Öğretmenler arası entrika

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim. İnşallah görüp göreceğim en kötü gün bu olur.

Haftaya uğramayı istiyorum ama müdür niye suskun kalıyor. Diğer öğretmenler niye susmuş anlayamadım.

Evet. Kanıt isterler mi o yüzden muallaktayım.

Anladığım kadarıyla müdür başa çıkamamış.
Siz çıkarsınız :) tekrar ararlarsa çekinmeden şikayet edeceğinizi söylersiniz. Rahatsız edemezler numaranızı almışlar KVKK kapsamında zaten suç. Kanıttır şikayettir uzar gider bir de boşuna gerilmeyin. Benim kocamın bi lafı var artislik yapanlara genelde “ buranın ağası sen misin hayırdır” diyor baktınız şımarıyorlar öyle dersiniz

Bunun adaylıkla alakası yok ki ben sözleşmeli halimle müdür dahil 4 kişiyi şikayet etmiştim.

Teşekkür ederim. İnşallah görüp göreceğim en kötü gün bu olur.

Haftaya uğramayı istiyorum ama müdür niye suskun kalıyor. Diğer öğretmenler niye susmuş anlayamadım.
Bazı müdürler sorun cıkmasın, ses cıkmasın dıye sessız kalıyor.sonra boylelerı de tepelerıne cıkıyor.
Tatlısert olmak da fayda var, cok sukur bızım okul mudurumuz melek gıbı, yerı gelır eser gürler, saygımız sonsz, herkes ısını yapar cekınır ondan

Beni ezemezler ona izin vermem. Ama yanlarına kalmasını istemiyorum. O yüzden Milli Eğitim'e anlatsam mı anlatmasam mı kararsız kaldım.

Bunun adaylıkla alakası yok ki ben sözleşmeli halimle müdür dahil 4 kişiyi şikayet etmiştim.
Ben bir partinin il başkanının telefonunu aldım lazım olursa diye. Birkaç şube müdürüyle de görüştüm tam detaya girmedim ama konuyu çıtlattım. Herhangi bir tepki vermediler.

Bizim müdür de herkesin gönlünü yapmaya çalışırken hiçbir şey yapamamış :)

Amanın. Ama çaylaklar bence biraz da.. sonuçta kim bunun ardını araştırmaz ki. Ha tabi kadroluların görevlendirme hakkı olduğu için sizin daha iyi bir yer seçeneğiniz olursa biz de kıpırdamayız yerimizden demiş olabilirler en iyi niyetle. Ama onu da açıkça söylemekeri gerekirdi. Bence mem e bildirin durumu, sonuçta bu art niyetli tavırla başkalarını mağdur ettiler ya da edecekler. Bir öğretmen olarak bu tavır beni çok rahatsız etti. Bunlar mı doğruluk alışayacak geleceğimize. Dediğim gibi çok toyca ve deli cesareti isteyen bir hareket

Telefon görüşmesi değil mi? Neyi şikayet edeceksiniz nasıl şikayet edeceksiniz kanıt olmadan. Şu aşamada siz şikayet etseniz de onlara yaptırım uygulanmaz.
Meb de şikayet ise söz konusu hiyerarşi önemlidir. Yoksa siz soruşturmalık olursunuz. Yönetmeliği hakkınızı iyi öğrenin. Ve böyle insanlardan korkmayın. Yeri gelince susacak birsey yok verin cevabını gitsin. En azından gitmeden kimden uzak durmanız gerektiğini öğrendiniz.

Evet mesaj atmadılar telefonla konuştular benimle. O yüzden kararsız kalıyorum.

Ne bunlar deccalin öz kizlari falan mı

Kesinlikle sikayet edin muz cumhuriyeti mi burasi
Sadece telefon görüşmesi olduğu için elimde kanıt yok. O yüzden kararsız kalıyorum.

Zaten atandığım okula gidiyorum. Oradaki öğretmenler aradı beni gelme diye.
Hoşt deseydiniz. Asla taviz vermeyin. Ücretliler gidecek diye fırıldak gibi dönenleri duymuştum. Sonuçta hakkınızla gidiyorsunuz. Ücretliler çok istiyorlarsa çalışıp kendileri atansınlar.

Şikayete falan gerek yok yok yere kimseyi kendinize düşman etmeyin zaten müdürü bilgilendirmişsiniz müdür de bundan sonra onlara sert davranır zaten onları pişman eder. Siz ekmeğinize bakın

Ben bir partinin il başkanının telefonunu aldım lazım olursa diye. Birkaç şube müdürüyle de görüştüm tam detaya girmedim ama konuyu çıtlattım. Herhangi bir tepki vermediler.

Evet. Kanıt isterler mi o yüzden muallaktayım.

Milli eğitim müdürlüğüne anlatabilirsiniz isterseniz ama hiçbirinin hiçbir şey yapabileceğini sanmıyorum başka herhangi bir şikayetleri vs yoksa kanıtınız olmadıkça. Eğer şikayette vs bulunacaksanız okul müdürünüzün mutlaka haberi olsun.

Şikayete falan gerek yok yok yere kimseyi kendinize düşman etmeyin zaten müdürü bilgilendirmişsiniz müdür de bundan sonra onlara sert davranır zaten onları pişman eder. Siz ekmeğinize bakın
Aksine bu iki üç senedir olan bir şeymiş ve müdür halledememiş.

Okul müdürünün haberi var, detayları anlattım. Şube müdürlerine de çıtlattım ama herkes beni uğraştırmayın modunda.

Beni ezemezler ona izin vermem. Ama yanlarına kalmasını istemiyorum. O yüzden Milli Eğitim'e anlatsam mı anlatmasam mı kararsız kaldım.
Benim hem abim hem kuzenim öğretmen. Sanırım anlatmazdım. Yeni atanmışsınız ortamı bilmiyorsunuz kanıt istenicek inkar edicekler müdüre sorsalar ben bilmiyorum dese bir de yalancı durumuna düşüceksiniz. He tekrar rahatsız ederler ya da mesaj atarlar alır mesajı gidersiniz ama şuan olmaz.

Mesaj atmazlar çünkü aynı okulda olacağız. Muhtemelen gerilim yaşarız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…