Öğretmenin soyunduğu sınıfta patlama yaşandı!

Hemşirde tek örnektir.

Montunuzu da çıkarmayın o zaman, ayıp. Madem kıyafet olsa da bu hareket ayıp...

Kapalılığa asla karşı değilim. Hem de hiç. Kapanma şekli olarak çarşaf ban sempatik gelmese de insanlara saygı duyuyorum. Sonuna kadar Müslümanım. Ama şekilcilikle değil..

Çarşaflının inancı, türbanlının inancı, başı açık kişinin inancından öte ne halt yiyor diye bakmak lazım. Dini resmen Müslümanlık olan Sudi Arabistan, Katar, Kuveyt gibi ülkeler Müslüman kardeşlerine kapılarını açmadılar 1 tane Müslüman almadılar mülteci olarak. Ama kurban kestiler..

Bu uzun bir konu…

Ülkesini en çok seven en çok konuşan değildir, en ateşli konuşan da değildir. İşini en iyi yapandır.

Bu kadın öğretmen işini severek ve isteyerek yapıyor. Ve emin ol bu derste öğrendiklerini çocuklar ömürleri boyunca unutmayacaklar..Hatları belli oluyor diye ayıplayan, yuhalayan bir ton bağnaz çıkar kesinlikle ama kendileri kaçamaktan bakıp da nasıl zevk alıyorlardır bu namussuzlara!

Cok fazla cok gereksiz ve hakaret boyutuna ulasmis bir tepki.

Ya arkadaşlar bir saniye kadının bunu yapma sebebi girdiği iddia, eğitim değil ki.
Öğrencilerinde dikkatini çekmiş ilgilenmişler sadece.
Sıkıcı sıkıcı sesinin tonunu bile hiç değiştirmeden ders anlatan bir öğretmeni dinlemektense bu derse girmeleri daha eğlenceli gelmiş belli ki.

bide haber başlığındaki patlamayı gerçek bomba patlaması sandım.
sandım ki bir pkklı derse girmiş bütün sınıfı havaya uçurmuş.
ben ii değilim.

Saçma ve gereksiz

Bizde olduğunu düşünsene,ayyy gözümün önüne geliyordda ne ekşın çıkardı okulda,veliler okula hücum ederdi

bizim bir erkek öğretmen bi gün fermuarını açık unutmuş derse girmiştilerde adama etmedikleri kalmadıydı.
Adamın ne sapıklığını bıraktılar ne tacizciliğini. Sonra adam İngiltereye gitti de kurtuldu.

Yazık adama kurtuluşu teee nerelerde aramış gitmiş

Hahaha , müdürün amacı yerine ulaşamamış. Akıllı davranmış öğretmen.
Görsel eğitim .. Hafızada kalır mutlaka. Aferin ona.

Yazık adama kurtuluşu teee nerelerde aramış gitmiş

valla yahuu aslında biraz rahat bir millet olsak çok eğlencez. fena insanlar değiliz aslında.
İnsanlık hali yani herkes fermuarını açık unutabilir. Sapık diye karalamak ne kolay.
İyi de bir öğretmendi yazık oldu.

Bu haberin bence de çarşafla ilgisi yoktu İpek.

Kendi inancı ve takvası ölçüsünde, bir hayat benimsemişse ve o yolda gitmeyi kendine uygun görüyorsa buna kimse karışmamalı, yargılamamalı.
Onunda kendince başka öğretme yolları vardır. Sadece bu ornekte ki gibi değildir eğitim. Bu da guzel bir yoldur ve kendi yaşantısına uygundur.

O hemşire ya da doktor diye verdiğiniz örnekte çok yoktur. Olanda kendine oyle bir yol çizmiştir ve yadırgamamak gerekiyor.
Hastalarını ona göre seçiyordur.
Acil bir durumda da ben asla dokunmam demiyordur herhalde.
Bunlar hep mübalağa yapılıyor.

Gırgır şamata bizde nasılsa,her yol paris bize göre,insanlık hali buda..

Montunuzu da çıkarmayın o zaman, ayıp. Madem kıyafet olsa da bu hareket ayıp...
montumuzu masanın üzerine çıkıp baştan aşağı dökülüyoruz demi.
Diğer mesaja cvp bu haberden çarşaflı öğretmene atlayıp şöylesinden daha iyidir demek benim verdiğim cevapta haklı olduğumu gösterir .sonra açıklama yapıp aslında ben karşı değilim demeden önce insanları çarşafından dolayı meseleğini yapamadığını ifade etmeyin.

Erkek hastaya dokunmam diyen hemşire ve doktor çok var, abartı falan da değil kesinlikle. Acilde testisi iltihaplanan çocuğun röntgenini çekmedi kadın doktor. Sonra çocuğun ağrıları arttı ve ameliyatla almak zorunda kaldılar. Bizzat bir şekilde dahil olduğum bir olaydır bu, basından duymadım. Ve münferit de değil, kadının yaptığını normal bulan, kendisinin de böyle yapacağını söyleyen çok yorum okudum.

Doktorun hele ki böyle acil bir durumda hasta seçme şansı yok, kusura bakmayın.

Habere de yorum yapayım, çok yaratıcı bir yöntem seçmiş kadın, hem ilgi çekmiş hem akılda kalıcı olmuş.

Bir tane cümlemi gösterin içinde çarşaf geçen. Gösteremezseniz de ya benden özür dileyin ya da okuduğunuzu anlamadığınızı kabul edin.

Bir tane cümlemi gösterin içinde çarşaf geçen. Gösteremezseniz de ya benden özür dileyin ya da okuduğunuzu anlamadığınızı kabul edin.
Çarşafla alakalı kısım diğer üyeye cevapti zaten diğer mesaja cevap diye belirttim okuduğunu anlamayan ben değilim bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…