Öğretmenime bile güvenemeyecek miyim ben ya ? :(

Ah benim kuzum.Ne kadar güzel ifade ediyorsun kendini.Başın sağolsun öncelikle.Şu an hassas bir dönem yaşıyorsun.Öğretmenin onun için bilgilendirmiştir mutlaka.Alınganlık yapma olur mu,iyiliğin için yapmış belli ki.Derse katılımına da aynen devam et.Allah bahtını yolunu açık etsin güzel kız.

Ah benim kuzum.Ne kadar güzel ifade ediyorsun kendini.Başın sağolsun öncelikle.Şu an hassas bir dönem yaşıyorsun.Öğretmenin onun için bilgilendirmiştir mutlaka.Alınganlık yapma olur mu,iyiliğin için yapmış belli ki.Derse katılımına da aynen devam et.Allah bahtını yolunu açık etsin güzel kız.

Çok teşekkür ederim o kadar mutlu oluyorum ki şu yorumları okudukça
< 3 Elimden geldiği kadar çabalıcam teşekkürler..

Evet çok haklısınız
Ancak şu an öyle bir psikolojideyim ki,hocanın bana ilgi göstermesini istiyorum resmen.Çünkü zor bir şey yaşıyorum ama kimse gerekli ilgiyi ve desteği veremiyor.Ben de bunu öğretmenimden bekledim ama o da bunu yapamıyor.Yani her şey eskisi gibi olsun istiyorum elbette ama bu öğretmenim sanki beni psikolojisi bozuk başına bela bir öğrenci gibi görüyor olabilir mi?Bundan korkuyorum.Kimsenin basina bela olmak istemem
Iste bak canm bunlari yasadikca olgunlasiyosun.senn tevruben biraz erken olmus ama bu hic bisey kaybettirmez aksine hirslandirr ve guclendirr.sen akilli bi kizsin.farkina varmalisin.yasadigin cok zor rabbim kimseye yasatmasin ama bu demek degil ki her zaman birilerinden ilgi gormen gerek surekli birisi yardim etmeli. Bu degil yani.hayat cok zor tatlim insana neler getircegi belli olmuyo.sen simdi bunlarla o guzel kafani karistirma ilerde zaten ogrenceksin suan sadece derslrini ve gelecegini hayal et.senn yasinda olabilmek icin neler vermezdim.hayeller gelecek nasil olcak bakalim :) hayat bazen sevdiklerimiz elimizden aliyo ama bu hep bi adim geri gidecegimiz anlamina gelmiyo.aslinda sende ne yaptiginn farkindasin ama afalliyoruz iste bazen :)

kıyamam size yahu,nasıl incesiniz.

ama o bir öğretmen,bütün öğrencilere eşit davranmak zorunda. sizin zor zamanınızda yanınızda olabilir ama bunu diğer öğrencilerin önüne geçecek şekilde yaparsa abes olur.

hem belki unutmanıza yardımcı olmak için,kendinizi kötü hissetmeyin diye normal davranıyordur. hani bu konuda çok dikkatli davransa sizin de dikkatinizi çeker "bana acıdığı için mi böyle yapıyor" dersiniz.

öğretmeninizden fazla beklenti içinde olmayın olur mu? bazen anlayışsız olabiliyorlar başlarında bir sürü öğrenci oluyor. derslerinize sımsıkı sarılın,siz parmak kaldırın o sizi tahtaya kaldırmasa bile size sözlü notu olarak geri döner.

sevgiler. :KK200:
bence bu konunu cevbı tamda budur .agzına sağlık arkadaşım..

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum

Bazen öğretmenimin başına belaymışım gibi hissediyorum kendimi,o bizim sınıf öğretmenimiz ve eminim ki bu sınıfı neden aldım diye düşünüyordur çünkü okulda yakın zamanda böyle bir olay yaşayan tek kişi benim.Benim psikolojimle ilgilenmeyi belki kendine sorun etmiştir.Yani umarım öyle olmaz kimseyi yormak istemem.

Ama gülemiyorum ki.Derslerde hep durgun duruyorum.Hoca dersi bana bakarak anlatmıyor bunu bile yanlış anlıyorum.Aşırı alıngan oldum ben galiba.:işsiz:

Kendi yazınız da, ben biraz gülsem sanki bu bir sucmus gibi davranıyorlar .onlara göre ben mutlu olamam gülemem, demissiniz sonra da öğretmenin başkasıyla sakalasip gülmesine sitem etmişsiniz.buradabir çelişki var.

Kendi yazınız da, ben biraz gülsem sanki bu bir sucmus gibi davranıyorlar .onlara göre ben mutlu olamam gülemem, demissiniz sonra da öğretmenin başkasıyla sakalasip gülmesine sitem etmişsiniz.buradabir çelişki var.

