- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.054
- 598
Yok olunmuyor o bilerek hak tanindi5 yıldan sonra kadrolu olunuyor diye biliyorum bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok olunmuyor o bilerek hak tanindi5 yıldan sonra kadrolu olunuyor diye biliyorum bende
Anladım teşekkür ederimYok olunmuyor o bilerek hak tanindi
O zaman adli şikayette bulunun izinsiz kişisel verileri ele geçirme ve huzur bozma suçundanZaten muhatap olmayı düşünmüyorum ama yanlarına kalsın da istemiyorum.
Sadece uyarı verilir diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.O zaman adli şikayette bulunun izinsiz kişisel verileri ele geçirme ve huzur bozma suçundan
Ama meb nasıl bilmiyorum
Adli olaylardan dolayı idari soruşturma da açıyor mu kendi içinde bilemem
Meb bu konularda tam bir b.k çukuru. Haklıysan bişe şikayetçi olduğun için anandan emdiğin sütü burnundan getirirler karşı taraf çirkefse.O zaman adli şikayette bulunun izinsiz kişisel verileri ele geçirme ve huzur bozma suçundan
Ama meb nasıl bilmiyorum
Adli olaylardan dolayı idari soruşturma da açıyor mu kendi içinde bilemem
Benimle uğraşanla ben de mecburen uğraşacağım.Göreve başladığında da mobinge uğrayacaksın bu iki kadın oranın sahibi gibi olmuş kimse onlara bişey diyemiyor gibi
Bence uğraşırlar seninle
Bir gidip gorun duruma gore yol alirsınızŞikayet etmesem yanlarına kâr kalıyor gibi. Ben de karar veremedim.
Kimi nereye şikayet edeceksiniz ki?Şikayet etmesem yanlarına kâr kalıyor gibi. Ben de karar veremedim.
Arayanların şeceresini araştırdım zaten. Kim olduklarını, nereli olduklarını biliyorum.Kimi nereye şikayet edeceksiniz ki?
Pardonda o hanımefendinin bizde telefon numarası ne arar kendisini tanımayız etmeyiz dediklerinde nasıl ıspatlayacaksınız?
Böyle birşeyi göze alıp arayan birilerin arkaları sağlamdır
Hem şikayet etseniz ne? Evet aradık, gelsin istemedik demeyecekler ya
Onlarda orda olacak sizde
Onlar gelme dedi diye gitmeyecekmisiniz sanki
Tabiki gideceksiniz
Gidin ilk günden tavrınızı koyun, tanıştığınızda aaa sizdiniz demekki arayan sesinizden daha genç sanmıştım ama bayağı olgunmuşsunuz tarzında bir laf sokun. Neyse tanıştığımıza memnun oldum bundan sonra sürekli görüşeceğiz nasıla diye dik duruş ve özgüven gösterin, onlar mesajı alırlar.
Torpilleri vardır burası Türkiye. Devlet kurumlarında ne rezillikler dönüyor.Ben bir Kamu hastanesinde memurum anlatsam ne rezillikler. Sizde birşey yapmayın gidince işinize bakın geçin. Ucu size dokunan rezillikler olur canınız sıkılır.Teşekkür ederim. İnşallah görüp göreceğim en kötü gün bu olur.
Haftaya uğramayı istiyorum ama müdür niye suskun kalıyor. Diğer öğretmenler niye susmuş anlayamadım.
Aynen öyle. Özellikle doğuda böyle şeyler çok yaşanıyor.5 yıldır mebteyim. Benden size tavsiye kimseye güvenmeyin. Müdür bey size gelir onları kötüler, onlara gider sizin söylediklerinizi yetiştirir. Maalesef bu mecrada yalnızsınız. Dikkatli ve uyanık olun.
Teşekkür ederim silsile bilgisi için. Gidince karar vereceğim artık duruma göre.Aynen öyle. Özellikle doğuda böyle şeyler çok yaşanıyor.
