- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi sunshine900
-
Nutkum tutuldu !tek tek alıntı yapamıyorum yorumları da okuyamadım şu an çünkü şimdi girdim..
annesi bugün sabahtan gitmiş okula öğretmeniyle konuşmak için. sormuş böyle böyle bir olay oldu mu felan diye işte bu sözleri söylediniz mi.. öğretmen de evet söyledim demiş. annesi sormuş niye? çocuğum okula adımını atmak istemiyor arkadaşlarının içinde onu utandırmışsınız. çocuk ağzına lokma bile koymaz oldu ki her gün kapının önüne çıkıp arkadaşlarıyla top oynayan bi çocuk bu. öğretmen demiş çocuk o geçer, unutur! ben kötü bişey demedim çocuk yalan söylemeye alışmasın demiş. neden yalan söylüyor sizin evde siz birbirinize hep yalan mı söylersiniz ? demiş çocuğunuz saygısızlık yaptı öğretmenine yalan söyleyerek, küçük çocuklara yüz verince şımarıyorlar, şımartmamak lazım. kendisinin de 10 yaşında bi kızı varmış birkaç kez yalanını yakaladım 2 gün yemek vermedim tv izletmedim, dersini aldı şimdi öleceğine bilse yalan söylemez. çocuğu böyle şımartmaya devam ederseniz tepenize çıkar demiş. anne şok tabi. peki neden kocamın mesleğini aşağıladınız ? ameleyle polis aynı şey mi derken ne demek istediniz demiş. ben yanlış bişi söylemedim bu ülkenin polisi şehit oluyor ama amelelerine bişey olduğu yok demiş. annesi de bu ülkede namusuyla para kazanmak ne zamandan beri suç oldu ? sizin gibiler öğretmen olmasın demiş ve hakkınızda yasal işlem başlatacağım demiş. öğretmen de nereye istersen git şikayet et öğretmenliği senden öğrenecek değilim demiş.
konuşma böyle. şikayet edeceğiz hatta edebiliyorsak işinden de edeceğiz. yok öyle yağma.
Açıkçası bilmiyorum bu konu benim hassas konum biraz. Kız güzel değildi prenses yaptılar, kız kıvırcıktı en güzel saçlı yaptılar demiş açıkça. Ben burdan ,benim ve nice saçlar dururken kıvırcığı seçtiler Öğretmen kızı diye, halbuki o kıvırcık en güzel olması çok zor o saçların şeklinde anladım. Herkes beğenmek zorunda değil ama bu da bir genetik. Küçücük bir çocuğun saçı kıvırcık diye güzel olmayacak değil zaten o yaşta saç güzelliği yarışması yapılması da normal değil.
Kıvırcık saç güzel olamıyor mu?
Sizin o öğretmenden farkınız kalmamış, o meslek dolayısıyla diğerlerini eziklemiş, sen ise kıvırcıkları ezikler olmuşsun. Güzel değil, kıvırcık saçlı.. Öğretmendeki acımasızlığın aynısını yazında gördüm.
tek tek alıntı yapamıyorum yorumları da okuyamadım şu an çünkü şimdi girdim..
annesi bugün sabahtan gitmiş okula öğretmeniyle konuşmak için. sormuş böyle böyle bir olay oldu mu felan diye işte bu sözleri söylediniz mi.. öğretmen de evet söyledim demiş. annesi sormuş niye? çocuğum okula adımını atmak istemiyor arkadaşlarının içinde onu utandırmışsınız. çocuk ağzına lokma bile koymaz oldu ki her gün kapının önüne çıkıp arkadaşlarıyla top oynayan bi çocuk bu. öğretmen demiş çocuk o geçer, unutur! ben kötü bişey demedim çocuk yalan söylemeye alışmasın demiş. neden yalan söylüyor sizin evde siz birbirinize hep yalan mı söylersiniz ? demiş çocuğunuz saygısızlık yaptı öğretmenine yalan söyleyerek, küçük çocuklara yüz verince şımarıyorlar, şımartmamak lazım. kendisinin de 10 yaşında bi kızı varmış birkaç kez yalanını yakaladım 2 gün yemek vermedim tv izletmedim, dersini aldı şimdi öleceğine bilse yalan söylemez. çocuğu böyle şımartmaya devam ederseniz tepenize çıkar demiş. anne şok tabi. peki neden kocamın mesleğini aşağıladınız ? ameleyle polis aynı şey mi derken ne demek istediniz demiş. ben yanlış bişi söylemedim bu ülkenin polisi şehit oluyor ama amelelerine bişey olduğu yok demiş. annesi de bu ülkede namusuyla para kazanmak ne zamandan beri suç oldu ? sizin gibiler öğretmen olmasın demiş ve hakkınızda yasal işlem başlatacağım demiş. öğretmen de nereye istersen git şikayet et öğretmenliği senden öğrenecek değilim demiş.
