• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenin soyunduğu sınıfta patlama yaşandı!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Öğretmenin soyunduğu sınıfta patlama yaşandı!
fft107_mf6036785.Jpeg

RADİKAL - BBC 'den Yusuf Özkan'ın haberine göre Hollanda'nın batısındaki Hazerswoude kasabasındaki bir ortaöğretim okulunda biyoloji öğretmenliği yapan Debby Heerkens, okul müdürüyle bir kutu çikolatasına iddiaya girdi. Öğretmen biyoloji dersinde öğrencilerin karşısında soyunacak ve bunu filme alıp video paylaşım sitesi YouTube'a yükleyecekti. İddia ise bunun ne kadar ilgi göreceğiyle ilgiliydi. Okul müdürü, bu videonun 8 bin 500'den fazla izlenmeyeceğini savunuyordu. Öğretmen Debby Heerkens ise, en az 10 bin izleyiciye ulaşacağını iddia etti.

201510081524_2.jpg

Heerkens, bu iddiaya girdikten sonra, Groenehart Rijnwoude Okulu orta bölümü 1. sınıf biyoloji dersine girdi. Bir öğrencinin sırasının üzerine çıkan Debby Heerkens, öğrencilerin şaşkın bakışları arasında soyunmaya başladı. Ancak kadın öğretmenin giysilerinin altından iç çamaşırı yerine, vücudu saran ve üzerinde kemikler, iç organları ve kasların göründüğü bir kıyafet vardı.

201510081525_3.jpg

Heerkens insan vücudunu ve anotomisini üstündeki bu özel kıyafetlerle vermeye başladıktan sonra okulda bir anda biyoloji sınıfına olan ilgi arttı.

201510081525_4.JPG

Youtube'da on binlerce kişi tarafından izlenen derslerin yanı sıra bir zamanlar sadece 2-3 kişinin bulunduğu biyoloji sınıfı şimdi tıklım tıklım doluyor! Biyoloji sınıfında tam anlamıyla bir patlama yaratan Heerkens'i takdir eden diğer öğretmenler de benzer uygulamalara başlayacaklarını belirtiyorlar!

hepsi dahi olur o öğrencilerin şimdi.
çok faydalı eğitim soyunarak eğitim.

hepsi dahi olur o öğrencilerin şimdi.
çok faydalı eğitim soyunarak eğitim.
Gördüğünüz gibi çıplak değil, anlatacağı derse göre kıyafetli.
Dahi olmazlar ama görsel öğrendikleri için unutmazlar.
Ya okumadınız haberi ya okuduğunuzu anlamadınız. Kadının yaptığı harika bir şey.

Ya okumadınız haberi ya okuduğunuzu anlamadınız. Kadının yaptığı harika bir şey.
Görmüyorsun kadının kasları görünüyor. Kahrolsun çıplak egitim:eek:

çıplak olmadıgını görüyorum ben sınıfın içinde soyunma hareketini edepsizce buluyorum mankenlerin suyu mu çıktı.
neyse ben haberi anladım ama siz beni anlamayacaksınız o yüzden lakırdı etmeyelim karşılıklı.

işin şakası kadının giydiği kıyafet spor yapanların giydiklerinden. koşucular yada pilates yapanlar giyer bunu. kısaca çıplak falan değil

Ben de erotik bir şey yapıyor sandım..
Valla böyle yaratıcı öğretmenlere hayranım.
Keşke bizim ülkemizde de olsa da kız arkadaşıyla yan yana oturuyor diye bir suç işlemiş muamelesi göremese öğrenciler...

çıplak olmadıgını görüyorum ben sınıfın içinde soyunma hareketini edepsizce buluyorum mankenlerin suyu mu çıktı.
neyse ben haberi anladım ama siz beni anlamayacaksınız o yüzden lakırdı etmeyelim karşılıklı.
soyunma hareketinde erotik seksi bir şey yokki. zaten içinde o kıyafet var. striptiz olayı değil. amaç derse dikkati çekmek. bencede güzel bir örnek

Kaldı ki son derece ilginç ve çocukların asla unutmayacağı şekilde öğretmiş. Cidden hayran kaldım kadına. İşini de seviyor demek ki...
Bizim çarşaf altına saklanıp da günah diye kaçan öğretmenlere örnek olsun.

soyunma hareketinde erotik seksi bir şey yokki. zaten içinde o kıyafet var. striptiz olayı değil. amaç derse dikkati çekmek. bencede güzel bir örnek
işte yaşım kadar öğrencilerin karşısında bu hareket bence edepsizlik. .
derste dikkat çekme güdüleme vs bilginin kalıcı olması için yapılan birşeydir ama bunun bu hareket olmadan yapılmasının pek çok yolu vardır zaten bir öğrenciler değil haber olacak kadar dikkati çektiğine göre maksadını aşan bir yöntem olmuş .
Benim anlayışıma uymuyor hareket hoş değil...size göre olur farkındayım. .

Kaldı ki son derece ilginç ve çocukların asla unutmayacağı şekilde öğretmiş. Cidden hayran kaldım kadına. İşini de seviyor demek ki...
Bizim çarşaf altına saklanıp da günah diye kaçan öğretmenlere örnek olsun.
sanane Çarşaflı öğretmenden senden daha iyi öğretmediğini giydiği çarşaftan mı çıkardın ? sen miniyle gir bacak yapısını kendi üzerinden anlat sana birşey demeye hakkımız yoksa seninde Çarşaflı öğretmene dil uzatmaya hakkın yoktur. .

sanane Çarşaflı öğretmenden senden daha iyi öğretmediğini giydiği çarşaftan mı çıkardın ? sen miniyle gir bacak yapısını kendi üzerinden anlat sana birşey demeye hakkımız yoksa seninde Çarşaflı öğretmene dil uzatmaya hakkın yoktur. .
Hayırdır ne bu hiddet bu celal bacım

yalnız bu öğretmen Türk ve Müslüman değil.ilgi artırmak için deneme yapmış ve haklı çıkmış.ömür boyu unutmayacaklardır bu bilgileri.hayatta ilginç olan bir bilgi unutulmuyor.

Neden bu kadar tepki verdin anlam ki.
Benim deyimim tüm çarşaflıları kapsamıyor. Kendi üstüne çekmek isteyen çeker tabi.
Bu ülke başı kapalı diye erkek hastaya dokunmak istemeyen hemşire gördü. Sen ne diyorsun?
Seçtiği mesleği, diniyle götüremiyorsa yediği ekmeği hak ediyor mu sence? Aldığımız para yaptığımız iş karşılığıdır. Bunu kutuplaştırmanın anlamı yok.

Neden bu kadar tepki verdin anlam ki.
Benim deyimim tüm çarşaflıları kapsamıyor. Kendi üstüne çekmek isteyen çeker tabi.
Bu ülke başı kapalı diye erkek hastaya dokunmak istemeyen hemşire gördü. Sen ne diyorsun?
Seçtiği mesleği, diniyle götüremiyorsa yediği ekmeği hak ediyor mu sence? Aldığımız para yaptığımız iş karşılığıdır. Bunu kutuplaştırmanın anlamı yok.
Lafın çarşaflıları kapsamıyorsa bitane gördüm böyleydi dersin (şahsi fikrindir) sonuçta haberdekide uç bir örnek ve yöntem ki haber olmuş yoksa bu haberden lafı çarşaflı öğretmene getirmenizden aslında karın ağrınızın başka birşey olduğu çıkar.

Back
X