• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenin soyunduğu sınıfta patlama yaşandı!

Bu haberin bence de çarşafla ilgisi yoktu İpek.

Kendi inancı ve takvası ölçüsünde, bir hayat benimsemişse ve o yolda gitmeyi kendine uygun görüyorsa buna kimse karışmamalı, yargılamamalı.
Onunda kendince başka öğretme yolları vardır. Sadece bu ornekte ki gibi değildir eğitim. Bu da guzel bir yoldur ve kendi yaşantısına uygundur.

O hemşire ya da doktor diye verdiğiniz örnekte çok yoktur. Olanda kendine oyle bir yol çizmiştir ve yadırgamamak gerekiyor.
Hastalarını ona göre seçiyordur.
Acil bir durumda da ben asla dokunmam demiyordur herhalde.
Bunlar hep mübalağa yapılıyor.

Canım ben kapalılığa karşı değilim. İmanlı bir insanım. Beni KK da tanıyan herkes bilir bunu.

Kapanma şekline de karşı değilim. İtiraf ederek çarşaf olayı bana çok sempatik gelmese de bilgisi ve kültürüyle beni kendine hayran bırakan çarşaflı kadınlar olmuştur. Belki renginden dolayı, belki çocuklukta duyduğumuz çocuk kaçırma mevzularına yem olduklarından, belki kadın ya da erkek olduğunu kestiremediğimiz için içindeki kişinin.

İman ölçüsünde kapanmaya asla karşı değilim. Ama bilerek, okuyarak, neyi neden yaptığını bilerek. Yani illa da okumak diyorum ben. Kızını 10 yaşından Kur-an kursuna gönderen övünen ana baba daha okudukları yazının anlamlarını bilmiyor ya da kendi kafalarına göre dini hüküm veriyorsa bu yerini bulmaz bence. Tabi her şeyin takdiri Allah’ın. Ama çevremizde olan biteni az çok biliyoruz. Bizim milletimiz okumayı, araştırmayı sevmiyor ondan bundan duysun yeter, üstüne de iki katar anlatır. Derdim çarşaf falan değil yani canım.

Elin memleketlisi böyle güzel örnek verir bizde burda müslümanlığı tartışırız :KK14:

Kafalar on numara :KK50:

Çarşafla alakalı kısım diğer üyeye cevapti zaten diğer mesaja cevap diye belirttim okuduğunu anlamayan ben değilim bu durumda.
Daha kime yazacağınızı/ yazdığını bilmeyen sizsiniz.
Ötede oynayın, muhatap olmayalım.

Back
X