Öğretmenime bile güvenemeyecek miyim ben ya ? :(

Kızım takma kafana hocaları bu kadar ya. Sen kendi işine bak. Allahasen üniversiteye gittiğinde gözün hoca koca görmeyecek. Şimdi boşluktan sarmışsın. Boşver bak sen yoluna

Peki tesekkur ederim
Aslinda hocadan hoslanmiyorum boyle bir sey hissedemem zaten de sadece ne kadar ilgili bir adam diye dusunmustum onun icin sonra aslinda biraz hayal kirikligina ugradim ama bu da benim suanki psikolojimden kaynaklaniyor galiba

Çok teşekkür ederim
Ama hoca beni dersi kaldırmıyor ki ben çabalasam da
Ve sınıfta başkalariyla gülüp eğlendiği zamanlar oluyor,benim bu durumum çok yeni biraz daha anlayisli olamaz mi :110:

Bilmeyen bir öğretmen istediği gibi davransın sorun etmem ama yaşadıklarımı anlattığım bir öğretmen derste herkesle şakalaşınca hatta çok rahat bir şekilde "anne"kelimesini bir cümle içinde kullanınca ben de istemsizce sinirleniyorum.Biliyorum anlayış göstermek zorunda değil ama işte:110:
Bence bu konuda sana gercekten destek olabilecek insan ogretmenin degil, arkadaslarin. 10. Sinifta bir arkadasimin annesi vefat etmisti. Sinifta anneyle ilgili sarki, turku calinmiyordu. Anne kelimesini bir sure hic kullanmadik diyebilirim. Hocalari bile uyariyorduk. Ama sonra o alisti. Bizim annelerimiz onun annesi oldu. Ben simdi evliyim. O hala annemle benden ayri konusur, gorusur. Yakin arkadaslarinla paylas durumunu. Cok daha iyi hissedeceksin.

Bence bu konuda sana gercekten destek olabilecek insan ogretmenin degil, arkadaslarin. 10. Sinifta bir arkadasimin annesi vefat etmisti. Sinifta anneyle ilgili sarki, turku calinmiyordu. Anne kelimesini bir sure hic kullanmadik diyebilirim. Hocalari bile uyariyorduk. Ama sonra o alisti. Bizim annelerimiz onun annesi oldu. Ben simdi evliyim. O hala annemle benden ayri konusur, gorusur. Yakin arkadaslarinla paylas durumunu. Cok daha iyi hissedeceksin.

Kimse oyle davranmiyor maalesef bana
Acimi pek disari gostermem diye aci cekmedigimi saniyor olmalilar,kimse maalesef o sekilde davranmiyor
Ben de o ilgiyi ogretmenimden istedim galiba ama olmadi:110:

Rehber öğretmeni desteği alıyorum psikoloğa da gittim bir süre şuan gitmiyorum ama.

Ben zaten benimle yas tutsun istemiyorum bunu belirttim,ama zor bir dönemden geçen bir öğrencimin önünde kahkahalar da atmazdım ki ben.Böyle bir öğrencinin yaptıklarına anlayış göstermek,gözü önünde mutlu olmamak çok mu zor,biraz tahammül?

Ben kendimi özel düşünmüyorum ki.Sadece tek bir öğretmenime bu durumdan bahsettim ve diğer öğretmenlerle de paylaşması,sınıf içinde otoriteyi sağlama çabasına girmeyip herkesin mutluluğunu asık suratımla izlememe sebebiyet vermesi çok üzüyor beni.

Teşekkür ederim yorum için.

Benimle yas tutsunlar demiyorum diyorsun ama senin onunde mutlu olmasinlar, gulmesinler, kahkaha atmasinlar istiyorsun. Bu olmaz, hayat boyle degil. Sen acidan kivranirken cevrende birileri mutlu olacak, gülecek bu hep böyle olacak, alismalisin malesef.
Ne kadar sure oyle davranmalarini bekliyorsun ki? Sen mutsuzsun diye herkes modunu düşürmek zorunda değil. Bence sende kshkahalar atmak istemiyorsan bile en azindan yavaş yavaş normal hayata adapte olmaya çalış, boyle ayrintilara takilma.

