Gördüğünüz gibi çıplak değil, anlatacağı derse göre kıyafetli.hepsi dahi olur o öğrencilerin şimdi.
çok faydalı eğitim soyunarak eğitim.
Görmüyorsun kadının kasları görünüyor. Kahrolsun çıplak egitimGördüğünüz gibi çıplak değil, anlatacağı derse göre kıyafetli.
Dahi olmazlar ama görsel öğrendikleri için unutmazlar.
Ya okumadınız haberi ya okuduğunuzu anlamadınız. Kadının yaptığı harika bir şey.
Göğüs, dekolte de değil; direkt iç, tamamen içGörmüyorsun kadının kasları görünüyor. Kahrolsun çıplak egitim
Valla kadının aklına hayran kaldım. Sonra ülkemizde eğitim. ........ diyoruz.Göğüs, dekolte de değil; direkt iç, tamamen iç
çıplak olmadıgını görüyorum ben sınıfın içinde soyunma hareketini edepsizce buluyorum mankenlerin suyu mu çıktı.Gördüğünüz gibi çıplak değil, anlatacağı derse göre kıyafetli.
Dahi olmazlar ama görsel öğrendikleri için unutmazlar.
Ya okumadınız haberi ya okuduğunuzu anlamadınız. Kadının yaptığı harika bir şey.
cıbıl değilmi. tüüüüü:)Görmüyorsun kadının kasları görünüyor. Kahrolsun çıplak egitim
soyunma hareketinde erotik seksi bir şey yokki. zaten içinde o kıyafet var. striptiz olayı değil. amaç derse dikkati çekmek. bencede güzel bir örnekçıplak olmadıgını görüyorum ben sınıfın içinde soyunma hareketini edepsizce buluyorum mankenlerin suyu mu çıktı.
neyse ben haberi anladım ama siz beni anlamayacaksınız o yüzden lakırdı etmeyelim karşılıklı.
işte yaşım kadar öğrencilerin karşısında bu hareket bence edepsizlik. .soyunma hareketinde erotik seksi bir şey yokki. zaten içinde o kıyafet var. striptiz olayı değil. amaç derse dikkati çekmek. bencede güzel bir örnek
sanane Çarşaflı öğretmenden senden daha iyi öğretmediğini giydiği çarşaftan mı çıkardın ? sen miniyle gir bacak yapısını kendi üzerinden anlat sana birşey demeye hakkımız yoksa seninde Çarşaflı öğretmene dil uzatmaya hakkın yoktur. .Kaldı ki son derece ilginç ve çocukların asla unutmayacağı şekilde öğretmiş. Cidden hayran kaldım kadına. İşini de seviyor demek ki...
Bizim çarşaf altına saklanıp da günah diye kaçan öğretmenlere örnek olsun.
Hayırdır ne bu hiddet bu celal bacımsanane Çarşaflı öğretmenden senden daha iyi öğretmediğini giydiği çarşaftan mı çıkardın ? sen miniyle gir bacak yapısını kendi üzerinden anlat sana birşey demeye hakkımız yoksa seninde Çarşaflı öğretmene dil uzatmaya hakkın yoktur. .
Neden bu kadar tepki verdin anlam ki.sanane Çarşaflı öğretmenden senden daha iyi öğretmediğini giydiği çarşaftan mı çıkardın ? sen miniyle gir bacak yapısını kendi üzerinden anlat sana birşey demeye hakkımız yoksa seninde Çarşaflı öğretmene dil uzatmaya hakkın yoktur. .
Lafın çarşaflıları kapsamıyorsa bitane gördüm böyleydi dersin (şahsi fikrindir) sonuçta haberdekide uç bir örnek ve yöntem ki haber olmuş yoksa bu haberden lafı çarşaflı öğretmene getirmenizden aslında karın ağrınızın başka birşey olduğu çıkar.Neden bu kadar tepki verdin anlam ki.
Benim deyimim tüm çarşaflıları kapsamıyor. Kendi üstüne çekmek isteyen çeker tabi.
Bu ülke başı kapalı diye erkek hastaya dokunmak istemeyen hemşire gördü. Sen ne diyorsun?
Seçtiği mesleği, diniyle götüremiyorsa yediği ekmeği hak ediyor mu sence? Aldığımız para yaptığımız iş karşılığıdır. Bunu kutuplaştırmanın anlamı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?