- 3 Şubat 2021
- 2.526
- 7.969
- 36
-
- Konu Sahibi melek karman
Kendi zaptemediği çocuk karşısında öğretmen el pençe divan dursun istiyor hahahahahaKendi ellerinizle yazdığınız bu mesajlar varken fazla yoruma gerek yok.
Kesin öğretmen deli ve ruh hastası, öylece uslu uslu duran çocuğa bağırmıştır.
Yoo hepside Cok masum degıl. Bazıları gayet yetıskın hırslarına sahip. Merakmıs keşif duygusuymus bu sebeple yapanla pisliğine yapanı ayırabılıyoruzBenim kızım da bu sene kreşe başladı 3 hafta hiç sorunsuz gitti 1.5 haftadır aglıyor kıyameti koparıyor gitmicem diye. Nedenini sorunca sadece bana vurdu biri diyor. Öğretmene sorduk sıradan oyuncak tartışması asla fiziksel bir şey yok dedi. Bu gün park saatinde götürdüm ve binbir rica ile onlar parktayken saklanıp izledim. Çocugun biri sürekli sessiz kızlara vuruyor hele birine taktı resmen yanagını sıkıyor ona sorsanız seviyorum dicek . Kızı en sonunda aglattı. Öğretmen müdahale etti tabi ama zaten olan olmuştu. Bu yüzden sizde lütfen cocugunuzu gözlemleyin saklanıp gerçekten onlar cok masum ama karsılarındakine zarar verebiliyorlar. Bu olmasın diye öğretmen biraz sert uyarmıs olabilir.
Kızınca ve yapma dediğin şeyi gözünün içine baka baka yaparken gülen çocuk kadar sinirimi bozan bir şey yok sanırım.Ben cidden aşırı sabırlı ve çok yumuşak bir öğretmenim. Ama mesela bir çocuk ( ilkokul veya ortaokul) tuvalet için izin istiyor. "Hayır" diyorum. Yine istiyor " hayır" diyorum. Yine istiyor bu sefer sert bir şekilde ama bağırmadan "hayır" diyorum, o zaman pes ediyor. Bu arada çocuğun gerçekten tuvaleti olsa izin veririm ama sırf muziplikten gitmek istiyor .
Başka bir örnek; çocuk derste çok konuşuyor, arkadaşlarını rahatsız ediyor diye en az 3 kez uyarmışım. Dinlemeyip yine aynı şeyleri yapıyor. O zaman epey kızıyorum. Çocuk napıyor dersiniz? Gülüyor.
Sicak suya basiyorlarmisOgretmen bagirinca sikayet edersek cezasi ne olur tek ayak ustunde mi tutarlar
Ayni uyariyi yaptim, uyuz salgini var, bit olabilir cocuk bunlar niye izin veriyorsunuz diye sordum, acilmamis kullanilmamis toka oldugu soylendi (inanmadim)Toka alışverişi de neymiş.Ya birinde bit varsa,ya da biri bir yerden bit taşısa bunun sorumlusu olarak öğretmen görülür.Nasil risk alıyorsa..
Evde cok bagirilan cocuklar "yılışık" tepkiler verirmis instamomlara gore, bilemedim doğrudur belki...Kızınca ve yapma dediğin şeyi gözünün içine baka baka yaparken gülen çocuk kadar sinirimi bozan bir şey yok sanırım.
Bizi ilgilendirmez de diyemiyoruz bunların çocukları ileride yine bize, bizim çocuklarımıza bela olacakDaha once de benzer bir konuda cocugu karsidaki cocugu kanatacak kadar isirmis olan bir anne cocugu ve ogretmeni suclayan msjlar atmisti sonra bunu soylemisti cocuk mimlenmis cocuk tanili ama kendi cocugu masumdu
Yeni nesil aileler gumbur gumbur cok yazik cok
İnstalarını ayrı momlarını ayrı seveyim onlarınEvde cok bagirilan cocuklar "yılışık" tepkiler verirmis instamomlara gore, bilemedim doğrudur belki...
Bizi ilgilendirmez de diyemiyoruz bunların çocukları ileride yine bize, bizim çocuklarımıza bela olacak
Köpeğime boncuk tabancasıyla ateş eden çocuğu da anasını da öyle bir döverim ki toplum bana teşekkür eder. Keşke tek o anasına bela olmakla kalsalar ileride oh olmuş derim de işte çocukluğu böyle olan büyüyünce ne olacak?Evet ben kopegime boncuk tabancasi ile ates eden cocuklari annesine anlatirken civili sopalar atarken bu cocuklara merhamet ogret derken annesi gel pasam diyordu. Ben oradan tasinmadan 2. Ye 1. Sinif okuyorlardi 1.5 senede okuma yazma ancak oldu ve annesini dovmeye baslamislardi. Her sey 1 sene icinde degisti evden cikmak için baya buyuk insan gibi kavga ediyorlardi
O insta momlar yüzünden oldu zaten ne olduysa.Evde cok bagirilan cocuklar "yılışık" tepkiler verirmis instamomlara gore, bilemedim doğrudur belki...
Köpeğime boncuk tabancasıyla ateş eden çocuğu da anasını da öyle bir döverim ki toplum bana teşekkür eder. Keşke tek o anasına bela olmakla kalsalar ileride oh olmuş derim de işte çocukluğu böyle olan büyüyünce ne olacak?
Kimsenin başını yakamadan kendi pisliklerinde boğulup gitsinler umarım
ulkenin yarısı instamomlar yuzunden kendini yetersiz hissediyor zaten, diger yarisinin da dunya yansa umrunda değil.O insta momlar yüzünden oldu zaten ne olduysa.
Ceza olmadan disiplin olmaz, otorite olmaz.kim ne derse desin ben bunu bilir bunu söylerim
2 sene önce Zavallı kadının birini sıkıştırıp duruyordu serseriler. Güzelce konuşma, polis şu bu anlamadılar. Gönderdik 15-20 serseri birkaç gün teyzenin yanında akıllı akıllı durdularBende canlarina okumustum ztn, ama biliyormusun benimle daha iyi oldular anladiklari dil oydu. Esim mahalleyi yikti 2 gun sokaga kimse cikamadi ama ne degisti aslinda hic bir sey
aldım kabul ettim amiiiinnnn 777Günümüz öğretmenlerine bol bol sabır kolaylık diliyorum
Gerçek hayatta o prensleri ve prensesleri kimseler çekmeyince , örseleyince, incitince ben o zaman göreceğim travmalarını.Mükemmel ebeveyn olmayı çocuğunun her dediğine tamam demek her söylediğinin doğru olduğuna inanmak ona kusursuz bir ortam sunmak eğer istekleri olmazsa en ufak bir kusurun bile asla çocuklarından değil etraftan olduğuna inanarak adeta etrafa saldırmak olarak algılayan ebeveynler yüzünden gerçekten şuanda çocuklar çocuk gibi değil adeta kizlar prenses erkekler prens havasında okulda da her istedikleri anında olsun eğer ki anlamadılar ya da istedikleri olmadı bakıyorsun hopp korumaları beş koldan devrede ne oluyoruz biz böyle ya hiç mi orta yolu bulamayacağız?
Ben bir keresinde nöbetçiydim. Sınıfa geç gittim haliyle, çocuğun biri başka bir çocuğa el işi makasıyla saldırırken yakaladım. 10 saniye geç girsem çocuğu makasla kesecekti bildiğin.Bizi ilgilendirmez de diyemiyoruz bunların çocukları ileride yine bize, bizim çocuklarımıza bela olacak