Benimle yas tutsunlar demiyorum diyorsun ama senin onunde mutlu olmasinlar, gulmesinler, kahkaha atmasinlar istiyorsun. Bu olmaz, hayat boyle degil. Sen acidan kivranirken cevrende birileri mutlu olacak, gülecek bu hep böyle olacak, alismalisin malesef.
Ne kadar sure oyle davranmalarini bekliyorsun ki? Sen mutsuzsun diye herkes modunu düşürmek zorunda değil. Bence sende yavaş yavaş normal haysta adapte olmaya çalış.

Aslinda bunu arkadaslarimdan beklemiyorum ogretmenimden beklemistim
Derslere adapte olmak istesem de hoca sanki ona trip attigimi falan dusunuyor ama oyle degil genelde durgun duruyorum derslerde
Tesekkur ederim

Teşekkür ederim
Saklamak istedim çünkü özellikle bu durumu bilen sınıf arkadaşlarım eğer mutlu olursam,sanki bu bir suçmuş,benim üzgün olmam lazımmış gibi bir algı yaratıyorlar diyebilirim.Onlara göre bu durumda ben mutlu olamam,gülemem.Şimdi diyebilirsiniz ki onlara ne?Ama maalesef benim yüzüm biraz gülse herkes acımı unuttum sanıp bana o şekilde muamelede bulunuyor.Öğretmenlerimle de bunu yaşamak istemedim.Zaten öğretmenlerimi pek sevmem iyi bir lisedeyim ama çoğu anlayışsız öğretmenlerim var,birine güvenmiştim sadece:110:

Basın sağolsun. Anneni yeni mi kaybettin? Onun dışında bu öğretmenin seni derslere kaldıramaması çok saçma buldum. Sana önerim bu hoca ile arana yavaş yavaş fazla çaktirmadan mesafe köy. Fazla laubali olmayın. Sana laubali demiyorum ama hoca biraz sınır bilmiyor gibi. Bunu da çok güzel ergenliğin arkasına sığınarak yap. Pire için yorgan yakma. Derslerini derste öğrenmeye çalış mutlaka. Dersleri dinlemeyip başını sıraya sayarsan hocaların dikkatini daha çok üzerinde toplarsın.

Hocanın diğer hocalara söylediği iyi olmuş senin hakkında daha anlayışlı davranırlar. Arkadaşların ergen, hocaların yetişkin ve arkadaşların gibi davranmqyacaklari gayet net.

Basın sağolsun. Anneni yeni mi kaybettin? Onun dışında bu öğretmenin seni derslere kaldıramaması çok saçma buldum. Sana önerim bu hoca ile arana yavaş yavaş fazla çaktirmadan mesafe köy. Fazla laubali olmayın. Sana laubali demiyorum ama hoca biraz sınır bilmiyor gibi. Bunu da çok güzel ergenliğin arkasına sığınarak yap. Pire için yorgan yakma. Derslerini derste öğrenmeye çalış mutlaka. Dersleri dinlemeyip başını sıraya sayarsan hocaların dikkatini daha çok üzerinde toplarsın.

Hocanın diğer hocalara söylediği iyi olmuş senin hakkında daha anlayışlı davranırlar. Arkadaşların ergen, hocaların yetişkin ve arkadaşların gibi davranmqyacaklari gayet net.

