- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Çok güzel tavsiyeler bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel tavsiyeler bunlar
bak bana tepki göstermeni anlamıyorum.insanların çoğu benim gibi düşünüyor ama sadece dile getirmiyorlar.suçlu benmi oldum şimdisiz gerçek mısınız? ben anneyim ve yine sizi anlamıyorum. öğretmene hediye alıyorsunuz amaç daha iyi davransin. hediye değil rüşvet aslında. aldığınız diğer hediyelerde de böyle beklenti içine girdiyseniz. ters tepmesi çok normal.. biri bana sizin gibi hediye alsa o hediyeden de o kişiden de nefret ederdim.
h
iyi ki hediye kabul etmiyorum diye baştan söylemişim. anaokulundaki veliler böyle düşünürse ortaokulda ne olur kim bilir
kararsızdım.ama içimde bişi bu hediyeyi verme diyo.
hedşyeyi ben vermicem.çocuk verecek.ben okula bırakmıyorum.annem bırakıyor.
Hediyeyi, veli olarak öğretmene bir jest bir kibarlık yapmak için alıyorsanız bu çok iyi fakat çocuğumla daha fazla ilgilensin diye yapıyorsanız olmaz.aslında aklımda hediye yoktu.dün bir konu okudum, çocuk okula kasım başı yazıldı.diğerleri gruplaştılar.çocuk onlar eski ben yeniyim arkadaşım yok deyince ağlıcaktım az kalsın.çözüm arıyorum...anne olsan anlardın.zaten kalp hastası ve hassas bir çocuk.
diğer anaokulunda çocuğum geri planda kaldı.kötü davranmadılar ama diğer çocuklar hep ön plandaydı.sebebi müdürle tartışmıştım vs.anlıyor musun.gözlemlerime göre o ana okulunda bizim öğretmen ve müdüre arası iyi olduğu velilerin çocukların fotoğraflarını paylaşırken bile çok güzel yorumlu paylaşıyordu mesela onlarınkisini, bizimki yorumsuz.o çocuklrın on tane fotosu paylaşılıyora bizimkinin bir paylaşılıyordu.etik mi sence.veliyle kavga ettin ve çocuğa ilgisiz davranmak.O zaman kalp hastası ve hassas diye niye belirttiniz ki bana madem geçici bir durum. Öğretmenin çocuğunuza özel ilgi göstermesini gerektiren bir durum yoktur; oradaki her çocuk öğretmenden eşit derecede ilgi görür, görmelidir. Herkesin çocuğu kendine özel yani, benim çocuğum hassas falan diye bir şey olamaz herkesin çocuğu hassas. Gruplaşma olduysa da öğretmen bunu engelleyemez, yapacağı şeyler oyun vs. kurarak çocuğunuzu da dahil etmelerini sağlamaktır. Bunu da sizin hediyenizle yapmaz zaten, iyi bir öğretmenin yapması gereken budur.
bu anaokulunda mutluyuz allah için ama eski anaokulumuzda bu dedikleriniz olmuyordu.olması gerekeni ne güzel anlatmışsınız.ama teorik, gerçeklik payı eksik bence.O zaman kalp hastası ve hassas diye niye belirttiniz ki bana madem geçici bir durum. Öğretmenin çocuğunuza özel ilgi göstermesini gerektiren bir durum yoktur; oradaki her çocuk öğretmenden eşit derecede ilgi görür, görmelidir. Herkesin çocuğu kendine özel yani, benim çocuğum hassas falan diye bir şey olamaz herkesin çocuğu hassas. Gruplaşma olduysa da öğretmen bunu engelleyemez, yapacağı şeyler oyun vs. kurarak çocuğunuzu da dahil etmelerini sağlamaktır. Bunu da sizin hediyenizle yapmaz zaten, iyi bir öğretmenin yapması gereken budur.
Neden böyle düşünüyorsunuz?Hediye almayabilirdiniz de....ama siz çok güzel bir hoşluk yapmışsınız...bence çok güzel bir hediyeBen hediye olarak boyle birsey almadim, 4 yaşında oğlum 4 ogretmeni var birine hediye alip diğerine almamak olmaz diye benim alma nedenim çocuğum altina yapıyor bazen onu degistiriyorlar , ustu terliyor degistiriyorlar umursamamis gibi olmak istemedim. Bu konuda minnetarım bi zaman resmen bikac kere hepsini yapıyordu.herneyse bende maddi değerli bisey almadim. Ciceksepetinden yenilebilir kek buketi sipariş ettim. Hoşlarına gider mi bilmem daha güzel hediyeler karşısında , ama çocuğa daha iyi davranacaklarini sanmiyorum. Hicbir sey gondermesemde ayni davranırlar gibi geliyor
Bu konudan sonra hediyemi sorguladim begenmeyecklerni düşündüm
Aslında ilk düşününce cok hosuma gitmişti ama burda bikac konu gördüm yüksek maliyetli hediyeler. Sınıfla alinanda var bireyselde o açıdan acaba sacma mi düşündüm. Alici olarak .... sınıfı öğretmenleri diye geçtim. Birden fazla öğretmeni var hepsinin emegi var. Insallah beğenir mutlu olurlar.Neden böyle düşünüyorsunuz?Hediye almayabilirdiniz de....ama siz çok güzel bir hoşluk yapmışsınız...bence çok güzel bir hediye
Aslında ilk düşününce cok hosuma gitmişti ama burda bikac konu gördüm yüksek maliyetli hediyeler. Sınıfla alinanda var bireyselde o açıdan acaba sacma mi düşündüm. Alici olarak .... sınıfı öğretmenleri diye geçtim. Birden fazla öğretmeni var hepsinin emegi var. Insallah beğenir mutlu olurlar.
bu anaokulunda mutluyuz allah için ama eski anaokulumuzda bu dedikleriniz olmuyordu.olması gerekeni ne güzel anlatmışsınız.ama teorik, gerçeklik payı eksik bence.
Yani kırıcı olmak istemiyorum, 70 lira diye okudum sonra yaZdıklarınıza bakıp 700 falan da ben mi yanlış gördüm diye geri dönüp baktım.
Öğretmenden maddi hediyeler karşılığı ayrıcalık beklemeniz çok ayıp.
Bir de sanki dünyaları veriyormuş gibi altı üstü 70 liralık ürüne öğretmen muhtaç da siz onu bununla onore edecekmiş gibi düşünmeniz de komik.
diğer anaokulunda çocuğum geri planda kaldı.kötü davranmadılar ama diğer çocuklar hep ön plandaydı.sebebi müdürle tartışmıştım vs.anlıyor musun.gözlemlerime göre o ana okulunda bizim öğretmen ve müdüre arası iyi olduğu velilerin çocukların fotoğraflarını paylaşırken bile çok güzel yorumlu paylaşıyordu mesela onlarınkisini, bizimki yorumsuz.o çocuklrın on tane fotosu paylaşılıyora bizimkinin bir paylaşılıyordu.etik mi sence.veliyle kavga ettin ve çocuğa ilgisiz davranmak.
sanki dünya çok muhteşem de bir ben anormal.hayal dünyasnda yaşayın bakalım...ne diyim.gerçekler farklı.