• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşın kızı ( olay sonuçlandı)

Konunun öncesini bilmiyorum, fakat benim de iki erkek çocuğum var onlarda büyüyecekler okul çağına gelicekler, böyle şeyleri okudukça ürküyorum.
Rabbim herkesin evladına yardım etsin, zor bir dönemdeyiz.
Bu kadar taciz olayları yaşandıkça bu ülkede, çocuklar iyi kötü etkileniyor.
Hele ki bir de psikolojik sorunları olan çocukların bu kadar herşey erişimindeyken, kendi evlatlarımızı korumak zorlaşıyor.
Allah yardımcımız olsun... :KK51:

Bu kizlar korkup tehdit falan etmemişler gercekten korkacak olsalar hala siritmazlardi. Okuldaki cocuga iftira atan adama da atardi gayet. Hanginiz kocaniza boyle bir iftira tehlikesi karsisinda bu kizlarin sorumlulugunu alir da ugrasir?
Hatali olan rehber ogretmen ve kizlarin aileleri. Adam haklarinda kötü konuşmuş evet ama bu olaydan dolayi stres altinda olmasina veriyorum bunu. Bana kalsa okula gidip konusmazdim anne babasina soyledi zaten dün. Kendimi aklar geriye cekilirdim. Kizlarin psikolojisini bilmem nesini de aileleri düşünecek konu sahibi degil.
Kim boyle bir konuda risk alir? Ya konu sahibi baska yol deneseydi ya bu kizlar dediklerini yapsaydi iftira atsaydi? Korkunc.
Her seyi gectim okulda iftira atilan cocugun yasadiklari ne olacak mesela?
Demem o ki konu sahibini suclamak cok yersiz.
Sorumlular ilk aileleri sonra da daha ilk vukuatlarinda bu durumu ailelerine bildirmeyen öğretmen.

Konu sahibi bir cümlesinde " kocam asker bu veletler şımarsın diye dagda gezmiyor " tarzı bir cümle kurmuş .
Konuyla ne alakaysa artık , kocasının yaptıgı terbiyesizliği meslegını üzerinddn sıvamaya çalıştı ama daha da battı .
Benim eşimde rütbeli bir asker .
Şimdi benim eşimin " ben şunu tutmam korumam " deme lüksü var mı sizce ?
Kaldı ki bizim askerimiz dağda buldugu yakaladığı vatan hainini sağ salim devlete teslim eden , elinle suyunu içiren insanlar .
Yani bu bahane bike değilnyaptığına söylediğine .
Diğer yandan küçükken evcilik oynarken aile oyunu oynayan çocuklarız biz .
Arkadaşlarımuz kocamız olurdu , güya çocuklarımız olurdu .
Bakın bu cinsel kimlik arayışıdır .
Eğitimsiz cahil diye nitelendşrmiş çoğu onları burda , çoğuda küçücük çocuklara resmen orr.. Muamelesi yapmış .
Azıcık aklı fikri olan insan bunun bir cinsel arayış olduğunun farkına varırdı .

Tabi burda millet hurra bu kadına akıl verme eğilimine geçtiler .
Aileye söylenir vs ama bu kadar rezalete ne gerek vardı ?
Bu çocuklarda bu toplumun bir bireyi , henğz tomurcuk bunlar ağaçta
Ama sorsanız ortalık ayağa kalktı içlerine de su serpildi
Evet o yorumun adresi bendim :) Kocam dağda karda kışta bu veletler onu harcasın diye canını siper etmiyor falan filan.. Allahım alakaya çay demle.. Bu yorumu bana yapması o kadar komik ki, keşke dedemin ismini verebilsem buradan. Kocasının askerliğiyle övünüyor bana :) Sanki konunun askerlikle bir ilgisi var ve ben sanki bu şerefli mesleğe laf söyletirmişim gibi..

