Hemşirde tek örnektir.Lafın çarşaflıları kapsamıyorsa bitane gördüm böyleydi dersin (şahsi fikrindir) sonuçta haberdekide uç bir örnek ve yöntem ki haber olmuş yoksa bu haberden lafı çarşaflı öğretmene getirmenizden aslında karın ağrınızın başka birşey olduğu çıkar.
Montunuzu da çıkarmayın o zaman, ayıp. Madem kıyafet olsa da bu hareket ayıp...işte yaşım kadar öğrencilerin karşısında bu hareket bence edepsizlik. .
derste dikkat çekme güdüleme vs bilginin kalıcı olması için yapılan birşeydir ama bunun bu hareket olmadan yapılmasının pek çok yolu vardır zaten bir öğrenciler değil haber olacak kadar dikkati çektiğine göre maksadını aşan bir yöntem olmuş .
Benim anlayışıma uymuyor hareket hoş değil...size göre olur farkındayım. .
Lafın çarşaflıları kapsamıyorsa bitane gördüm böyleydi dersin (şahsi fikrindir) sonuçta haberdekide uç bir örnek ve yöntem ki haber olmuş yoksa bu haberden lafı çarşaflı öğretmene getirmenizden aslında karın ağrınızın başka birşey olduğu çıkar.
Cok fazla cok gereksiz ve hakaret boyutuna ulasmis bir tepki.sanane Çarşaflı öğretmenden senden daha iyi öğretmediğini giydiği çarşaftan mı çıkardın ? sen miniyle gir bacak yapısını kendi üzerinden anlat sana birşey demeye hakkımız yoksa seninde Çarşaflı öğretmene dil uzatmaya hakkın yoktur. .
Saçma ve gereksiz
ama eğlenceli bea
ben hiç böyle bir ders görmedim dedirtir insana.
Bizde olduğunu düşünsene,ayyy gözümün önüne geliyordda ne ekşın çıkardı okulda,veliler okula hücum ederdi
bizim bir erkek öğretmen bi gün fermuarını açık unutmuş derse girmiştilerde adama etmedikleri kalmadıydı.
Adamın ne sapıklığını bıraktılar ne tacizciliğini. Sonra adam İngiltereye gitti de kurtuldu.
Yazık adama kurtuluşu teee nerelerde aramış gitmiş
Kaldı ki son derece ilginç ve çocukların asla unutmayacağı şekilde öğretmiş. Cidden hayran kaldım kadına. İşini de seviyor demek ki...
Bizim çarşaf altına saklanıp da günah diye kaçan öğretmenlere örnek olsun.
valla yahuu aslında biraz rahat bir millet olsak çok eğlencez. fena insanlar değiliz aslında.
İnsanlık hali yani herkes fermuarını açık unutabilir. Sapık diye karalamak ne kolay.
İyi de bir öğretmendi yazık oldu.
montumuzu masanın üzerine çıkıp baştan aşağı dökülüyoruz demi.Montunuzu da çıkarmayın o zaman, ayıp. Madem kıyafet olsa da bu hareket ayıp...
Bir tane cümlemi gösterin içinde çarşaf geçen. Gösteremezseniz de ya benden özür dileyin ya da okuduğunuzu anlamadığınızı kabul edin.montumuzu masanın üzerine çıkıp baştan aşağı dökülüyoruz demi.
Diğer mesaja cvp bu haberden çarşaflı öğretmene atlayıp şöylesinden daha iyidir demek benim verdiğim cevapta haklı olduğumu gösterir .sonra açıklama yapıp aslında ben karşı değilim demeden önce insanları çarşafından dolayı meseleğini yapamadığını ifade etmeyin.
Çarşafla alakalı kısım diğer üyeye cevapti zaten diğer mesaja cevap diye belirttim okuduğunu anlamayan ben değilim bu durumda.Bir tane cümlemi gösterin içinde çarşaf geçen. Gösteremezseniz de ya benden özür dileyin ya da okuduğunuzu anlamadığınızı kabul edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?