- 23 Ekim 2018
- 15.306
- 34.903
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Merhaba, İngilizceyi her açıdan destekleyen bir kurs varsa ona göndermenizi öneririm. Sadece sınav ya da ders başarısından ziyade okuma anlama konuşma dinleme olarak her açıdan geliştirecek bir kurs ya da özel ders faydalı olacaktır.Merhaba sevgili öğretmenlerimiz.
Benim sorularım var. Oğlum bu yıl 6 ya geçti. 3. Sınıftan itibaren İngilizce ve matematik özel ders alıyor. Geçen yıl ders saati 250 idi. Bu yıl 500 yapmışlar.(matematik ogretmeni) Bana sanki çok gibi geldi öyle mi sizce de?
İngilizce öğretmeni taşındı ilçeden.
İngilizce için kursa mi yollasam yoksa yine öğretmenden mi alsam?
Kocaman bir Türkçe sorunumuz var. Çocuk şu yaşına kadar bir kitap okumadı.
Doğal olarak kelime sayısı sınırlı.Anlamiyor öyle yüzüme bakıyor bazen.
Ya cok endişeleniyorum.
3 dersten de özel ders aldırirsam çok zorlanırim.
Bana derslere erken bogdugumu söyleyen de oldu. Ama alt yapısı olsun istiyorum.
Gelir mi dersinHocam biraz bekleyin 24 Kasım'da önlükle beraber gelir belki
En sevdiğim iki branştan biri. Margırıt sana neden sempati duyduğumu bir kere daha anladım aasfgahha. Bir margırıt heyl olman iki coğrafyacı olmanmış.Coğrafya kuşum.
Branşınız neydi sizin ?Koca sitede bir tane zümre bulamadım ühüğğ
Fen bilimleri hocamBranşınız neydi sizin ?
Memnun oldum hocamFen bilimleri hocam
Ben de memnun oldum hocamMemnun oldum hocam
Biz her toplantı tutanağına ayakkabı numaramızı yazalım da göndermezlerse onların ayıbı olsunGelir mi dersin
Coğrafya seven biri ha! Benim de ilk tercihim Marmara edebiyat öğretmenliği idi, ikinci tercihim coğrafya geldi.En sevdiğim iki branştan biri. Margırıt sana neden sempati duyduğumu bir kere daha anladım aasfgahha. Bir margırıt heyl olman iki coğrafyacı olmanmış.
Tercihlerim hep coğrafya ve edebiyattı. Edebiyat geldiydi.
Ben de severim. Kpss'de bir yanlış bir de boşum vardıCoğrafya seven biri ha! Benim de ilk tercihim Marmara edebiyat öğretmenliği idi, ikinci tercihim coğrafya geldi.
Genelde coğrafya deyince bi burun kıvırıyorlar. Ben de diyorum sizin benim gibi coğrafya hocanız olmamış, ondan ahahhahshBen de severim. Kpss'de bir yanlış bir de boşum vardı
Evet nedense özellikle sözelciler zorlanıyor. Bence eğlenceli. Keşke örtmenim sen olsaydınGenelde coğrafya deyince bi burun kıvırıyorlar. Ben de diyorum sizin benim gibi coğrafya hocanız olmamış, ondan ahahhahsh
Gel değişelim değişiklik olurCoğrafya seven biri ha! Benim de ilk tercihim Marmara edebiyat öğretmenliği idi, ikinci tercihim coğrafya geldi.
Özlem merhaba. Matematik olarak 500 normal artık. Benim Edebiyat olmasına rağmen 350 400 en az saatlik ücretimiz. Sen matematik için aldır, Türkçe de bana sormak istediğin kaynaklarda yardımcı olurum.Merhaba sevgili öğretmenlerimiz.
Benim sorularım var. Oğlum bu yıl 6 ya geçti. 3. Sınıftan itibaren İngilizce ve matematik özel ders alıyor. Geçen yıl ders saati 250 idi. Bu yıl 500 yapmışlar.(matematik ogretmeni) Bana sanki çok gibi geldi öyle mi sizce de?
İngilizce öğretmeni taşındı ilçeden.
İngilizce için kursa mi yollasam yoksa yine öğretmenden mi alsam?
Kocaman bir Türkçe sorunumuz var. Çocuk şu yaşına kadar bir kitap okumadı.
Doğal olarak kelime sayısı sınırlı.Anlamiyor öyle yüzüme bakıyor bazen.
Ya cok endişeleniyorum.
3 dersten de özel ders aldırirsam çok zorlanırim.
Bana derslere erken bogdugumu söyleyen de oldu. Ama alt yapısı olsun istiyorum.
Beni de dersine girmediğim öğrenciler hep İngilizce öğretmeni sanıyor. O kadar mı doğurgan duruyorum ordan bakınca
Teşekkür ederim.Özlem merhaba. Matematik olarak 500 normal artık. Benim Edebiyat olmasına rağmen 350 400 en az saatlik ücretimiz. Sen matematik için aldır, Türkçe de bana sormak istediğin kaynaklarda yardımcı olurum.
Benim bile zümrem var nasıl senin olmazKoca sitede bir tane zümre bulamadım ühüğğ