Evet üç ay bile olmadı
Ben derslerde çok durgun duruyorum pek katilmak istemiyorum artik.
Birisi benim yaşadıklarımı öğrenirse eger ondan ilgi bekleyeceğimi biliyordum ve kimsenin bilmesini istemememin sebeplerinden biriydi bu
Elimden değil derse sanki odaklanamıyorum ve başka şeylere yoğunlaşıyorum hoca gülmesin başkalarıyla istiyorum off biloyorum bu o kadar yanlis ki:bicak:

Peki tesekkur ederim
Aslinda hocadan hoslanmiyorum boyle bir sey hissedemem zaten de sadece ne kadar ilgili bir adam diye dusunmustum onun icin sonra aslinda biraz hayal kirikligina ugradim ama bu da benim suanki psikolojimden kaynaklaniyor galiba
Kimse hakkında böyle düşünme biraz uyanık ve temkinli ol hemen bağlanma. Yarın öbürgün tam evlenilecek adam dediğin kişiden kazık yersin. Biraz mesafeli ol. Hoşlanmak anlamında demedim zaten. Bağlanma kimseye daha erken

canım benim ben de öğretmenin biz öğrencilerin durumlarını birbirimizle paylasiriz ki çocuğa ona göre muamele edelim diye soz gelimi Türkçe öğretmeni o sınıfta bastira bastira anne kompozisyonu yazdirmasin

canım benim ben de öğretmenin biz öğrencilerin durumlarını birbirimizle paylasiriz ki çocuğa ona göre muamele edelim diye soz gelimi Türkçe öğretmeni o sınıfta bastira bastira anne kompozisyonu yazdirmasin

Anliyorum..Peki tesekkur ederim

Peki bir şey daha sormak istiyorum sizce ben artık derslere katılmaya gayret etmeli miyim?

Bir yandan istiyorum evet ama resmen kaç yaşındaki adamdan gerekli ilgiyi göremedim diye trip atacak hale geldim,asık surat ifademle durdum o da beni kaldırmadı pek.Yani hata biraz da bende var sanki.

Derse katılmayınca yani ne bileyim mesela başımı sıraya yaslayınca falan sanki hoca biraz daha dikkatli olur gözümün önünde kahkaha atmaz diye düşündüm ama umrunda da olmuyor.Zaten ona güvenemem ki :KK43:

Peki bir şey daha sormak istiyorum sizce ben artık derslere katılmaya gayret etmeli miyim?

Bir yandan istiyorum evet ama resmen kaç yaşındaki adamdan gerekli ilgiyi göremedim diye trip atacak hale geldim,asık surat ifademle durdum o da beni kaldırmadı pek.Yani hata biraz da bende var sanki.

Derse katılmayınca yani ne bileyim mesela başımı sıraya yaslayınca falan sanki hoca biraz daha dikkatli olur gözümün önünde kahkaha atmaz diye düşündüm ama umrunda da olmuyor.Zaten ona güvenemem ki :KK43:
Yanlış anlamazsan,bu ilgiyi niye sadece bu ögretmenden istiyorsun?
Hayir yani bekledigin ilgi olsun
Kurdugun cumleler olsun
Kafandan gecen dusunceler olsun....pek bir garip geldi de

Yanlış anlamazsan,bu ilgiyi niye sadece bu ögretmenden istiyorsun?
Hayir yani bekledigin ilgi olsun
Kurdugun cumleler olsun
Kafandan gecen dusunceler olsun....pek bir garip geldi de

Çünkü çook çok iyi bir insan olduğunu düşündüm en başından beri
Ve çevremde öyle çok kötü insan var ki
Bir şey hissetmiyorum boşlukta olduğum için birilerinden ilgi ihtiyacı bekliyorum artık bir kere ondan ilgi gördüm ya sanırım onun devamının geleceğini umdum ki çok yanlış işte bunu da biliyorum

Bir şey hissetmiyorum boşlukta olduğum için birilerinden ilgi ihtiyacı bekliyorum artık bir kere ondan ilgi gördüm ya sanırım onun devamının geleceğini umdum ki çok yanlış işte bunu da biliyorum
Cok yalnış yerlere dogru gidebilir aman ha! Bu denli takinti olmayan seyleri de oldurur...yapma

