- 18 Ağustos 2016
- 4.889
- 20.216
- 308
Zaten benden önceki bazı hocalara da yapmışlar. Hepsi sessiz kalmış. Yani bu ilk kez yaptıkları bir şey değil.Kesınlıkle.
Ama daha fazla rezıl olmayı hak edıyorlar, ınsallah dıger arkadslarınız da ogrenırler yaptıklarını.
Benim için mi yoksa onlar için mi zor olacak henüz bilmiyorum.Yuhh yanii.
Okulda sizi zor günler bekliyor.
Ben ilk atandigimda sinifa ilk girdim.Cocuklar salya sümük agliyorlar sizin yuzunuzden ogretmenimiz gitti diye.Bunu duydum ama ogretmenin sizi bir sekilde bulup gelme demesi kepazelik.
Okulda bu hocalara dikkat edin.
Allahim bir de bunlar oğretmen olacaklar yasifir vizyon.
Benden öncekiler susmuş. Ben susmayayım diyorum ama bilemedim.Ben olsam şikayet etmem.
Ama gidince de yaptıkları salaklığın farkında olduğumun lafını sokar hayatıma devam ederim.
Uğrasırım bunlarla, eglence olur dıyorsanız şikayet edın, en azından her kusun etı yenmez anlarlar.. Allah yardımcınız olsunZaten benden önceki bazı hocalara da yapmışlar. Hepsi sessiz kalmış. Yani bu ilk kez yaptıkları bir şey değil.
Yeni atandım ya Milli Eğitim beni dikkate alır mı acaba? Hani daha okula adım atmadan dedikoduyla geliyorsun diye.Uğrasırım bunlarla, eglence olur dıyorsanız şikayet edın, en azından her kusun etı yenmez anlarlar.. Allah yardımcınız olsun
Şimdi bunlar torpilliyse başıma iş almak da istemiyorum açıkçası.Şikayet et Began. Zaten bunlara kimse dokunmadığı için böyle azıtıyorlar, ağa oluyorlar milletin başına. Biraz çekinsinler, asıl şikayet etmezsen üstüne oynayacaklar.
Zaten muhatap olmayı düşünmüyorum ama yanlarına kalsın da istemiyorum.Boşverin şikayet etmeyin yüzyüze bakıcaksınız ona göre mesafeli olursunuz.
Müdüre söylemişsiniz zaten. Rahatsız ettiklerinde şikayet edeceğinizi ve akıllı olmaları gerektiğini söyleyebilirsiniz.Zaten muhatap olmayı düşünmüyorum ama yanlarına kalsın da istemiyorum.
Aman gidin hiç de sallamayın. Yüz yüze geldiğiniz zaman gülümseyin. Eğer bir şey derlerse "ya sağol siz de ne iyi insanlarsınız beni uyardınız, ama kötü mötü işte idare edeceğiz artık he he" deyin.Zaten atandığım okula gidiyorum. Oradaki öğretmenler aradı beni gelme diye.
Anladığım kadarıyla müdür başa çıkamamış.Müdüre söylemişsiniz zaten. Rahatsız ettiklerinde şikayet edeceğinizi ve akıllı olmaları gerektiğini söyleyebilirsiniz.
Alırlar tabıkı, bıraz süsleyin püsleyin şikaeyetınızı, MEB gibi bir camiaya girer girmez karsılastıgım durum bu dıyerek, ama dırek mıllı egıtıme gıdıp konusun..müdüre de haber verdiğinizi mutlaka belirtin.hatta meme sıkayet edeceğinizi müdür de bilsin. Bu arada hayırlı olsun, görevınızde basarılar diliyorumYeni atandım ya Milli Eğitim beni dikkate alır mı acaba? Hani daha okula adım atmadan dedikoduyla geliyorsun diye.
Bilmiyorum nasıl davranacağımı. Benden önceki öğretmenleri bayağı ezmişler.Aman gidin hiç de sallamayın. Yüz yüze geldiğiniz zaman gülümseyin. Eğer bir şey derlerse "ya sağol siz de ne iyi insanlarsınız beni uyardınız, ama kötü mötü işte idare edeceğiz artık he he" deyin.
Yeni atandım ya Milli Eğitim beni dikkate alır mı acaba? Hani daha okula adım atmadan dedikoduyla geliyorsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?