gidelim,öğretmende gelsin toplaşalım vs.yani her fırsatta toplanmak fln bunlar normalmi bu kadar gezelim,pikniğe gidelim,hediye seçtim 5000 nmiş onu alalım vs. gönderdik tmm ama bunlar normalmiki şahsen ben adapte olamıyorum,bu samimiyet her fırsatta görüşmek herkesin yaptığı bişeymi acaba.
Tamam işte. Bu markalar özel okulsa ok. Asgari ücretle çalışan veliden bunun için para toplayamazsınız ondan bahsediyorum. Bunlar lükse giriyor.
aynen öyle,geçen sene bi fotoğraf atmışlar hediyemizi verdik diye öğretmen o kadar sıkılmışki kadın yazık mecbur kalmış gitmiş,o da zir durumda kalıyorKafede toplanıp veliler mi verecek hediyeyi oh be o daha iyiymiş yahu çocuklar verecek hediyeyi çocuklar iyice abarttı bu veliler
aynen öyleTamam işte. Bu markalar özel okulsa ok. Asgari ücretle çalışan veliden bunun için para toplayamazsınız ondan bahsediyorum. Bunlar lükse giriyor.
kolye alınacakmış daha karar vermemişlerBende merak ettim
gereksiz bencedeHer sinifta böyle sivri tıp çıkıyor heralde hediye alalim mi diyen.. okulöncesinde çocuğum şuan bile var. Öğretmene toplasip neden hediye alınır anlamam bireysel çocuğum çiçek alır cizdigi resmi götürür vs budur anlamlı olan. 3 4 veli sınıfta arkadaş oluyor konuscak konulari bitince öğretmenler günü hediyesi organize edelim hadi diyip iş ediniyorlar kendilerine. Geçen sene katılmadım bu sene de katılmayı düşünmüyorum ama bu manasız baskıdan bende sıkıldım şimdiden
Bence kendi hediyenizi veya kek poğaça vs yiyecek bisey yapıp kendiniz verseniz daha iyiherkese merhabalar aslında üyeliğim vardı fakat kapatmıştım,soru sormak için yeniden hesap açtm,bir konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var,kızım ilkokul 3. sınıfa gidiyor,ben çok ilgili,çocuğuna fazlasıyla özen gösteren bir anneyim,derslerini birlikte yaparız,gezeriz vs. ama ben sınıftaki diğer velilerle görüşmek istemiyorum,bazen toplanıp çocuklarla beraber etkinlik fln yapıyorlar ama ben bu kadar aktif olamıyorum sonrada kendimi suçluyorum hatta bazen zorluyorum kendimi gitsemmi diye ama bi sürü kadın bi yerde oturup ne konuşacazki diyip vazgeçiyorum,şimdiki problemde içlerinden bir anne hediye için para topluyor ve isimleride paylaşıyor,göndermeyenleride siz göndermediniz diye gruptan yazıyor,beraber verelim hediyemizi,yemeğe gidelim,yok cafeye gidelim,öğretmende gelsin toplaşalım vs.yani her fırsatta toplanmak fln bunlar normalmi bu kadar gezelim,pikniğe gidelim,hediye seçtim 5000 nmiş onu alalım vs. gönderdik tmm ama bunlar normalmiki şahsen ben adapte olamıyorum,bu samimiyet her fırsatta görüşmek herkesin yaptığı bişeymi acaba.
Ay hiç çekemem.herkese merhabalar aslında üyeliğim vardı fakat kapatmıştım,soru sormak için yeniden hesap açtm,bir konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var,kızım ilkokul 3. sınıfa gidiyor,ben çok ilgili,çocuğuna fazlasıyla özen gösteren bir anneyim,derslerini birlikte yaparız,gezeriz vs. ama ben sınıftaki diğer velilerle görüşmek istemiyorum,bazen toplanıp çocuklarla beraber etkinlik fln yapıyorlar ama ben bu kadar aktif olamıyorum sonrada kendimi suçluyorum hatta bazen zorluyorum kendimi gitsemmi diye ama bi sürü kadın bi yerde oturup ne konuşacazki diyip vazgeçiyorum,şimdiki problemde içlerinden bir anne hediye için para topluyor ve isimleride paylaşıyor,göndermeyenleride siz göndermediniz diye gruptan yazıyor,beraber verelim hediyemizi,yemeğe gidelim,yok cafeye gidelim,öğretmende gelsin toplaşalım vs.yani her fırsatta toplanmak fln bunlar normalmi bu kadar gezelim,pikniğe gidelim,hediye seçtim 5000 nmiş onu alalım vs. gönderdik tmm ama bunlar normalmiki şahsen ben adapte olamıyorum,bu samimiyet her fırsatta görüşmek herkesin yaptığı bişeymi acaba.
Hayır normal değil. Bir öğretmen olarak söylüyorum öğretmene bu kadar pahalı bir hediye almak etik değil ve ben sizin öğretmeninizin yerinde olsam hiçbir veli ile okul dışında görüşmek istemezdim bi salın artık bizi yaaaaherkese merhabalar aslında üyeliğim vardı fakat kapatmıştım,soru sormak için yeniden hesap açtm,bir konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var,kızım ilkokul 3. sınıfa gidiyor,ben çok ilgili,çocuğuna fazlasıyla özen gösteren bir anneyim,derslerini birlikte yaparız,gezeriz vs. ama ben sınıftaki diğer velilerle görüşmek istemiyorum,bazen toplanıp çocuklarla beraber etkinlik fln yapıyorlar ama ben bu kadar aktif olamıyorum sonrada kendimi suçluyorum hatta bazen zorluyorum kendimi gitsemmi diye ama bi sürü kadın bi yerde oturup ne konuşacazki diyip vazgeçiyorum,şimdiki problemde içlerinden bir anne hediye için para topluyor ve isimleride paylaşıyor,göndermeyenleride siz göndermediniz diye gruptan yazıyor,beraber verelim hediyemizi,yemeğe gidelim,yok cafeye gidelim,öğretmende gelsin toplaşalım vs.yani her fırsatta toplanmak fln bunlar normalmi bu kadar gezelim,pikniğe gidelim,hediye seçtim 5000 nmiş onu alalım vs. gönderdik tmm ama bunlar normalmiki şahsen ben adapte olamıyorum,bu samimiyet her fırsatta görüşmek herkesin yaptığı bişeymi acaba.
Öğretmen mecbur kalmaz, zor durumda kalmaz. Çok tecrübesizse ilk sene bir ihtimal tufaya düşer ikinci sene istemiyorsa uyarısını yapar, kabul etmeyeceğini söyler olur biter.aynen öyle,geçen sene bi fotoğraf atmışlar hediyemizi verdik diye öğretmen o kadar sıkılmışki kadın yazık mecbur kalmış gitmiş,o da zir durumda kalıyor
valla bütçe 20 bin ise 20 bine de bişeyler bulunabilir5 bin çok büyük para değil ki şu an. İyi bir ayakabı, mont falan bile o civarlarda. Grupça alındığı için de dandik bişey alınmaz.
Kabul eder mi sizce öğretmen bu hediyeyi? Ben de öğretmenim, ben olsam etmezdimkolye alınacakmış daha karar vermemişler