Mrb tatlim yazini okudum cvp vermeden gecemedim.oncelikle basin sagolsun cok uzuldum.yasina gore cok olgunsun bunlari rahatca dile getirebikiyosun.kac yaainda insanlar var sen gibi dusunemiyo malesef :) neyse gelelim meseleye.hersey normal gitseydi diyelim ki hocann senn farkinda oldugunn yada zor bi surec gecirdigini alelen belli etseydi ve bu durum arkadslarinn dikkatini cekseydi nasil olurdu bi de bu denli dusun.hem duygusal bi boslukta oldugun icin bole hissediyosun emin ol gecicek.sen suan derslerine odaklansan cok zor olcak biliyorum ama bu durum daha kisa surer ve hocannda artik senn bu durumu atlatignn farkina varmasini saglarsin.gene eskisi gibi olur.arkadslarinla vakit gecir.kitap oku. Okadar iyi geliyo ki. Herseyi unutuyosun bianda :) hem daha yolun basindasin.inan hayat sana daha neler getircek sabirli olmalisin ve herseyi bu kadar takinti haline getirmemelisin hocalar bazen bole olabiliyor dusunsene onlarca ogrenci onada hak vermelisin :)

Mrb tatlim yazini okudum cvp vermeden gecemedim.oncelikle basin sagolsun cok uzuldum.yasina gore cok olgunsun bunlari rahatca dile getirebikiyosun.kac yaainda insanlar var sen gibi dusunemiyo malesef :) neyse gelelim meseleye.hersey normal gitseydi diyelim ki hocann senn farkinda oldugunn yada zor bi surec gecirdigini alelen belli etseydi ve bu durum arkadslarinn dikkatini cekseydi nasil olurdu bi de bu denli dusun.hem duygusal bi boslukta oldugun icin bole hissediyosun emin ol gecicek.sen suan derslerine odaklansan cok zor olcak biliyorum ama bu durum daha kisa surer ve hocannda artik senn bu durumu atlatignn farkina varmasini saglarsin.gene eskisi gibi olur.arkadslarinla vakit gecir.kitap oku. Okadar iyi geliyo ki. Herseyi unutuyosun bianda :) hem daha yolun basindasin.inan hayat sana daha neler getircek sabirli olmalisin ve herseyi bu kadar takinti haline getirmemelisin hocalar bazen bole olabiliyor dusunsene onlarca ogrenci onada hak vermelisin :)

Evet çok haklısınız
Ancak şu an öyle bir psikolojideyim ki,hocanın bana ilgi göstermesini istiyorum resmen.Çünkü zor bir şey yaşıyorum ama kimse gerekli ilgiyi ve desteği veremiyor.Ben de bunu öğretmenimden bekledim ama o da bunu yapamıyor.Yani her şey eskisi gibi olsun istiyorum elbette ama bu öğretmenim sanki beni psikolojisi bozuk başına bela bir öğrenci gibi görüyor olabilir mi?Bundan korkuyorum.Kimsenin basina bela olmak istemem

Güzel kardeşim, öncelikle başın sağolsun..

Öğretmenin diğer öğretmen arkadaşlarına hassas olmaları için söylemiştir mutlaka. O konuda alınma bence.

Dersle ilgili konuda da öğretmenine derse dahil olduğunda kendini daha iyi hissettiğini belirtebilirsin bence.

Çok zor bir dönemden geçiyorsun. O yüzden kendini çok yıpratma.

Hayatın boyunca mutluluk ve başarı seninle olsun.

Güzel kardeşim, öncelikle başın sağolsun..

Öğretmenin diğer öğretmen arkadaşlarına hassas olmaları için söylemiştir mutlaka. O konuda alınma bence.

Dersle ilgili konuda da öğretmenine derse dahil olduğunda kendini daha iyi hissettiğini belirtebilirsin bence.

Çok zor bir dönemden geçiyorsun. O yüzden kendini çok yıpratma.

Hayatın boyunca mutluluk ve başarı seninle olsun.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için < 3

X