• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler arası entrika

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar son gelişmeler şöyle; milli eğitimdeki yetkililer de bu öğretmenlerden yana. Bana mobbing uyguluyorlar. Atandın ama göreve başlatmayız diyorlar.

Ben napacağımı şaşırdım artık. Yaradan'a havale ediyorum hepsini.
Cimer e yazın bence ve sosyal medyada duyurursanız belli bir kitleye ulaşırsanız istemeye istemeye de olsa milletvekili çocuğu olsa da dokunuyorlar.

*Zaten cimere yazmışsınız. İyi ki de yazdınız. Hiç bir kurum kimsenin babasının malı değil. Onların yetiştirdiği öğrenci de aynı kendileri gibi olur ancak, eğitimcilere yakışmayacak çirkinlikte davranışlar, ne kadar ucuz numaralar yazık...

Son düzenleme:
Öğretmen değilim ama devlet memuruyum.Acilen öğretmenlerin üye olduğu sendika yetkilileriyle irtibata geçin bence mutlaka.Çok geçmiş olsun.
Aradım. Bakarız deyip geçiştirdiler.

Cimer denetleme değil savunma makamıdır iyi bir hamle olmamış. Kuruma resmi olarak ismi ulaşan bir memuru başlatmama durumu söz konusu bile değil orada laf kalabalığı yapmışlar. Panik yapmayın yönetmeliği çok iyi bilin ilk görev tarihinizde gidin evrakları alın aa o şaka degilmiydi o gün sıcaktan tansiyonunuz çıktı sanmıştım ben fln diyin pişkin olun birazcık akıllı hamleler atmanız gerekiyor.

Okurken cok sinirlendim rica ediyorum kendinizi ezdirmeyin ve kesinlikle milli egitime gidin ayak ustu tehdit edildiginizi mudurede soyleyin sizi okulda yuzlestirsin igrenc insanlar meslegimden utandim

Konu sahibi gidiyorsun ve göreve başlıyorsun. Kararname geldikten sonra başlatmamak ne demek pardon? Bu suçu işlemeye hiçbir müdürün totosu yemez. Başlayacaksanız ve afedersiniz kimseyi iplemeyeceksiniz. Bana da mobbing yapan kadın vardı, durduk yere sataşası gelirdi cevap dahi vermezdim delirirdi :D Şimdi noldu o defoldu gitti ben hala çalışıyorum. Devletin kurumu hiçbir müdürün babasının çiftliği değil sizi korkutup deniyorlar.

Bakin benimle 4.5 sene uğraşıp duran romatizma teşhisi aldim diye suclayan rutubetli ortamın göbeğine atan sürekli mobing uygulayan insan teftiş dönemi geldi diye 1 ayda kacti gitti teftişe 6 iş günü varken ayrıldı kurtuldum sanıyor. İşinizi ve yönetmeliği çok iyi bilmeniz gerek çok sakin hamle yapmanız gerek. Boş teneke çok ses çıkartır ama kimse aslında başını belaya sokmak istemez
Gerekirse iadeli taahhütlü posta ile dilekçe verin ne zaman baslatacaklarini sorun noter kanalı ile sorun bahsettikleri şey imkansız korkmayın

İlçe Milli Eğitim Müdürü
İlçe milli eğitim müdürü olduğundan emin misiniz..sizle biri onunmus gibi yapıp konuşmuş olamaz mı? Görev yerinize gidin. Kimseyle telefonda konuşmayın. Herşeyin yazılı halini işteyin. Kamuda yazı geçer. Sifaen söylenen şeyleri dikkate almayın.

Nereye başlatmıyorlar pardon dingonun ahırına mı? Neden seni arayıp da bunu dedi milli eğitim müdürü ne oldu tam olarak? Sayfalara baktım ama net bilgi ,anlatım göremedim

Cimer denetleme değil savunma makamıdır iyi bir hamle olmamış. Kuruma resmi olarak ismi ulaşan bir memuru başlatmama durumu söz konusu bile değil orada laf kalabalığı yapmışlar. Panik yapmayın yönetmeliği çok iyi bilin ilk görev tarihinizde gidin evrakları alın aa o şaka degilmiydi o gün sıcaktan tansiyonunuz çıktı sanmıştım ben fln diyin pişkin olun birazcık akıllı hamleler atmanız gerekiyor.
Cimer e çok şikayette bulunmuş biri olarak yazıyorum şikayet, istek, bilgilendirme bölümleri var. Pek çok şirketin denetlenmesini istedim ve hep geri dönüş aldım. Okul müdürü şikayetimiz de olmuştu etkili bir dönüş aldık onda da. Yine bir örnek vereyim bir keresinde hastane başhekimi kahveye çağırdı, bakanlıktan arandık sizinle tanışmak isteriz keşke en baştan konuşsaydık sorununuzu dedi. Adam beni belli ki üst tabakadan biri sandı. Velhasıl kelam cimer çok etkili oluyor sorun çözümünde. En azından benim işime çok yaradı.