İyilik yap denize at demişler.
Madem kızlara iyilik yaptıklarını, olayı çözdüklerini düşünüyorlar bi zahmet arkalarından konuşmasınlar. “.rospunun aklına gelmeyecek hinlikler peşindeler” demesinler..

Kendilerini övdüler, kızları yerin bin kat altına gömdüler.. Artık dağılabiliriz galiba.

Konu sahibi bir cümlesinde " kocam asker bu veletler şımarsın diye dagda gezmiyor " tarzı bir cümle kurmuş .
Konuyla ne alakaysa artık , kocasının yaptıgı terbiyesizliği meslegını üzerinddn sıvamaya çalıştı ama daha da battı .
Benim eşimde rütbeli bir asker .
Şimdi benim eşimin " ben şunu tutmam korumam " deme lüksü var mı sizce ?
Kaldı ki bizim askerimiz dağda buldugu yakaladığı vatan hainini sağ salim devlete teslim eden , elinle suyunu içiren insanlar .
Yani bu bahane bike değilnyaptığına söylediğine .
Diğer yandan küçükken evcilik oynarken aile oyunu oynayan çocuklarız biz .
Arkadaşlarımuz kocamız olurdu , güya çocuklarımız olurdu .
Bakın bu cinsel kimlik arayışıdır .
Eğitimsiz cahil diye nitelendşrmiş çoğu onları burda , çoğuda küçücük çocuklara resmen orr.. Muamelesi yapmış .
Azıcık aklı fikri olan insan bunun bir cinsel arayış olduğunun farkına varırdı .

Tabi burda millet hurra bu kadına akıl verme eğilimine geçtiler .
Aileye söylenir vs ama bu kadar rezalete ne gerek vardı ?
Bu çocuklarda bu toplumun bir bireyi , henğz tomurcuk bunlar ağaçta
Ama sorsanız ortalık ayağa kalktı içlerine de su serpildi
Konu sahibinin eşini de anlamaya çalışıyorum. iftira atacaklar korkusuyla koşup gitti.Aileleri simdiden bilgilendireyim ki bu iftira olayı gerçekleşmesin korkusuyla.Söylemler ve küfürler bence de hoş değil. Olayın taşındığı boyut çok üzücüydü. Kimseyi üzmeyecek bir yol yordam bulunmalıydı.

Evet o yorumun adresi bendim :) Kocam dağda karda kışta bu veletler onu harcasın diye canını siper etmiyor falan filan.. Allahım alakaya çay demle.. Bu yorumu bana yapması o kadar komik ki, keşke dedemin ismini verebilsem buradan. Kocasının askerliğiyle övünüyor bana :) Sanki konunun askerlikle bir ilgisi var ve ben sanki bu şerefli mesleğe laf söyletirmişim gibi..

İyilik yap denize at demişler.
Madem kızlara iyilik yaptıklarını, olayı çözdüklerini düşünüyorlar bi zahmet arkalarından konuşmasınlar. “.rospunun aklına gelmeyecek hinlikler peşindeler” demesinler..

Kendilerini övdüler, kızları yerin bin kat altına gömdüler.. Artık dağılabiliriz galiba.
Şahsen ben çocukların tehdit ettiklerine dahi inanmıyorum .
Ve bu olayda okula yetiştirip rezalet çıkaracak kadar da alaka göremedim
Sonuçta olan şey evde gerçekleşiyor .
Rehber öğretmeni ise bu kadar bilgi veremez , vermişse dahi suçtur
Hafi şimdi gidip birazda ona yuha etsinler

Ve asker olan adam kimsenin kapısına gidip rezalet çıkarmaz .
Aklı varsa şayet .

Konu sahibinin eşini de anlamaya çalışıyorum. iftira atacaklar korkusuyla koşup gitti.Aileleri simdiden bilgilendireyim ki bu iftira olayı gerçekleşmesin korkusuyla.Söylemler ve küfürler bence de hoş değil. Olayın taşındığı boyut çok üzücüydü. Kimseyi üzmeyecek bir yol yordam bulunmalıydı.
Ben tehdit konusuna inanmıyorum şahsen .