Milli eğitime müdürünüzün haberi olmadan sakın gitmeyin onu da karşınıza alırsınız çünkü. silsileyi atladın der, kadroya geçene kadar canınıza okur 3 sene . şikayetlerde silsile olayı çok önemli çünkü meb'de.
müdürünün açtığı soruşturmada atanan muhakkik olayı dinledikten sonra "bunda bişey yok hocam yaa en fazla uyarı alırsın " deyipte aynı muhakkik in kınama cezası önerdiğini sonradan öğrenen bir öğretmen olarak kadronuzu alana kadar özellikle şu adaylık döneminizde çok ta yüz göz olmayın derim
Telefonunu alınca birşey olmuyor yalnız her telefon açanı sallamazlar. Tamam tamam derler torpil torpili geçer. Ezme işi de karakteri göre değil torpile göre olur yoksa kimse kendini ezdirmez. Yukarıda biri yazmış burası muz cumhuriyeti mi diye. Evet arkadaşlar burası muz cumhuriyeti nerde yaşıyorsunuz anlamıyorum çok şaşırdım yorumlara herkes as kes diye yorum yapıyor. Kamuda hiyerarşi vardır atlarsanız siz ceza alırsınız en basiti. Kanıt isterler kıçı kırık telefon konuşmasından kim kime ceza veriyor. İftira atıyor diye gene siz ceza alırsınız. Kamu kurumlarında çoğu olayın ispatı olmadığı için ortada kalıyor. Birini şahit gösterirsiniz ben görmedim der çıkar gene size olur olan.Ben de o yüzden bir parti başkanının telefonunu aldım. Milletvekili ile bağlantı kuracak biriyle arkadaş oldum. Artık duruma göre karar vereceğim.
İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi.. Branşınız ne?Tünaydın kızlar;
Gitmeden şok oldum. Geçen sene atanan iki kadın öğretmen, müdürden numaramı alıp beni aradılar. Bizim okula gelme, görevlendirme iste dediler.
Hayırdır dedim. Bizim okul şöyle kötü, böyle berbat diyerek yarım saat kötülediler. Ben de müdürü aradım: "Hocam böyle böyle diyorlar. Çok garip bir durum yaşıyorum şu an" dedim. Müdür de şaşırdı, bunlar ne saçmalıyor? Ayrıca yaptıkları kanuna aykırı dedi.
Biraz altını deşince asıl mesele ortaya çıktı. Meğer bunların ücretli öğretmenlik yapan kankaları varmış. Onlar boşta kalmasın diye böyle yalanlar uydurmuşlar.
Kızlar ben bunları meb'e şikayet etsem mi? Ya da nasıl bir yol izlesem? Ne önerirsiniz?
İlk defa böyle bir şey duydum, yıllardır milli eğitim öğretmeniyim. Görevlendirme çok zaruri bir durum yoksa yapılmıyor zaten, yasaklandı. Siz sallamayın onları, keyfinize bakın. İşinize, ogrencilerinize, yeni hayatınıza odaklanın...Tünaydın kızlar;
Gitmeden şok oldum. Geçen sene atanan iki kadın öğretmen, müdürden numaramı alıp beni aradılar. Bizim okula gelme, görevlendirme iste dediler.
Hayırdır dedim. Bizim okul şöyle kötü, böyle berbat diyerek yarım saat kötülediler. Ben de müdürü aradım: "Hocam böyle böyle diyorlar. Çok garip bir durum yaşıyorum şu an" dedim. Müdür de şaşırdı, bunlar ne saçmalıyor? Ayrıca yaptıkları kanuna aykırı dedi.
Biraz altını deşince asıl mesele ortaya çıktı. Meğer bunların ücretli öğretmenlik yapan kankaları varmış. Onlar boşta kalmasın diye böyle yalanlar uydurmuşlar.
Kızlar ben bunları meb'e şikayet etsem mi? Ya da nasıl bir yol izlesem? Ne önerirsiniz?
Ayrıca müdürü tanımıyorsunuz etmiyorsunuz onlarla da sizin dedikodunuzu yapmadığı ne malum. Bu müdür dediğimiz insanlar kaypak olur. Özü sözü bir mert insanları 2 günde harcarlar kamuda. Ben aynı kurumda eşimle çalışıyorum eşime bile tam güvenmem. 657 hakları koruyor ama mobbing denen birşey var hayattan soğutur.Telefonunu alınca birşey olmuyor yalnız her telefon açanı sallamazlar. Tamam tamam derler torpil torpili geçer. Ezme işi de karakteri göre değil torpile göre olur yoksa kimse kendini ezdirmez. Yukarıda biri yazmış burası muz cumhuriyeti mi diye. Evet arkadaşlar burası muz cumhuriyeti nerde yaşıyorsunuz anlamıyorum çok şaşırdım yorumlara herkes as kes diye yorum yapıyor. Kamuda hiyerarşi vardır atlarsanız siz ceza alırsınız en basiti. Kanıt isterler kıçı kırık telefon konuşmasından kim kime ceza veriyor. İftira atıyor diye gene siz ceza alırsınız. Kamu kurumlarında çoğu olayın ispatı olmadığı için ortada kalıyor. Birini şahit gösterirsiniz ben görmedim der çıkar gene size olur olan.