öğretmeni kuzenimi rencide etmiş, çocuk okula gitmek istemiyor

Nutkum tutuldu !

Bu ogretmenlerin bazıları gerçekten çok dengesiz oluyor şikayet edin peşini bırakmayın bimeri arayabilirsiniz ordan hemen dönüş yaparlar size, okul müdüründen başlayarak milli eğitime kadar gidin, gerekiyorsa tv ye veya yerel gazeteye falan da haber yaptırın, özür dileyecegine pişkinlik yapmış iyice terbiyesiz

Şöyle düşünün.
O yaşlardaki kıvırcık saclilar genelde bakımsizdir..
Birde kaç yıl öncesi yani sac bakımı mı varmış..
Genelde oradan burdan cikar saçlar.
Toplanirsa bebek sacı denilen saçlarla elektrikte veya prizde parmak sokulmuş gibi olur..
Bakımsız anlamında demiştir..
Ben düz sacıda dalgada kıvırcıkta olsa herkese yakışmaz..
Show tvdeki bi doktor dizisi var ya oradaki kizin saclarina hayranım..
Ama bi arkadasım var aynı kıvırcıklıkta ama beğenmem.
Düz de bu şekilde.
Yanlış anlamayın yani.
Boşuna huzursuzluk yaşanmasın..
Konu zaten bi dengesinin salakligiyken sapmasın başka konulara :)

Ne alakası var ki şimdi eleştirmek için eleştiriyorsun beni bu arada bir çocuğa vicdansızca babasına IŞÇI demek yerine amele diye sınıf ayrımı yapan cahil bir insanla karşılaştırma ben hiçbir şekilde insanları fiziksel özellikleriyle yargılamam çocukken sınıfım ile ilgili bilinçaltımda ne kalmışsa onu söylüyorum -Bu arada saçların kıvırcık sanırım gereksiz çocukca triplere girme...

benim babam da polisti ve çocukken çok gururlanırdım.
yazık sakın çocuğu ezdirmeyin.
şikayetçi olun. önce müdüre şikayetçi olacağınızı söyleyin ve ilde misiniz ilçede mi bilmiyorum ama bağlı olduğunuz milli eğitim müdürlüğüne bildirin.
böyle şekilci yetişkin mi olur, üstelik öğretmen, çocuk psikolojisini en iyi bilmesi gerekenlerden.

Bende ogretmenim.Öğrencilere annen baban ne iş yapıyor diye sorulmaz.
Çünkü anne babasi vefat eden yada ne iş yaptigini soylemek istemeyen çocuklar için bu stres haline gelebilir. Çok vasıfsız biri bu olayı okul müdürüne anlatın bence en azından uyarı alır.

Öyle yapınca çocuğu yalan söylemekten vaz geçmiş öyle mi? Külahım bile inanmaz buna.
10 yaşında çocuğu aç bırakmak öyle mi? O zaman çocuğunu da istismar ediyor...bu kadın öğretmen değil anne de olamamış... bildiğin görgüsüz ve basit bir mahalle kadını öğretmen falan değil. Şikayet edin ama yazılı çizili şekilde. Çocuğun psikolojisinin bozulduğu için uzmana doktora vs. götürün yardım isteyin. Psikolojisinin bozulduğunu kanıtlamış olursunuz hem. Şikayet ederken bunu da belirtin.
Şu öğretmenin adını sanını ifşa etmek lazım aslında, sosyal medyadan vs. den rezil etmek lazım.

Böyle düşüncesiz saygısız insanlarda ÖĞRETMEN olup güya öğrencileri eğitiyorlar ya yazık ki ne yazık insan olamadan insan eğitecek !
Size tavsiyem o ÖĞRETMENi şikayet edin ve çocuğun sınıfını değişin

5 yıllık resmı 8 yıllık fiili olarak öğretmenim daha hiçbir cocuga annen ne ıs yapıo baban ne ıs yapıo annen baban var mı yok mu diye sormadım bunu niye sorarlar bılmem kendı sınıfıma verırım öğrenci tanıma fişlerini onları doldururlar

saka mi bu? manyak mi bu adam?
ya mumkun olsa da ismini cismini bilsek change org.da ben bu adamin isten atilmasi icin kampanya bile baslatirim..
rezil kepaze..

Terbiyesiz rezil ogretmen musvettesi. Bulmus garibanı binmis sırtına. Lutfen bimerden ogretmen adına sikayetci olun, ardından il ve ilce meb mudurluklerine gidin. Ozellikle son kpnusmayı da anlatın. Sinir oldum ya el kadar cocuga neler demis. İnsafsız rezil. Keske elime dusse boylesi surum surum surundururum. Cocuk psikolojisinden zerre anlamam ben bile bilirim cocuklar icin polislik askerlil buyuk buyuk mesleklerdir. Bi havası vardır gozlerinde degerlidir. Her seye gucu yettigini sanarlar. Benim de okulun ilk gunu zırıl zırıl aglayıp sınıfa girmeyen bir arkadasım vardı, ogretmenimiz sınıfa gir diyince benim babam polis tutuklatır seni soylersem demisti:) ki polis falan degilmis babası, ogretmenimiz bunu emekli olurken bana boyle demistîn hatırladın mı diye gulerek anlatmıstı bu anıyı. Benim ogretmenim de mi cocuga boyle carlasaymıs.

Ya bu olayı bastan yazıp twitterda fenomenlere mention atsanız ogretmenin adı sanıyla birlikte. Rezil olsun pislik

Öncelikle bu minik yüreğin gönlü tamir edilmeli.

Gidip öğretmeniyle guzel bir şekilde konuşun. Eğer sizi anlayacak biriyse, sınıfta herkesin içinde bir şekilde gönlünü alsın. Öpsün koklasın ..

Tamir etme yoluna gitmezse gerekli mercilere şikayet edin, müdürle konuşun ,sınıfını değiştirin diyeceğim de gonlu oyle kırık kalırsa tebeffuslere çıkıp o arkadaşları görmek isteneyebilir .
Üzüldüm gerçekten.

İnşaallah bu konu vesile olur , hala meslek soran öğretmenlere.

Bir iki seanslık dahi olsa bir uzmana götürün mutlaka. Onun bütün hayatını etkilebilir bazı yönlerden.

Milli eğitime şikayet edin en azından bir uyarı alır.Küçücük çocuğu rencide etmenin bir anlamı yok.

Merhaba Yasemin Abla Yani abla diyorum bu siteye sizin için kaydoldum , ya yeni kaydoldum ama nasıl mesaj atılcak nasıl ulaşılır hic bilmiyorum bende en son bir konuya yazmak istedim kendimi rezil gibi hissetim herneyse Sadece gözle alakalı bir mesele bana ulaşırsanız cok mutlu olurum..

kardeş sen kimi arıyosun yahu?

Asagalayip övdugu meslege bak sanki polislik cok insani sartlar tasiyan bi meslek ya neyse su polisligin eksileri ayri bi yara ztn icimde ..Saf pislik! O cocugun hakkini nasil odeyeceksin bakalim ! Gelecegi adina yasayacagi kotu anilarin hakkini nasil vereceksin bakalim !

Müge anlı yok burada kuzum..

biliyorum fakat gerçekten acil konuşulması gereken birşey rahatsız ettiysem özür dilerim ama Yasemin Ablayla aynı durumdayım yani okuduğum bir yazısında gördüm konusmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…