Bazi yorumlari okuyorumda nasil bir zihniyet.neymis cocuklara travma olmus.cocuklarin piskolojisi bozulmasin diye sussun kendi aralarinda orak seks kadar yapsinlar o yasta nasil ogrenilmisse artik yalan iftira atsinlar ama susalim travma olmasin.ne alaka ya.belki bu olaylardan sonra bir utanma olup hata yaptiklarinin farkina varirlar.mileeti keklemek adi altinda iftira atip atip birsey olmamis gibi devam edilmeyecegi ogrenmis olurlar.ve aileleri daha da buyuk olaylar olacagi korkusuyla cocuklariyla ilgilenip piskologa falan goturur.bu kadar seytanligi dusunebiliyorlarsa bunun suc oldugunu bile bile yapiyorlarsa dsundugumz kadar saf degiller.

Çok geçmiş olsun, diğer konunuza yazdım ve size hak vermiştim biliyorsunuz.
Ailenin ihmali olduğu da aşikardı, 13 yaşındaki kızda olayın bittiği de, bunu da fark etmiş değinmiştim.
Konu sizden çıktı elbette ancak fikrimi belirtmek isterim;
13, 15 yaşında psikolojisi bozuk yok bilmem ne ardına sığınmak da bir yere kadar, her ne ise dertleri elbette dinlenir, aile içinde, rehber hocaları, gerekse pedagog yardımı ile çözüme kavuşturulur. Ancak bu kaçıncı deniliyor, cezai bir yaptırımı olacağı uyarısını da net almaları ve artık yaşlarına güvenmemeleri gerektiğini de anlamalılar.

Gerektiği şekilde cezalandırılırlar umarım. Bazen kazanmak için, sert olmak da gerek.

Bazi yorumlari okuyorumda nasil bir zihniyet.neymis cocuklara travma olmus.cocuklarin piskolojisi bozulmasin diye sussun kendi aralarinda orak seks kadar yapsinlar o yasta nasil ogrenilmisse artik yalan iftira atsinlar ama susalim travma olmasin.ne alaka ya.belki bu olaylardan sonra bir utanma olup hata yaptiklarinin farkina varirlar.mileeti keklemek adi altinda iftira atip atip birsey olmamis gibi devam edilmeyecegi ogrenmis olurlar.ve aileleri daha da buyuk olaylar olacagi korkusuyla cocuklariyla ilgilenip piskologa falan goturur.bu kadar seytanligi dusunebiliyorlarsa bunun suc oldugunu bile bile yapiyorlarsa dsundugumz kadar saf degiller.
Travma olur utanırlar demişsiniz iyi hoşta belkide bu kadar rezil rüsva edilmeye dayanamayıp canlarınada kıyarlar değil mi?
Bu arada birbirlerine oral seks yaparken başlarının altında yastık mıydınız ?

Biz 18 yaşına kadar herkesi çocuk olarak algılayıp her hatalarının üstünü kapatmaya çalışırsak daha büyük felaketlere kapı aralariz. Ben anlayamiyorum. Benim de kizim var büyük konuşup benzer şeyleri yaşamak istemiyorum. Şöyle bir gençliğe bakiyorum. Bir kısmı kendimi nasıl geliştirsen diye kurslara gidiyor, bilim yarışmalarına katılıp dereceler alıyor ve 30 yaşındaki insan olgunluğunda olayları değerlendirirken diğer kısmının bu kadar özgür ve sorumsuz bir ergenlik geçirmelerini anlayamıyorum. Ve yaptiklari hataların da çocukluk diye geçilmemesi gerektiğine inanıyorum. Ben öğrencilerime geleceğin mimarlari, bilim insanları gözüyle bakarken onların daha 9. Sınıfa giderken karşı cinse ve evliliğe bu kadar büyük anlamlar yüklemelerine anlama veremiyorum. Gerçekten içim acıyor. Başkalarına verdikleri değeri kendilerine verseler keşke. Çok çok çok üzülüyorum.
Konu sahibi bu kızlarımız da sanırım bu olanlardan bir ders çıkarmamış ve pişmanlık da duymamislar hala birbirlerine sirittiklarina göre. Siz doğru olanı yapmışsınız. Keşke onlar da hatalarının farkına varsalardi. O ailelere de çok üzüldüm. Çocukları onların imtihanı olacak sanırım. Çok zor günler bekliyor onlari

