• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler arası entrika

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesınlıkle.
Ama daha fazla rezıl olmayı hak edıyorlar, ınsallah dıger arkadslarınız da ogrenırler yaptıklarını.
Zaten benden önceki bazı hocalara da yapmışlar. Hepsi sessiz kalmış. Yani bu ilk kez yaptıkları bir şey değil.

Yuhh yanii.
Okulda sizi zor günler bekliyor.
Ben ilk atandigimda sinifa ilk girdim.Cocuklar salya sümük agliyorlar sizin yuzunuzden ogretmenimiz gitti diye.Bunu duydum ama ogretmenin sizi bir sekilde bulup gelme demesi kepazelik.
Okulda bu hocalara dikkat edin.
Allahim bir de bunlar oğretmen olacaklar ya 🤦‍♀️🤦‍♀️ sifir vizyon.
Benim için mi yoksa onlar için mi zor olacak henüz bilmiyorum.

Ben olsam şikayet etmem.
Ama gidince de yaptıkları salaklığın farkında olduğumun lafını sokar hayatıma devam ederim.
Benden öncekiler susmuş. Ben susmayayım diyorum ama bilemedim.

Merhaba,
Ben de öğretmenim. Ben olsam ben şikayet ederdim. Açıkçası bir şey çıkacağından değil ama bu hadsizliğin karşılığında küçük bir soruşturmayla huzurları bozulsun isterim. Evet yarın aynı okulda çalışırken yüz yüze bakacaksınız ama “kanka”ları gitmesin diye bu cüreti gösteren insanların zaten size pek de huzur vereceklerini sanmam. Böyle insanlara had bildirmedikçe her geçen gün zorbalıklarını arttırıyorlar.

şikayet edince yaptırım ne olur acaba?örnekler var mı bildiğiniz? bu ülkede herkesin yaptığı pislik yanına kar kalıyor malum, bir yaptırım olmayacaksa size daha çok bilenirler. yıllarca yüzyüze bakacaksınız yani çekmeye değmeyebilir bu durumda maalesef.müdür bir şey yapmalı belki de, gidince kendisi ile bir görüşün olmadı.

Uğrasırım bunlarla, eglence olur dıyorsanız şikayet edın, en azından her kusun etı yenmez anlarlar.. Allah yardımcınız olsun🌸
Yeni atandım ya Milli Eğitim beni dikkate alır mı acaba? Hani daha okula adım atmadan dedikoduyla geliyorsun diye.

Şikayet et Began. Zaten bunlara kimse dokunmadığı için böyle azıtıyorlar, ağa oluyorlar milletin başına. Biraz çekinsinler, asıl şikayet etmezsen üstüne oynayacaklar.
Şimdi bunlar torpilliyse başıma iş almak da istemiyorum açıkçası.

Zaten atandığım okula gidiyorum. Oradaki öğretmenler aradı beni gelme diye.
Aman gidin hiç de sallamayın. Yüz yüze geldiğiniz zaman gülümseyin. Eğer bir şey derlerse "ya sağol siz de ne iyi insanlarsınız beni uyardınız, ama kötü mötü işte idare edeceğiz artık he he" deyin.

Yeni atandım ya Milli Eğitim beni dikkate alır mı acaba? Hani daha okula adım atmadan dedikoduyla geliyorsun diye.
Alırlar tabıkı, bıraz süsleyin püsleyin şikaeyetınızı, MEB gibi bir camiaya girer girmez karsılastıgım durum bu dıyerek, ama dırek mıllı egıtıme gıdıp konusun..müdüre de haber verdiğinizi mutlaka belirtin.hatta meme sıkayet edeceğinizi müdür de bilsin. Bu arada hayırlı olsun, görevınızde basarılar diliyorum 🌸

Son düzenleme:
Aman gidin hiç de sallamayın. Yüz yüze geldiğiniz zaman gülümseyin. Eğer bir şey derlerse "ya sağol siz de ne iyi insanlarsınız beni uyardınız, ama kötü mötü işte idare edeceğiz artık he he" deyin.
Bilmiyorum nasıl davranacağımı. Benden önceki öğretmenleri bayağı ezmişler.

Dikkate alırlar tabii ki ama kanıt gösterebileceğiniz bir şey mesaj vs olmadığı-sadece arama var diye tahmin ettim- için sonuçsuz kalır ayrıca ilk bir yıl aday öğretmen olacaksınız riske atmayın derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back