Ben de o yüzden bir parti başkanının telefonunu aldım. Milletvekili ile bağlantı kuracak biriyle arkadaş oldum. Artık duruma göre karar vereceğim.Yüzde 100 haklı kanıtlı ispatlı şahitli bir konuda bile eşim çok direndi ama sonunda şikayetini geri çekmek zorunda bırakıldı karşısındaki çirkef yüzünden. Daha birkaç ay önce. (öğretmen)
O yüzden öğretmenleri tanımıyorsunuz nerelerde ayıları dayıları var bilmiyorsunuz daha yeni öğretmensiniz. Bunlar bu hadsizliği yapabildiklerini göre ve her sene aynı kişi o okula ücretli olarak geldiğine göre güvendikleri bir yer var. Şikayetle uğraşıp üzerinize çamur sıçratmayın.
Siz hele bi gidin yerleşin rahatlayın. Yüzyüze geldiğinizde de özgüvenli duruşunuz bozmayın lafınızı da esirgemeyin. Onlardan üstte olduğunuzu hissettirin.
Size cephe alabilirler tabi.Az cok bu ortamdalarda bulunan biri olarak diyorum sikayet vs ugrasmayin(henuz).Mudurun kulagina su kacmış.Bu simdilik yeter.Benim için mi yoksa onlar için mi zor olacak henüz bilmiyorum.
Şikayet etseniz de bir şey olacağını düşünmüyorum . Keşke müdüre de söylemeseydiniz. Kendi kendinize gardını alın .Şikayet etmesem yanlarına kâr kalıyor gibi. Ben de karar veremedim.
O yüzden siz boşverin.Mesaj atmazlar çünkü aynı okulda olacağız. Muhtemelen gerilim yaşarız.
Müdüre söyledim ki olayın iç yüzünü öğreneyim diye. Öğrendim de.Şikayet etseniz de bir şey olacağını düşünmüyorum . Keşke müdüre de söylemeseydiniz. Kendi kendinize gardını alın .
5 yıldır mebteyim. Benden size tavsiye kimseye güvenmeyin. Müdür bey size gelir onları kötüler, onlara gider sizin söylediklerinizi yetiştirir. Maalesef bu mecrada yalnızsınız. Dikkatli ve uyanık olun.Müdüre söyledim ki olayın iç yüzünü öğreneyim diye. Öğrendim de.
Tamam teşekkür ederim.5 yıldır mebteyim. Benden size tavsiye kimseye güvenmeyin. Müdür bey size gelir onları kötüler, onlara gider sizin söylediklerinizi yetiştirir. Maalesef bu mecrada yalnızsınız. Dikkatli ve uyanık olun.
Ücretli kankaları erkekmiş. Muhtemelen duygusal bir şeyler var aralarında.Biz 7 kişi atanmıştık Şubat'ta Cizre'ye. Neyse başladık ilk hafta kurul toplantısı oldu. Müdür de oralı birisiydi ve şunu dedi yani siz geldiniz düzen bozulduücretliler gitti diye üzülmüştü. Her okulda olmasa da böyle şeyler denk gelebiliyor bazen. Bence şikayet sonunda bir şey çıkar mı çıkmaz mı bilemem bilenler aydınlatır ama ben olsam umursamaz ve mesafe koyardım onlara.
Etti valla ben şahidim.Bunun adaylıkla alakası yok ki ben sözleşmeli halimle müdür dahil 4 kişiyi şikayet etmiştim.
Gidince tavırlarına göre karar vereceğim artık.Dediğim gibi bence mesafeli olun. Bu durumu da dile getirmeyin getirdikçe onlar da kendilerini etkili görür.
5 yıldan sonra kadrolu olunuyor diye biliyorum bendeDün bi grupta 23 ve 15 yıllık ücretli öğretmen gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?