umudu kesecek olan devam ettirecek olan biz değiliz. aileler. eşim ve ben bunları rezil etmek isteseydik çoktan adli makamlara vaşvurmuştuk bile. ama eşim aileleri bilinçlendirerek psikoloğa yönlendirdi. her türlü yardımı yapabileceğini belirtti. ama kusura bakmayın bizim midemiz bu yaşta bu kadar iğrneçliğe aklı eripte abisi hatta babası yaşındakilere iftira atmaya cüret eden o masum(!) gençleri kaldıracak kadar geniş değil. sizin rezalet yaptı dediğiniz adam dağda taşta gece yarıları yağmur kar demeden bu veletlere oyuncak olsun diye canını ortaya koymuyo. sizin gibi düşünemem. hak vermiyorsanız o sizin rezalet düşünceniz. iade edeyim.
Siz boşuna açıklama yapmaya çalışmayın kimseye sonuna kadar haklısınız eşinizede sizede helal olsun arkasında durdunuz olayın ve neticeye bağladınız. Asıl bu gibi durumları görmezden gelip gençleri aman psikolojisi bozulur bişey demeyelim aman gençlik işte deli dolu yapar ne olacak diyip kenara çekilince iyi olacak sanıyor bazı zihniyetler hiçte rezil etmediniz rezil olmuş olsalardı zaten üzülür kafalarını kaldıramazlardı pişkin pişkin gülmezlerdi.

Çok geçmiş olsun, diğer konunuza yazdım ve size hak vermiştim biliyorsunuz.
Ailenin ihmali olduğu da aşikardı, 13 yaşındaki kızda olayın bittiği de, bunu da fark etmiş değinmiştim.
Konu sizden çıktı elbette ancak fikrimi belirtmek isterim;
13, 15 yaşında psikolojisi bozuk yok bilmem ne ardına sığınmak da bir yere kadar, her ne ise dertleri elbette dinlenir, aile içinde, rehber hocaları, gerekse pedagog yardımı ile çözüme kavuşturulur. Ancak bu kaçıncı deniliyor, cezai bir yaptırımı olacağı uyarısını da net almaları ve artık yaşlarına güvenmemeleri gerektiğini de anlamalılar.

Gerektiği şekilde cezalandırılırlar umarım. Bazen kazanmak için, sert olmak da gerek.

Ve yorumuma eklemek istiyorum, ne zaman 13-15 yaş bu tarz bir hata(!)-suç olayı mevzu olsa, aklıma 13 yaşındaki bir grup erkek çocuğun 2 bebeğe tecavüz edip öldürdüğü örneği geliyor. Konu koca bir adama iftira atmak olunca mı masumlaşıyor bu çocuklar? Bir itibari, bir emeği ezmek, bir ailenin ortasına sırıtarak iftira bombasını bırakmak ve belki de adamın böyle bir suçu işlediği düşünülerek suçsuz yere hapse girmesi bitirilmesi?? Bu adam 30-40 yaşında, muhatapları 13 yaşında diye mi hoşgörüsüz oluyor, diğerlerinin psikolojisi bozuluvermiş oluyor?

O halde affedin... İki bebeği, biri 2 yaşında, biri üç yaşında iki küçük bebeği her yönden, cisimle onla bunla tecavüz edip suda boğan o 13 yaşındaki çocukları da affedin komple. Çocuk deyin, ceza almamalı kesinlikle, kesinlikle ıslah programına girmemeli, psikolojileri bozuktur onların da deyin. Diyebiliyorsanız deyin.

