• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler arası entrika

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
henüz okuduğunuzu anlayamıyorsunuz, nasıl öğretmen oldunuz çok merak ediyorum
Karşı taraf tayin isteyin demiş konu sahibi de atandığım okul diye belirtmiş bunun alt metni yeni atama olduğu için tayin isteyemeyeceğini belirtir. Bu durumda konu sahibinin okuyup da anlayamadığı şey ne çünkü ben de anlamadım? Açıklarsanız sevinirim.

Müdürün ikili oynadığını düşündüm ,başedemiyorsa o koltukta oturmamalı zaten neden ünvanı müdür o halde.
Aratan o bile olabilir.
Yerinizde olsam kimseyle yuz göz olmadan isime bakardım,oldu ki beni rahatsız edecek bir davranışları olur,işyerinde de ezmeye çalışırlar o zaman savas boyalarımı sürer karşı tepkimi verirdim ama şu durumda şikayet işe yarayacak olsa idi, aramazlardı cüret edip.
Duruma göre hareket edin,bu ikisine yüz vermeyin,özelinizi anlatmayın,mesafeli olun,açık arayabilirler zira..
Hayırlı olsun bu arada.

Aday öğretmen olduğunuz için tecrübesiz olarak görecekler ve ders saatlerinizi bile isteyecekler(branşınızı bilmiyorum sınıfçıysanız başka)
Sakın taviz vermeyin ve dik durum muhatapa bile almayın. Sene içinde size mobbing yapmaya yıpratmaya kalkacaklar sakın alttan almayın.
Bir de şurası çok önemli “MEB YÖNETMELİĞİNİ EZBERLEYİN”. Çünkü bilgi güçtür. Sakın aday öğretmenim sorun çıkmasın demeyin. Siz devletin atadığı öğretmensiniz. Kimseden aşağı değilsiniz. Sakın alttan almayın sakın

Şimdilik sikayet etmeyen ama bir daha ararlarsa müsait değilim deyip WhatsApp üzerinden yazışın belli ki çok garip tipler. İlerde lazım olur.

eger susarsan daha çok yüklenecekler şikayet ederdim ben olsam sessiz bilmesinler sizi
Hanımlar son gelişmeler şöyle; milli eğitimdeki yetkililer de bu öğretmenlerden yana. Bana mobbing uyguluyorlar. Atandın ama göreve başlatmayız diyorlar.

Ben napacağımı şaşırdım artık. Yaradan'a havale ediyorum hepsini.

Hanımlar son gelişmeler şöyle; milli eğitimdeki yetkililer de bu öğretmenlerden yana. Bana mobbing uyguluyorlar. Atandın ama göreve başlatmayız diyorlar.

Nasil ya.
Hayatımda böyle saçma şey duymadım.
Ne olacakmış peki şu durumda, sonucta atanmışsınız.

Milli eğitimdeki yetkililere kim ulaştı? Siz mi, yoksa bu öğretmenler mi?

Milli eğitimdeki yetkililere kim ulaştı? Siz mi, yoksa bu öğretmenler mi?
O öğretmenler. Çünkü o bahsettiğim ücretliye daha fazla para kazandırmak için burada kadrolu çalışan öğretmenlerin derslerini ona veriyorlarmış

O öğretmenler. Çünkü o bahsettiğim ücretliye daha fazla para kazandırmak için burada kadrolu çalışan öğretmenlerin derslerini ona veriyorlarmış
Eeee ne yapacakmışsınız. Görevlendirmeyle sizi merkeze alacaklarsa canınıza minnet. Ne de ek göreve başlatmamak. Bu suç resmen

Milli eğitimdeki yetkililerle görüşseniz, sizi isteğiniz daha uygun bir yere görevlendirirler mi? Eğer böyle size ve çocuklarınıza avantajlı bir durum söz konusu ise bunun için pazarlık yapın.

Eeee ne yapacakmışsınız. Görevlendirmeyle sizi merkeze alacaklarsa canınıza minnet. Ne de ek göreve başlatmamak. Bu suç resmen
Ben de bilmiyorum bilmiyorum blöf mü yapıyorlar ne yapmaya çalışıyorlar

Ama suç değil mi bu.
Babalarının çiftliği mi burası da atanan bir öğretmene bu şekilde söylemleri olabiliyor.
Yerinizde olsam daha üst mercilere taşırdım durumu zira artık aşmış bir olay bu. Hakkınızı arayın. Sinir oldum okurken bu haksızlık.
İstediğin yeri ara dediler.

Milli eğitimdeki yetkililerle görüşseniz, sizi isteğiniz daha uygun bir yere görevlendirirler mi? Eğer böyle size ve çocuklarınıza avantajlı bir durum söz konusu ise bunun için pazarlık yapın.
Açık açık torpil bul dediler.

İstediğin yeri ara dediler.
Ama ya sizi bezdirme politikasıysa bu.
Yani bilemedim,bunların da illaki ustlerinde bir makam,kişi var,dilekçe yazın,sözlu olarak ulasamazsanız da muhakkak önünü ardını araştırın. Böyle bir saçmalık olur mu?
Sizin sorununuz degil oradaki ücretli öğretmen vb konular.

Eee görevlendirme için torpil bul dediler, okula da başlatmıyorlar öyle mi? Siz ne yapacakmışsınız? Bence bir an önce gidin.
Ben de şaşırdım kaldım. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Ama ya sizi bezdirme politikasıysa bu.
Yani bilemedim,bunların da illaki ustlerinde bir makam,kişi var,dilekçe yazın,sözlu olarak ulasamazsanız da muhakkak önünü ardını araştırın. Böyle bir saçmalık olur mu?
Sizin sorununuz degil oradaki ücretli öğretmen vb konular.
Bence de. Zaten beni aşan şeyler. Benimle niye uğraşıyorlar anlamadım.

Atandın ama göreve başlatmayız,bu cümleyi aynen duydun mu cidden,
Yoksa sen mi yorumladın?
mümkün değil böyle bir şey emin olun.
Kimseyle görüşmeyin ,günü geldiğinde görev yerinize gidin.Siz de çok uzatmayın,başka yere görevlendirme istesin diye düşünüyorlar.Makul bir yer gelirse de o zaman düşünürsünüz.Elinizde ne delil var ki şikayet edeceksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back