konuşma böyle. şikayet edeceğiz hatta edebiliyorsak işinden de edeceğiz. yok öyle yağma.
Böyle düşüncesiz saygısız insanlarda ÖĞRETMEN olup güya öğrencileri eğitiyorlar ya yazık ki ne yazık insan olamadan insan eğitecek !merhaba iyi geceler, haberi alır almaz hemen burada sizlerin fikrini almak istedim. benim 2. sınıfa giden küçük bir kuzenim var ismi Mehmet. öğretmenleri değişmiş, 1. sınıftaki öğretmen gitmiş bu sene başka bir öğretmen olmuş sınıf öğretmenleri. çocuklarla sınıfta tek tek tanışmak istemiş yani herkes tek tek kalkıp adını soyadını, kaç kardeş olduğunu, ailesinin ne iş yaptığını falan söyleyecek filen her neyse. herkesten önce öğretmen kendini tanıtarak başlamak istemiş, annesi emekli hemşire, babası emekli polismiş. bizim Mehmet de polisleri çok sever hep büyüynce polis olacağım filan der çok özenir polislere. sınıfta da babası polis olan iki tane çocuk varmış. Mehmet'in babası inşaat işçisi, annesi evde dikiş nakış işi yapar. sıra Mehmet'e gelince annem dikiş yapıyor, babam da polis demiş. ertesi gün öğretmen sınıfa geldiğinde sınıfta herkesin içinde Mehmet'e "senin baban ameleymiş ama sen dün bize babam polis diye yalan söyledin. sen neden yalan söylüyorsun, polisle amele aynı şey mi? sen büyüynce yalancı mı olacaksın?" diye azarlamış. Mehmet de "babam amele değil, inşaatta çalışıyor" demiş ve teneffüs arasında da arkadaşları onunla dalga geçmişler. çocukcağız da teneffüste okuldan kaçmış eve gelmiş. ertesi gün falan okula gitmek istememiş, annesi nedenini sorunca da böyle söylemiş. bu çocuğun babası inşaat işçisi ve Mehmet'in iki ablasını üniversitede okutuyor. adam alnının teriyle, namusuyla para kazanıyor ama çocuğunun öğretmeni onu aşağılıyor. biz bu öğretmeni şikayet edebilir miyiz ? edebiliyorsak nereye şikayet etmeliyiz ve bir sonuç alabilir miyiz ? ayrıca bu çocuk şu an okula adım atmak istemiyor, çocuk için ne yapalım ? yaptığı terbiyesizlik yanına kalsın istemiyoruz ne hakla onu böyle rencide edebilir? yardımcı olursanız sevinirim.
tek tek alıntı yapamıyorum yorumları da okuyamadım şu an çünkü şimdi girdim..
Merhaba Yasemin Abla Yani abla diyorum bu siteye sizin için kaydoldum , ya yeni kaydoldum ama nasıl mesaj atılcak nasıl ulaşılır hic bilmiyorum bende en son bir konuya yazmak istedim kendimi rezil gibi hissetim herneyse Sadece gözle alakalı bir mesele bana ulaşırsanız cok mutlu olurum..
Merhaba Yasemin Abla Yani abla diyorum bu siteye sizin için kaydoldum , ya yeni kaydoldum ama nasıl mesaj atılcak nasıl ulaşılır hic bilmiyorum bende en son bir konuya yazmak istedim kendimi rezil gibi hissetim herneyse Sadece gözle alakalı bir mesele bana ulaşırsanız cok mutlu olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?