Bunlar demek ki oranın halkı... Hepsi oranın yerlisi okul tapulu malları vs.Aklıma takıldı, bunlar daha önce başka öğretmenleri de aramış dedin, aradıkları insanlar görevlendirme istemiş mi de halâ aynı taktikte devam ediyorlar
Kodoman karısı olma ihtimalleri yüksek geldi banaBunlar demek ki oranın halkı... Hepsi oranın yerlisi okul tapulu malları vs.Ondan da bu kadarrahatlar. Müdür de işin içinde bence. Yoksa no nasıl alabilirler. Grup vs durumu yoksa
3 senede yaşadıklarımı anlatsam roman olurAklıma takıldı, bunlar daha önce başka öğretmenleri de aramış dedin, aradıkları insanlar görevlendirme istemiş mi de halâ aynı taktikte devam ediyorlar
Defolsun kiz diren boyle sacmalik mi olur koskoca ogretmenlerin yaptigi seye bak boyle basit ogretmenler olmaz olsun.Bunların kankaları da 10 yıllık ücretli öğretmenmiş.
Bence etmelisiniz kim bilir sizden önce kaç kişiye engel oldularTünaydın kızlar;
Gitmeden şok oldum. Geçen sene atanan iki kadın öğretmen, müdürden numaramı alıp beni aradılar. Bizim okula gelme, görevlendirme iste dediler.
Hayırdır dedim. Bizim okul şöyle kötü, böyle berbat diyerek yarım saat kötülediler. Ben de müdürü aradım: "Hocam böyle böyle diyorlar. Çok garip bir durum yaşıyorum şu an" dedim. Müdür de şaşırdı, bunlar ne saçmalıyor? Ayrıca yaptıkları kanuna aykırı dedi.
Biraz altını deşince asıl mesele ortaya çıktı. Meğer bunların ücretli öğretmenlik yapan kankaları varmış. Onlar boşta kalmasın diye böyle yalanlar uydurmuşlar.
Kızlar ben bunları meb'e şikayet etsem mi? Ya da nasıl bir yol izlesem? Ne önerirsiniz?
Kadrolu öğretmen olarak yazdıklarınızı bir kismina katılmıyorum.cok yüksek puanlar alıp atanamadigi icin ücretli öğretmenlik yapmak zorunda kalan meslektaşlarımız var.onlar için hadlerini bilmemeleri kendini kadrolu gibi görmeleri cümlesi çok çok yanlış.bizden farkları atanmamis olmak .buda tamamen sistemin hatası.Konuyu okudum valla tam bitiremedim tüm yorumları ama resmen sinir oldum! Yahu bu ücretli öğretmenlerin kendini okulun kadrolu öğretmeni gbi görmeleri hadlerini bilmemeleri. Kendilerine okulda bir yer bulmaya çalışmaları o kadar saçma geliyor ki... Hele kadrolu andaval arkadaşlarına ne demeli.Çoğu okulda ücretli gelir okulu karıştırır birbirine düşürür gider.
Ondakini ona söyler eyvallahı olmaz. Bazısı da böyle kedi gbi o okul dısında baska okul yok gbi bekler kapısında. Ya azıcık gururları olsa keske ya...
Hayatımda boyle saçma şey görmedim. ben ederdim şahsenTünaydın kızlar;
Gitmeden şok oldum. Geçen sene atanan iki kadın öğretmen, müdürden numaramı alıp beni aradılar. Bizim okula gelme, görevlendirme iste dediler.
Hayırdır dedim. Bizim okul şöyle kötü, böyle berbat diyerek yarım saat kötülediler. Ben de müdürü aradım: "Hocam böyle böyle diyorlar. Çok garip bir durum yaşıyorum şu an" dedim. Müdür de şaşırdı, bunlar ne saçmalıyor? Ayrıca yaptıkları kanuna aykırı dedi.
Biraz altını deşince asıl mesele ortaya çıktı. Meğer bunların ücretli öğretmenlik yapan kankaları varmış. Onlar boşta kalmasın diye böyle yalanlar uydurmuşlar.
Kızlar ben bunları meb'e şikayet etsem mi? Ya da nasıl bir yol izlesem? Ne önerirsiniz?
Onları tenzih ederim. İstisnaları söylemiyorum. Zira benim de çok ama çok sevdiğim ücretli arkadaslarm var ve bende zamanında yaptım. Benim sözüm buradaki bu örnekteki gbi olanlara...Kadrolu öğretmen olarak yazdıklarınızı bir kismina katılmıyorum.cok yüksek puanlar alıp atanamadigi icin ücretli öğretmenlik yapmak zorunda kalan meslektaşlarımız var.onlar için hadlerini bilmemeleri kendini kadrolu gibi görmeleri cümlesi çok çok yanlış.bizden farkları atanmamis olmak .buda tamamen sistemin hatası.
Kanıtınız yok. Sizin başınız ağrır ama gittiğiniz zaman onları bi güzel tehdit edin de korksunlar.Ben de öyle düşünüyorum ama dikkate alınır mı inandırıcı bulunur mu diye düşünüyorum.
Ayy gerçekten öyle.Kadrolu öğretmen olarak yazdıklarınızı bir kismina katılmıyorum.cok yüksek puanlar alıp atanamadigi icin ücretli öğretmenlik yapmak zorunda kalan meslektaşlarımız var.onlar için hadlerini bilmemeleri kendini kadrolu gibi görmeleri cümlesi çok çok yanlış.bizden farkları atanmamis olmak .buda tamamen sistemin hatası.
Siz kimden öğrendiniz bu bilgileri? Okul müdüründen mi ?Arayanların şeceresini araştırdım zaten. Kim olduklarını, nereli olduklarını biliyorum.
Yoo. Sosyal medya ve stalk yetiyor.Siz kimden öğrendiniz bu bilgileri? Okul müdüründen mi ?
Bende öğretmenim kesinlikle şikayet et haklarında soruşturma açılsın hatta cimere yazTünaydın kızlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?