Bu konu yaşlara takılınacak konu değil, yapılan-düşünülen kötülüğe takılınacak konu. Bu kadar basit.

Aynı şeyleri yazacaktım.
Sanırım jandarma karakolunda geçiyor olay. Madem aileleri istismar gerekçesiyle ifadeye çağırabiliyorlar, bir gece önce kapısına dayanıp babayı yaka paça yöneticiye götürmesi gereksizdi. Öpüşme görüntüsü bulabilseydi ne yapacaktı acaba? Ertesi gün sakince istismar ve iftira gerekçesiyle çağırabilirdi.
Genel resimde haklı olmakla birlikte izlenen yol yanlış.
yaka paça deyince hırpalayarak manasında dememiştim aceleyle olacaktı. hem olayları çok yüzeysel anlatıyorum. orada tam olarak ne yaşandı bilemiyorum rehberlik öpretmeni zaten çok kez söylemiş. aileler geçiştirmiş hep.

Diger konunuzu simdi okudum ve ben sok!
6 senedir cocuk sahibi olmaya calisiyorum ve acaba eger ki bir evladim olursa nasil yetistiririm, nasil sahip cikarim bu duzende bilmiyorum.
Belki de evlatla sinamaktansa evlatsizlikla sınıyor Rabbim.
Allahim boyle iftiralardan uzak tutsun hepimizi.
Istismar olaylari gundemde oldukca kotuye kullananlar da artti maalesef:KK43:

Travma olur utanırlar demişsiniz iyi hoşta belkide bu kadar rezil rüsva edilmeye dayanamayıp canlarınada kıyarlar değil mi?
Bu arada birbirlerine oral seks yaparken başlarının altında yastık mıydınız ?
Konu sahininin beyanina gore konusuyorum.cocuk kendi agziyla demis hem yapmasalar bile o yasta oral seksi nerden biliyorlar.yine yanlis birseyleri var demek ki.
Peki ya gizli kalsaydi bu cocuklar masum bir cocuga iftira atsalardi ki yapmislarda sanirim.o cocuk intiharina sebep olsalardi yada
Kendilerinden buyuk birisine iftira atip cinnete sebep olup baslarina kotu seyler gelse daha mi iyi olurdu.buda bir ihtimal

Bu kızların yaşları 8,9 değil kaldı ki o yaşta bile olsalar siz kendi çocuklarınızı görmezden mi gelirdiniz.Cidden yaklaşımlar çok ilginç.....Yöntem tartışılabilir önce annesiyle konu sahibi konuşabilirdi...Ama siz de olsanız eşinize iftira atma konusunda çok daha vahim olabileceğini düşündüğünüz sonuçlardan korkardınız...Yani kız konu sahibinin karşısına geçip oral seks yapıyoruz diyerek ağlıyor ardına da eşine iftira atabileceği göz dağını veriyor ne kadar çaresizce bir yöntem düşünmüşler değil mi?hakikatten çok masumlar.....

Yeni nesil iyi gelmiyor maalesef. Öğretmen olarak kendimizi paralıyoruz ama ilgisiz veli, sosyal medya, tv lerdeki saçma rol modelleri gençleri iyiye sevk etmiyor maalesef.
Ayneen hocam.
Disiplin kuruluna bakiyorum ve dun onume gelen dosyada erkek ogrencinin kiz ogrenciye yazdigi mesajlari okuyunca dedim ki ulkemizi bunlara mi emanet edecegiz

Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin zor is evlat sahibi olmak,size cok uzuldum ama asil boyle evlada sahip iki aileye uzuldum,dovsen sovsen ayri dert,kiymadigin zamanda azitip cirkeflesmeleri ayri dert,insallah duzelirler umarim bu sekildeki gibi hastalikli birer yetiskine donusmezler...

Back