Ya işte diyorum ya çok yanlış yapıyorum nasıl kurtulucam bu duygudan
Maalesef haklı değilim bunu ileri sürmüyorum ben anladım kabul ettim
Ancak yine de yenemiyorum bu duyguyu

Merhaba tatlım , başın sağolsun anneni neden kaybettin rahatsızmıydı ? Sen iyi bir psikolog bul ve içindekileri anlat biriktirme böylelikle bu olayı daha sakin atlatırsın , annenin ölümünü kabullenirsin. Evet çok erken yaşta büyümek zorunda kalmışsın ama profosyenel destek almalısın .

Canım sen bu yasta bu kadar takintiyla hasta edersin kendini. İnsanlarin ne dedigi ne düşündüğü ne yaptigi umrunda olmasin.
Suan sadece sınavlarına odaklan. İnan ilerde cevrende ne varsa geride olcak aklına bile gelmicek Sana sadece calistigin ders kalacak. :kahve:
( keşke bnide böyle uyaran ablalrm olsaydi ).

Hepinize merhaba ben çok kötüyüm şuan umarım bana yardımcı olursunuz :110:

Bir öğretmenim var çook çok seviyorum aşk olarak değil de iyi bir insan olarak tabiki,çok canayakın birisi hayranlık duyuyorum diyebilirim.

Benim annem vefat etti ve öğretmenim bunu biliyordu işte sadece ikimiz arasında kalır sanmıştım ki ben ağlarken bile sınıfta gözyaşlarımı gizlerim,rahat edemem hoca da bunu biliyor ama gitmiş diğer öğretmenlere anlatmış bunu çok üzüldüm ya bir de gelip anlattığını söyledi.Eminim ki kötü bir niyeti yoktu ama pek bilinmesini istemiyordum ve hoca bu konuda içimin rahat olmasını söylemişti bana.

Ben o an pek bir tepki vermedim hoca da tavır aldığımı mı sandı bilmiyorum ama ders boyunca beni sadece bir kez kaldırdı onda da tek parmak kaldıran bendim

Mesela ben ve bir başkası parmak kaldırsa o kişi yüz kez kalkmasına rağmen yine onu kaldırdı resmen ağlıcam benim suçum ne:110:

Derslere katılmak istiyordum ama artık isteğim gitti ve bu hocayı çok seviyorum çok iyi bir insan ama sınıfta herkese yüz veriyor,yani şöyle diyeyim sınıfın otoritesini pek sağlayamıyor herkes hoca zaten kızmaz kafasında.

Hem bu hem de beni pek derse kaldırmaması üzüyor beni ve yeni yaşanan üzücü bir durum geçiriyorum hoca mı anlayışsız ben mi alınganım sizce??Ve derste artık katılmak istemiyorum kafamı sıraya koyup dersle ilgilenmek istemiyorum:110:Kime güvensem hep böyle olmak zorunda mı?Ya da sizce öğretmenlerim bana acır mı?

Ogretmeniniz sizin iyiliginizi istemiş. Bende olsam aynisini yapardm sonucta zor bir surec ve butun ogretmenlerin sana destek olmasini istemis olabilit. Cunku aklin ister istemez baska yerlere kayicakti belki azar bile issitecektin. O buna başta onlem almiş.. arkadaslar arasinda nasilsa boyle durumlar ogretmenler arasinda da boyle. Bu ara da basin sagolsn allah sabir versin

Canım sana şunu diyebilirim ki lisede yaşadığın herşey geçicidir hocalarla arandaki bağın arkadaşların benim lise 1den beri samimi olan ama şuan hiç görüşmeyen tanıdıklarım oldu yani sen bence liseyi bu kadar kafana takma kimseye de özelini sakın anlatma öğretmenin olsa bile birtek derslere ver kendini okuluna git muhabbet ettiğin arkadaşların tabiki de olsun ama sakın kimseye özelini anlatma sanane dersin belki ama bu sana tavsiyem olsun çünkü lise öyle bir ortamki illa ki herşey duyuluyor. Bence birtek derslerine odaklan.

Bir öğretmenim var çook çok seviyorum aşk olarak değil de iyi bir insan olarak tabiki,çok canayakın birisi hayranlık duyuyorum diyebilirim.

Benim annem vefat etti ve öğretmenim bunu biliyordu işte sadece ikimiz arasında kalır sanmıştım ki ben ağlarken bile sınıfta gözyaşlarımı gizlerim,rahat edemem hoca da bunu biliyor ama gitmiş diğer öğretmenlere anlatmış bunu çok üzüldüm ya bir de gelip anlattığını söyledi.Eminim ki kötü bir niyeti yoktu ama pek bilinmesini istemiyordum ve hoca bu konuda içimin rahat olmasını söylemişti bana.

