Hdkskslfk ya bu insanların hiç işi gücü yok mu ya millet kafayı yediTünaydın kızlar;
Gitmeden şok oldum. Geçen sene atanan iki kadın öğretmen, müdürden numaramı alıp beni aradılar. Bizim okula gelme, görevlendirme iste dediler.
Hayırdır dedim. Bizim okul şöyle kötü, böyle berbat diyerek yarım saat kötülediler. Ben de müdürü aradım: "Hocam böyle böyle diyorlar. Çok garip bir durum yaşıyorum şu an" dedim. Müdür de şaşırdı, bunlar ne saçmalıyor? Ayrıca yaptıkları kanuna aykırı dedi.
Biraz altını deşince asıl mesele ortaya çıktı. Meğer bunların ücretli öğretmenlik yapan kankaları varmış. Onlar boşta kalmasın diye böyle yalanlar uydurmuşlar.
Kızlar ben bunları meb'e şikayet etsem mi? Ya da nasıl bir yol izlesem? Ne önerirsiniz?
Bu sİzn elinizde olan bir durum değil ki. Çok üstlerden torpiliniz yoksa durduk yere görevlendirme alamazsınızAma ben olsam o okula gitmezdim huzurum bozulacak belli ki bunu yapan daha neler neler yapar. Ortamin huzuru onmli
Zaten benden önceki bazı hocalara da yapmışlar. Hepsi sessiz kalmış. Yani bu ilk kez yaptıkları bir şey değil.
Numaranızı kimden almışlar?Hanımlar çoğunluğun söylediği gibi sadece gözlemleyeceğim. Onların davranışlarına göre şekil alacağım.
eger susarsan daha çok yüklenecekler şikayet ederdim ben olsam sessiz bilmesinler siziTünaydın kızlar;
Gitmeden şok oldum. Geçen sene atanan iki kadın öğretmen, müdürden numaramı alıp beni aradılar. Bizim okula gelme, görevlendirme iste dediler.
Hayırdır dedim. Bizim okul şöyle kötü, böyle berbat diyerek yarım saat kötülediler. Ben de müdürü aradım: "Hocam böyle böyle diyorlar. Çok garip bir durum yaşıyorum şu an" dedim. Müdür de şaşırdı, bunlar ne saçmalıyor? Ayrıca yaptıkları kanuna aykırı dedi.
Biraz altını deşince asıl mesele ortaya çıktı. Meğer bunların ücretli öğretmenlik yapan kankaları varmış. Onlar boşta kalmasın diye böyle yalanlar uydurmuşlar.
Kızlar ben bunları meb'e şikayet etsem mi? Ya da nasıl bir yol izlesem? Ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?