Ogretmenin cocuguma bağırması

Kendi ellerinizle yazdığınız bu mesajlar varken fazla yoruma gerek yok.

Kesin öğretmen deli ve ruh hastası, öylece uslu uslu duran çocuğa bağırmıştır.
Kendi zaptemediği çocuk karşısında öğretmen el pençe divan dursun istiyor hahahahaha
Merak etmiş tokasına bakmış, yarın da merak edip çantasını karıştırsın ama herkes aa tamam paşam desin, bir onun çocuğu çocuk diğerleri taş falan heralde

Yoo hepside Cok masum degıl. Bazıları gayet yetıskın hırslarına sahip. Merakmıs keşif duygusuymus bu sebeple yapanla pisliğine yapanı ayırabılıyoruz

Kızınca ve yapma dediğin şeyi gözünün içine baka baka yaparken gülen çocuk kadar sinirimi bozan bir şey yok sanırım.

Ogretmen bagirinca sikayet edersek cezasi ne olur tek ayak ustunde mi tutarlar
Sicak suya basiyorlarmis
Toka alışverişi de neymiş.Ya birinde bit varsa,ya da biri bir yerden bit taşısa bunun sorumlusu olarak öğretmen görülür.Nasil risk alıyorsa..
Ayni uyariyi yaptim, uyuz salgini var, bit olabilir cocuk bunlar niye izin veriyorsunuz diye sordum, acilmamis kullanilmamis toka oldugu soylendi (inanmadim)

Benim kiz kafasina takmadi bir daha ben uyarinca, ama digerlerindeki duruma birsey diyemem her aile kendi cocugu icin uyarmali ne diyeyim.

Bizi ilgilendirmez de diyemiyoruz bunların çocukları ileride yine bize, bizim çocuklarımıza bela olacak

Bizi ilgilendirmez de diyemiyoruz bunların çocukları ileride yine bize, bizim çocuklarımıza bela olacak

Evet ben kopegime boncuk tabancasi ile ates eden cocuklari annesine anlatirken civili sopalar atarken bu cocuklara merhamet ogret derken annesi gel pasam diyordu. Ben oradan tasinmadan 2. Ye 1. Sinif okuyorlardi 1.5 senede okuma yazma ancak oldu ve annesini dovmeye baslamislardi. Her sey 1 sene icinde degisti evden cikmak için baya buyuk insan gibi kavga ediyorlardi

Köpeğime boncuk tabancasıyla ateş eden çocuğu da anasını da öyle bir döverim ki toplum bana teşekkür eder. Keşke tek o anasına bela olmakla kalsalar ileride oh olmuş derim de işte çocukluğu böyle olan büyüyünce ne olacak?
Kimsenin başını yakamadan kendi pisliklerinde boğulup gitsinler umarım

Evde cok bagirilan cocuklar "yılışık" tepkiler verirmis instamomlara gore, bilemedim doğrudur belki...
O insta momlar yüzünden oldu zaten ne olduysa.
Ceza olmadan disiplin olmaz, otorite olmaz.kim ne derse desin ben bunu bilir bunu söylerim

Bende canlarina okumustum ztn, ama biliyormusun benimle daha iyi oldular anladiklari dil oydu. Esim mahalleyi yikti 2 gun sokaga kimse cikamadi ama ne degisti aslinda hic bir sey

Mükemmel ebeveyn olmayı çocuğunun her dediğine tamam demek her söylediğinin doğru olduğuna inanmak ona kusursuz bir ortam sunmak eğer istekleri olmazsa en ufak bir kusurun bile asla çocuklarından değil etraftan olduğuna inanarak adeta etrafa saldırmak olarak algılayan ebeveynler yüzünden gerçekten şuanda çocuklar çocuk gibi değil adeta kizlar prenses erkekler prens havasında okulda da her istedikleri anında olsun eğer ki anlamadılar ya da istedikleri olmadı bakıyorsun hopp korumaları beş koldan devrede ne oluyoruz biz böyle ya hiç mi orta yolu bulamayacağız?

Lütfen çocuğunuzu fanustan çıkartın..

Öğretmeni, özellikle çocuğunuzu örselememişse, rencide etmemişse uyarısını yaparken sesini yükselebilir. Gerçekten Öğretmenlerin işi çok zor..

Bazı anne babalar okul öncesine gönderene kadar çocuklarına hiçbir şey öğretmiyorlar. Tablet, telefon, televizyon üçlüsünün içinde döndürüp duruyorlar.

Armut piş ağzıma düş resmen.. Ne makas tutmasını, ne ayakkabılarını giymesini biliyorlar.

Bende canlarina okumustum ztn, ama biliyormusun benimle daha iyi oldular anladiklari dil oydu. Esim mahalleyi yikti 2 gun sokaga kimse cikamadi ama ne degisti aslinda hic bir sey
2 sene önce Zavallı kadının birini sıkıştırıp duruyordu serseriler. Güzelce konuşma, polis şu bu anlamadılar. Gönderdik 15-20 serseri birkaç gün teyzenin yanında akıllı akıllı durdular bir daha kadına bulaşan olmadı. Dünyanın düzeni bu.

Gerçek hayatta o prensleri ve prensesleri kimseler çekmeyince , örseleyince, incitince ben o zaman göreceğim travmalarını.

Ben bir keresinde nöbetçiydim. Sınıfa geç gittim haliyle, çocuğun biri başka bir çocuğa el işi makasıyla saldırırken yakaladım. 10 saniye geç girsem çocuğu makasla kesecekti bildiğin.
Ben bunu idareye bildirdim. Sonra velisi geldi, "şikayetimi" geri çekecekmişim. Ben nasıl çocuğa öfke kontrol sorunu var dermişim.
Öğretmenleri nasıl görmemiş deniyor ya hani felaket haberlerinin altındaki yorumlarda. Görüyoruz efendim, müdahale de ediyoruz. Ama bizim gücümüz bir yere kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…