Cimer e çok şikayette bulunmuş biri olarak yazıyorum şikayet, istek, bilgilendirme bölümleri var. Pek çok şirketin denetlenmesini istedim ve hep geri dönüş aldım. Okul müdürü şikayetimiz de olmuştu etkili bir dönüş aldık onda da. Yine bir örnek vereyim bir keresinde hastane başhekimi kahveye çağırdı, bakanlıktan arandık sizinle tanışmak isteriz keşke en baştan konuşsaydık sorununuzu dedi. Adam beni belli ki üst tabakadan biri sandı. Velhasıl kelam cimer çok etkili oluyor sorun çözümünde. En azından benim işime çok yaradı.

Cimer de çoğunlukla sorunu çıkaran birimden savunma istenir çoğu kurumda basit bir savunma yazılır yollanır. Kimse aa cimer e yazmışlar diyip korkmaz. Çünkü sistem otomatik kişiye atar ztn, cevap beğenmeme gibi durumları olmaz. Ben yıllarca sistemi kullandım o yüzden yazdım. Çok gizli işler olması lazım, buradaki örgütlenmede kimse aa demeyecek gibi duruyor. O yüzden doğru bir hamle olarak görmüyorum.
Bazı talepler için, sokağım çukur, şurası bozuldu surada ruhsatsiz isyeri gibi talepler için ise yarayabilir ama kurum isterse. İstemezse yatırım programına alındı der geçer, çoğu şikayette abla şu cevabı yaz yaa derler standart formlar vardır. burada sistem ztn ise giriş yapanların elinde olabilir küçük bir ilçe MEB aynı birimde olma ihtimali yüksek

Kaldı ki MEB de silsile çok önemlidir ortada kanıt yok, ve üst kuruma şikayet var bu insanlar ile çok sakin kalarak başarılı olur. Aday memur, ufacık hatası başını yakar.

Cimer de çoğunlukla sorunu çıkaran birimden savunma istenir çoğu kurumda basit bir savunma yazılır yollanır. Kimse aa cimer e yazmışlar diyip korkmaz. Çünkü sistem otomatik kişiye atar ztn, cevap beğenmeme gibi durumları olmaz. Ben yıllarca sistemi kullandım o yüzden yazdım. Çok gizli işler olması lazım, buradaki örgütlenmede kimse aa demeyecek gibi duruyor. O yüzden doğru bir hamle olarak görmüyorum.
Bazı talepler için, sokağım çukur, şurası bozuldu surada ruhsatsiz isyeri gibi talepler için ise yarayabilir ama kurum isterse. İstemezse yatırım programına alındı der geçer, çoğu şikayette abla şu cevabı yaz yaa derler standart formlar vardır. burada sistem ztn ise giriş yapanların elinde olabilir küçük bir ilçe MEB aynı birimde olma ihtimali yüksek
Güzel ülkem ne günlere kalmış yazık... Cidden üzülüyorum ve evlatlarımın geleceği için endişeleniyorum.

Güzel ülkem ne günlere kalmış yazık... Cidden üzülüyorum ve evlatlarımın geleceği için endişeleniyorum.

Ztn sistemin amacı bu, farklı bir durumu yok sadece bunu ayrı bir kurum olarak değerlendiriyorlar ve duyunca şaşırıyorlar ama degil denetleme sistemi gibi geliyor ama değil
Örneğin valilik açık kapı projesi- hala aktif mi bilmiyorum. Yada farklı bir kaç kurum da var onlar daha farklı işler.
Ama cimerin olayı bu ztn
Ters açıdan yıllarca cevap yazan biri olarak öyle saçma sapan talepler varki ciddi ciddi ilgilenilse başka gr iş yapılmaz ve hizmet sadece isteyene gider. Bahçesine asfalt isteyen insanlar olmuşken çok anormal görmüyorum ben toplum yapısını da düzgün bulmuyorum o apayrı bir konu şimdi girersek çıkamayız

Kaldı ki MEB de silsile çok önemlidir ortada kanıt yok, ve üst kuruma şikayet var bu insanlar ile çok sakin kalarak başarılı olur. Aday memur, ufacık hatası başını yakar.

ben de en başta bunu söylemiştim ama konu sahibi panik yaptı sanırım. kararnamenin çıkmasını bekleseydi keşke. atanmış görev yazısı gelmiş birini göreve başlatmamak gibi birşey olamaz zaten.
silsile atlamanız kötü olmuş . elinizde yazılı bir delil yok . böyle durumlarda bir üst amirinize dilekçe yazarsınız dilekçe numarası verilir size. ordan bir çözüm olmaz ise o numara ile bir üst makama gidersiniz. direkt ilçeye ordan cimer e yazmanız silsileyi atlamak oluyor

Cimer e yazın bence ve sosyal medyada duyurursanız belli bir kitleye ulaşırsanız istemeye istemeye de olsa milletvekili çocuğu olsa da dokunuyorlar.

*Zaten cimere yazmışsınız. İyi ki de yazdınız. Hiç bir kurum kimsenin babasının malı değil. Onların yetiştirdiği öğrenci de aynı kendileri gibi olur ancak, eğitimcilere yakışmayacak çirkinlikte davranışlar, ne kadar ucuz numaralar yazık...
İyi ki yazmışsınız olmuyor işte. Memur amirlerini şikayet edecekse bile bunun yolu bimer cimer değil. Bunun resmi yolu, dilekçesi, silsilesi var. Silsileyi atlamak memuriyette ceza sebebi. Aday memurun ceza alması adaylığını tehlikeye sokar. 10 küsür yıllık memurum. Ben yapmam bunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back