- Konu Sahibi melek karman
-
Yok biz genelde sırtlarında sopa kırıp kaynar sulara atıyoruz bebeleri velilerin gözündeSarıcaksınız. Sırtı terliyse bez koyucaksınız.
Wahşet team başganlığı bunu gerektirir.Yok biz genelde sırtlarında sopa kırıp kaynar sulara atıyoruz bebeleri velilerin gözünde
Kaynamis sogutulmus tercih etmelisiniz PH degeri daha yuksek oluyor, PH onemli.Yok biz genelde sırtlarında sopa kırıp kaynar sulara atıyoruz bebeleri velilerin gözünde
O yaştaki çocuklar çok ufak şeyleri bile abartarak söyleyebiliyorlar. Belki öğretmen bir uyarıda bulunmuşsa bile onu abartmış olabilir. Aklınıza çok takildiysa öğretmene sorun, içiniz rahat etsin. Ama bana kalırsa biraz izleyin, duruma göre konusun. Günümüzde çocukları bu şekilde biraz rahata alistirarak yetiştirdigimizi düşünüyorum. Kendisi baş etmeyi öğrensin bazı şeylerle derimİyi günler arkadaşlar. Çocuğumu Yarım günlük özel kreşe verdim. İlk hafta zorladı sonra alıştı ama bu hafta tekrar baştan okula gitmek istemedi. Bugün okul çıkışı günün nasıl geçti diye sorduğumda. Hiç iyi geçmedi dedi neden diye sordum Öğretmenim bana bağırdı dedi. Bende neden bağırdı yaramazlık mi yaptın dedim. Arkadaşımın tokasini aldım. Bakmak istedim dedi. Bu konuyu arkadaşıma anlattım öğretmenle konuşsam mı diye. Arkadaşım olabilir bagirabilir kaç tane çocukla uğraşıyor. Yeri geliyor bizde bağırıyoruz dedi. Konuşmalı miyim öğretmenle siz ne düşünüyosunuz bu konuda
Sorun neymiş anlattığı gibi miymiş diye konuşabilirsiniz bence ama maalesef çok çocuk olunca bağırmaları bana da normal geliyor. Tabii bağırmak var bağırmak var şimdi onu da nası bileceksiniz kiİyi günler arkadaşlar. Çocuğumu Yarım günlük özel kreşe verdim. İlk hafta zorladı sonra alıştı ama bu hafta tekrar baştan okula gitmek istemedi. Bugün okul çıkışı günün nasıl geçti diye sorduğumda. Hiç iyi geçmedi dedi neden diye sordum Öğretmenim bana bağırdı dedi. Bende neden bağırdı yaramazlık mi yaptın dedim. Arkadaşımın tokasini aldım. Bakmak istedim dedi. Bu konuyu arkadaşıma anlattım öğretmenle konuşsam mı diye. Arkadaşım olabilir bagirabilir kaç tane çocukla uğraşıyor. Yeri geliyor bizde bağırıyoruz dedi. Konuşmalı miyim öğretmenle siz ne düşünüyosunuz bu konuda
Şu cümle üzerine biraz düşünebilseler…nasıl olsa 15-20 yıla ya siz ya çocuklarınızla bir şekilde karşılaşırım ben
Bu kadar da değil ya. Tâbii ki de yaramazlık yaptığında bagirabilir. Hangi sebeple olursa olsun arkadaşının tokasını almış, alirken saçını da dağıtmıştır öğretmen buna kızmazsa sorun var demektir...İyi günler arkadaşlar. Çocuğumu Yarım günlük özel kreşe verdim. İlk hafta zorladı sonra alıştı ama bu hafta tekrar baştan okula gitmek istemedi. Bugün okul çıkışı günün nasıl geçti diye sorduğumda. Hiç iyi geçmedi dedi neden diye sordum Öğretmenim bana bağırdı dedi. Bende neden bağırdı yaramazlık mi yaptın dedim. Arkadaşımın tokasini aldım. Bakmak istedim dedi. Bu konuyu arkadaşıma anlattım öğretmenle konuşsam mı diye. Arkadaşım olabilir bagirabilir kaç tane çocukla uğraşıyor. Yeri geliyor bizde bağırıyoruz dedi. Konuşmalı miyim öğretmenle siz ne düşünüyosunuz bu konuda
Asla bağıramaz dicem ama sonra aklıma akran zorbalığı yapan çocuklar geliyor ve onlar içinde öğretmen neden engel olmuyor diyoruz,bu öğretmenler tam olarak hangisine yetişsin bilemedim,sadece uyarma,ikaz etme gibi bir durum varsa sorun yok gibi,arkadaşının tokasını belkide saçını çekerek almıştır,belkide sürekli yapıyordur,belkide o sizi arayıp şikayetçi olacaktır,belkide diğer çocukta ailesine sizin çocuğunuzu şikayet ediyordur,sadece bağırdı sözünden çok fazla anlam çıkar o yüzden detayını öğrenmek gerekir,haksızlığa uğrayan taraftamı haksızlık yapan taraftamı öğrenmeden bizde sağlıklı yorum yapamayız.İyi günler arkadaşlar. Çocuğumu Yarım günlük özel kreşe verdim. İlk hafta zorladı sonra alıştı ama bu hafta tekrar baştan okula gitmek istemedi. Bugün okul çıkışı günün nasıl geçti diye sorduğumda. Hiç iyi geçmedi dedi neden diye sordum Öğretmenim bana bağırdı dedi. Bende neden bağırdı yaramazlık mi yaptın dedim. Arkadaşımın tokasini aldım. Bakmak istedim dedi. Bu konuyu arkadaşıma anlattım öğretmenle konuşsam mı diye. Arkadaşım olabilir bagirabilir kaç tane çocukla uğraşıyor. Yeri geliyor bizde bağırıyoruz dedi. Konuşmalı miyim öğretmenle siz ne düşünüyosunuz bu konuda
Asla bağıramaz dicem ama sonra aklıma akran zorbalığı yapan çocuklar geliyor ve onlar içinde öğretmen neden engel olmuyor diyoruz,bu öğretmenler tam olarak hangisine yetişsin bilemedim,sadece uyarma,ikaz etme gibi bir durum varsa sorun yok gibi,arkadaşının tokasını belkide saçını çekerek almıştır,belkide sürekli yapıyordur,belkide o sizi arayıp şikayetçi olacaktır,belkide diğer çocukta ailesine sizin çocuğunuzu şikayet ediyordur,sadece bağırdı sözünden çok fazla anlam çıkar o yüzden detayını öğrenmek gerekir,haksızlığa uğrayan taraftamı haksızlık yapan taraftamı öğrenmeden bizde sağlıklı yorum yapamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?