- 14 Temmuz 2022
- 1.303
- 2.840
- 53
Cimer e yazın bence ve sosyal medyada duyurursanız belli bir kitleye ulaşırsanız istemeye istemeye de olsa milletvekili çocuğu olsa da dokunuyorlar.Hanımlar son gelişmeler şöyle; milli eğitimdeki yetkililer de bu öğretmenlerden yana. Bana mobbing uyguluyorlar. Atandın ama göreve başlatmayız diyorlar.
Ben napacağımı şaşırdım artık. Yaradan'a havale ediyorum hepsini.
Aradım. Bakarız deyip geçiştirdiler.Öğretmen değilim ama devlet memuruyum.Acilen öğretmenlerin üye olduğu sendika yetkilileriyle irtibata geçin bence mutlaka.Çok geçmiş olsun.
Ücretli öğretmenlik yapan kişinin çok iyi torpili varsa size sıkıntı cikarabilirler ama çok iyi torpili olan biri niye ücretli öğretmenlik yapsın? Gariplik var.
Fakülte mezunu değildir, yüksek okul mezunudur.Ücretli öğretmenlik yapan kişinin çok iyi torpili varsa size sıkıntı cikarabilirler ama çok iyi torpili olan biri niye ücretli öğretmenlik yapsın? Gariplik var.
İlçe milli eğitim müdürü olduğundan emin misiniz..sizle biri onunmus gibi yapıp konuşmuş olamaz mı? Görev yerinize gidin. Kimseyle telefonda konuşmayın. Herşeyin yazılı halini işteyin. Kamuda yazı geçer. Sifaen söylenen şeyleri dikkate almayın.İlçe Milli Eğitim Müdürü
Cimer e çok şikayette bulunmuş biri olarak yazıyorum şikayet, istek, bilgilendirme bölümleri var. Pek çok şirketin denetlenmesini istedim ve hep geri dönüş aldım. Okul müdürü şikayetimiz de olmuştu etkili bir dönüş aldık onda da. Yine bir örnek vereyim bir keresinde hastane başhekimi kahveye çağırdı, bakanlıktan arandık sizinle tanışmak isteriz keşke en baştan konuşsaydık sorununuzu dedi. Adam beni belli ki üst tabakadan biri sandı. Velhasıl kelam cimer çok etkili oluyor sorun çözümünde. En azından benim işime çok yaradı.Cimer denetleme değil savunma makamıdır iyi bir hamle olmamış. Kuruma resmi olarak ismi ulaşan bir memuru başlatmama durumu söz konusu bile değil orada laf kalabalığı yapmışlar. Panik yapmayın yönetmeliği çok iyi bilin ilk görev tarihinizde gidin evrakları alın aa o şaka degilmiydi o gün sıcaktan tansiyonunuz çıktı sanmıştım ben fln diyin pişkin olun birazcık akıllı hamleler atmanız gerekiyor.
Cimer e çok şikayette bulunmuş biri olarak yazıyorum şikayet, istek, bilgilendirme bölümleri var. Pek çok şirketin denetlenmesini istedim ve hep geri dönüş aldım. Okul müdürü şikayetimiz de olmuştu etkili bir dönüş aldık onda da. Yine bir örnek vereyim bir keresinde hastane başhekimi kahveye çağırdı, bakanlıktan arandık sizinle tanışmak isteriz keşke en baştan konuşsaydık sorununuzu dedi. Adam beni belli ki üst tabakadan biri sandı. Velhasıl kelam cimer çok etkili oluyor sorun çözümünde. En azından benim işime çok yaradı.
Cimer e çok şikayette bulunmuş biri olarak yazıyorum şikayet, istek, bilgilendirme bölümleri var. Pek çok şirketin denetlenmesini istedim ve hep geri dönüş aldım. Okul müdürü şikayetimiz de olmuştu etkili bir dönüş aldık onda da. Yine bir örnek vereyim bir keresinde hastane başhekimi kahveye çağırdı, bakanlıktan arandık sizinle tanışmak isteriz keşke en baştan konuşsaydık sorununuzu dedi. Adam beni belli ki üst tabakadan biri sandı. Velhasıl kelam cimer çok etkili oluyor sorun çözümünde. En azından benim işime çok yaradı.
Güzel ülkem ne günlere kalmış yazık... Cidden üzülüyorum ve evlatlarımın geleceği için endişeleniyorum.Cimer de çoğunlukla sorunu çıkaran birimden savunma istenir çoğu kurumda basit bir savunma yazılır yollanır. Kimse aa cimer e yazmışlar diyip korkmaz. Çünkü sistem otomatik kişiye atar ztn, cevap beğenmeme gibi durumları olmaz. Ben yıllarca sistemi kullandım o yüzden yazdım. Çok gizli işler olması lazım, buradaki örgütlenmede kimse aa demeyecek gibi duruyor. O yüzden doğru bir hamle olarak görmüyorum.
Bazı talepler için, sokağım çukur, şurası bozuldu surada ruhsatsiz isyeri gibi talepler için ise yarayabilir ama kurum isterse. İstemezse yatırım programına alındı der geçer, çoğu şikayette abla şu cevabı yaz yaa derler standart formlar vardır. burada sistem ztn ise giriş yapanların elinde olabilir küçük bir ilçe MEB aynı birimde olma ihtimali yüksek
Güzel ülkem ne günlere kalmış yazık... Cidden üzülüyorum ve evlatlarımın geleceği için endişeleniyorum.
Kaldı ki MEB de silsile çok önemlidir ortada kanıt yok, ve üst kuruma şikayet var bu insanlar ile çok sakin kalarak başarılı olur. Aday memur, ufacık hatası başını yakar.
Kişi erkekmişYarım gün kadın mesleği. Muhtemelen makam sahibi birinin eşi.
İyi ki yazmışsınız olmuyor işte. Memur amirlerini şikayet edecekse bile bunun yolu bimer cimer değil. Bunun resmi yolu, dilekçesi, silsilesi var. Silsileyi atlamak memuriyette ceza sebebi. Aday memurun ceza alması adaylığını tehlikeye sokar. 10 küsür yıllık memurum. Ben yapmam bunu.Cimer e yazın bence ve sosyal medyada duyurursanız belli bir kitleye ulaşırsanız istemeye istemeye de olsa milletvekili çocuğu olsa da dokunuyorlar.
*Zaten cimere yazmışsınız. İyi ki de yazdınız. Hiç bir kurum kimsenin babasının malı değil. Onların yetiştirdiği öğrenci de aynı kendileri gibi olur ancak, eğitimcilere yakışmayacak çirkinlikte davranışlar, ne kadar ucuz numaralar yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?