Ben o an pek bir tepki vermedim hoca da tavır aldığımı mı sandı bilmiyorum ama ders boyunca beni sadece bir kez kaldırdı onda da tek parmak kaldıran bendim

Mesela ben ve bir başkası parmak kaldırsa o kişi yüz kez kalkmasına rağmen yine onu kaldırdı resmen ağlıcam benim suçum ne:110:

Derslere katılmak istiyordum ama artık isteğim gitti ve bu hocayı çok seviyorum çok iyi bir insan ama sınıfta herkese yüz veriyor,yani şöyle diyeyim sınıfın otoritesini pek sağlayamıyor herkes hoca zaten kızmaz kafasında.

Hem bu hem de beni pek derse kaldırmaması üzüyor beni ve yeni yaşanan üzücü bir durum geçiriyorum hoca mı anlayışsız ben mi alınganım sizce??Ve derste artık katılmak istemiyorum kafamı sıraya koyup dersle ilgilenmek istemiyorum:110:Kime güvensem hep böyle olmak zorunda mı?Ya da sizce öğretmenlerim bana acır mı?
o nasıl bir öğretmenmiş anlamadım

Merhaba tatlım , başın sağolsun anneni neden kaybettin rahatsızmıydı ? Sen iyi bir psikolog bul ve içindekileri anlat biriktirme böylelikle bu olayı daha sakin atlatırsın , annenin ölümünü kabullenirsin. Evet çok erken yaşta büyümek zorunda kalmışsın ama profosyenel destek almalısın .

Trafiz kazasından
Teşekkür ederim

Canim oncelikle basin sagolsun.Ogretmenini yaptigi gayet mantikli bir hareket takdir ettim .Ben suna takildim neden gulmekten bu kadar cekiniyorsun.Arkadaslarinin bu konudaki dusuncelerini o kadar onemseme ben babam vefat ettiginde ertesi gun ev misafir doluyken bir seye cok gulmustum.Ablam bana aglamakla ,gulmek kardestir dedi.On dakika once agliyorum on dakika sonra guluyorum.Hayat devam ediyor .Bu kadar ince dusunup kendini heba etme , acin zaten cok buyuk ne yasadigini onlar bilemez.Allah rahmet etsin annene .

Başın sağolsun canım.
16 yaşındaymışsın,küçücüksün daha bu sebeple abla olarak yazıyorum.
Öğretmenine kızma,diğer öğretmenler ile paylaşması doğru olan. Bu gizlenecek birşey değil. Bilsinler.
Kim ne der, ne düşünür kısmınıda geç,inanki hayat boyunca olmadık laflar edecek, alakalı alakasız insanlar olacak çevrende,sen onlara göre davranamazsın. Davranmamalisın zira asla hepsini memnun edemezsin,ağzınla kuş tutsan ona bile kulp takabilecek kapasitede bir çok insan.
Üzülmek istiyorsan üzül,kimseden gizlemek için içine atma,acını yaşa. Kimseye birşey ispat etmek durumunda inanki değilsin.
Babamı 22 yaşındayken kaybettim ben. Çalışıyordum,uzun süre müzik dinlemedim iş yaparken,bir gün bir arkadaşım geldi açtı müziği,bu kadar yas yeter,lütfen artık biraz toparlan dedi. Müzik seversin sen,aç kafanı dağıt dedi. Bende senin gibi düşünüyormuşum,bak şimdi geriye dönüp bakınca farkettim. Acı benim acım,hala iliklerime kadar hissediyorum,hala burnumun direği sızlıyor ama yaşamaya devam ediyorum. Sende bunu yapmalısın. Kolay değil ,zor biliyorum ama acını içine atma,yaşa. Kimseye birşey ispat etmek durumunda değilsin.

Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin
14 yaşındaydım annemi kaybettiğimde kardeşim de 9 :KK43:
ilk sene sıra arkadaşımdan bile gizlemiştim öğretmenlerim bilmiyordu zaten liseye başlamıştım o yıl
anlıyorum seni.. bu sene çok hassas olabilirsin ama malesef diyorum alışıyorsun

Teşekkür ederim
Saklamak istedim çünkü özellikle bu durumu bilen sınıf arkadaşlarım eğer mutlu olursam,sanki bu bir suçmuş,benim üzgün olmam lazımmış gibi bir algı yaratıyorlar diyebilirim.Onlara göre bu durumda ben mutlu olamam,gülemem.Şimdi diyebilirsiniz ki onlara ne?Ama maalesef benim yüzüm biraz gülse herkes acımı unuttum sanıp bana o şekilde muamelede bulunuyor.Öğretmenlerimle de bunu yaşamak istemedim.Zaten öğretmenlerimi pek sevmem iyi bir lisedeyim ama çoğu anlayışsız öğretmenlerim var,birine güvenmiştim sadece:110:

Ay canım ya neleri düşünmüşsün
Haklısın malesef :KK43:

güvenemeyeceksin güvenmeyeceksin .insan oglu çiğ süt emmiş .ALLAH rahmet eylesin annene

X