- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
-
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Ünlü bir ayakkabıcıdan 70 liraya indrmde bir kol çntası aldım siyah, büyük, çok güzel.paketlettim.Çanta için cebimden para çıkmadı.eşimin 1500 liralık çeki var.iş yeri giyim için veriyor.başmühendis ya.bu çantayı 4 yaşındaki oğlumun öğretmenine vermek istiyorum.
oğlum öğretmeni seviyor.öğretmenimi çoook seviyorum diyor.kucaklamış öğretmenini vs.çok memnun, okul müdürümüz çok babacan biri, ilk girişte oğlumu çok iyi karşıladı, yardımcı personeller süper.herşeyden memnunuz.çok iyi.bişiler öğreniyor.güzel.
oğlum ana okuluna başlayalı 20 gün oldu.iki kez gördüm hocayı, pek konuşmadık öyle.ilk gün hocam çovuğun sınıftaki uyumuna bakabilir miyim dememle, çocuklar annelerini özlüyor deyip kapıyı kapamıştı...ben çıkıp gitmiştim...bir kez de durumunu sordum o kadar.annem götürüyor öğleden sonra okulu çünkü ve annem alıyor oğlanı.
kafama takılan birkaç şey var.şimdi herşey yolunda ya, oğlan bu çantayı götürünce,yanlış anlaşılır mı, açıkçası bunu neden alıyorum.biraz daha ilgilensin hoca.arkadaş edinmesine yardımcı olsun vs.aslında herşey iyi ama biraz daha çok ilgilensin istiyorum.ama öte yandan bu çantayı verirsem, herşey iyiyken ters de tepebilir, hatta kabul etmeyebilir.
kime ne hediye aldıysam bugüne kadar hep ters tepti.en son iş arkadaşıma düğünde yüz lira taktım.alay edildi.menfaat için yapmışım vs.kız yüzüme bakmadı.o yüzden artık birilerine bişi vermekten korkuyorum.
siz ne düşünüyorsunuz.fikirleriniz çok değerli benim için.
Hiç böyle bir hediye almadım şimdiye kadar hak edecek ilgiyi gösterememişim demek ki :/70 liralık çantayı hak etmek için nasıl bir ilgi göstermeli acaba öğretmen?
Ünlü bir ayakkabıcıdan 70 liraya indrmde bir kol çntası aldım siyah, büyük, çok güzel.paketlettim.Çanta için cebimden para çıkmadı.eşimin 1500 liralık çeki var.iş yeri giyim için veriyor.başmühendis ya.bu çantayı 4 yaşındaki oğlumun öğretmenine vermek istiyorum.
oğlum öğretmeni seviyor.öğretmenimi çoook seviyorum diyor.kucaklamış öğretmenini vs.çok memnun, okul müdürümüz çok babacan biri, ilk girişte oğlumu çok iyi karşıladı, yardımcı personeller süper.herşeyden memnunuz.çok iyi.bişiler öğreniyor.güzel.
oğlum ana okuluna başlayalı 20 gün oldu.iki kez gördüm hocayı, pek konuşmadık öyle.ilk gün hocam çovuğun sınıftaki uyumuna bakabilir miyim dememle, çocuklar annelerini özlüyor deyip kapıyı kapamıştı...ben çıkıp gitmiştim...bir kez de durumunu sordum o kadar.annem götürüyor öğleden sonra okulu çünkü ve annem alıyor oğlanı.
kafama takılan birkaç şey var.şimdi herşey yolunda ya, oğlan bu çantayı götürünce,yanlış anlaşılır mı, açıkçası bunu neden alıyorum.biraz daha ilgilensin hoca.arkadaş edinmesine yardımcı olsun vs.aslında herşey iyi ama biraz daha çok ilgilensin istiyorum.ama öte yandan bu çantayı verirsem, herşey iyiyken ters de tepebilir, hatta kabul etmeyebilir.
kime ne hediye aldıysam bugüne kadar hep ters tepti.en son iş arkadaşıma düğünde yüz lira taktım.alay edildi.menfaat için yapmışım vs.kız yüzüme bakmadı.o yüzden artık birilerine bişi vermekten korkuyorum.
siz ne düşünüyorsunuz.fikirleriniz çok değerli benim için.
Aslında temizlik görevlisine bile hediye alması lazımdı ,çocuğunun sınıfını daha iyi temizlemesi için.Amaaaaaan verme hediyeyi
" başöğretmen" olsa neyse de(!)
E-postamı değiştirdim diye hesabım aktif değildi, günlerdir üşengeçlikten aktivasyonu yapmıyordum. Yeminle şu yorumu yazmak için uğraştım aktive ettim. Hakikaten konuyla ne ilgisi var paranın cebinden çıkmaması, başmühendis olması, hediye çeki ile?Konuyu defalarca okudum ama bu cumleyi anlamadim. Hediyenizle alakasi nedir?
+1Konuyu defalarca okudum ama bu cumleyi anlamadim. Hediyenizle alakasi nedir?
E-postamı değiştirdim diye hesabım aktif değildi, günlerdir üşengeçlikten aktivasyonu yapmıyordum. Yeminle şu yorumu yazmak için uğraştım aktive ettim. Hakikaten konuyla ne ilgisi var paranın cebinden çıkmaması, başmühendis olması, hediye çeki ile?
Demogoji yapmayin lutfen.hasta olsun yada olmasin herkes cocugunu onemsiyor.hediye almak ince bir davranis fakat niyetiniz hos degilaslında aklımda hediye yoktu.dün bir konu okudum, çocuk okula kasım başı yazıldı.diğerleri gruplaştılar.çocuk onlar eski ben yeniyim arkadaşım yok deyince ağlıcaktım az kalsın.çözüm arıyorum...anne olsan anlardın.zaten kalp hastası ve hassas bir çocuk.
Demogoji yapmayin lutfen.hasta olsun yada olmasin herkes cocugunu onemsiyor.hediye almak ince bir davranis fakat niyetiniz hos degil
Cok ayipladim ve utandim.bende aldim hediye fakat tamamen icimden geldigi icin sirf ogretmen azda olda degisik guzel bir gun gecirsin diye.cunku yeri gelip bizim bile tahammulumuzu azaltan cocuklarimiza egitum veriyor sabir gosteriyor ne alsak odenmez haklari.minik bir gulumseme olursa yuzunde ne mutlu.Cidden ya aklamak uğruna ne diyeceğini şaşırdı konu sahibi. Bir çocuğumla ilgileniyorlar memnunum dedi, bir ilgilenmiyorlar ondan aldım bu hediyeyi falan dedi. İlgilenseler de ilgilenmeseler de rüşvet yani adı, kusura bakmasın. 70 liralık çantaya tamah edip de bir tane çocuğu diğerlerinden ayıracak öğretmen de benim nezlimde öğretmen falan değildir.