Öğretmen-Veli yardımlaşma Topiği

Branş kavgası çıkarmak istemiyorum ama bir kere de şu matematik ve fencilerin yüzü gülsün be karşim. Deneme olur önce bu derslere bakılır. Yeterli net gelmediyse müdür küçük bir kulak çeker. Hamilelik desen zaten bu branşların kısmeti kapalı. Sevgili idareci utanmasa okulda yatın der. Sosyal ve İngilizceciler hamile piyasada yok. Neyse

İngilizce öğretmenleri hep hamile gerçekten

Bizim okulda 3 İngilizce öğretmeni var biri doğum izninden yeni döndü diğeri doğum iznine ayrılacak neyse ki biri hala bekar
Beni de dersine girmediğim öğrenciler hep İngilizce öğretmeni sanıyor. O kadar mı doğurgan duruyorum ordan bakınca

Merhaba sevgili öğretmenlerimiz.
Benim sorularım var. Oğlum bu yıl 6 ya geçti. 3. Sınıftan itibaren İngilizce ve matematik özel ders alıyor. Geçen yıl ders saati 250 idi. Bu yıl 500 yapmışlar.(matematik ogretmeni) Bana sanki çok gibi geldi öyle mi sizce de?
İngilizce öğretmeni taşındı ilçeden.
İngilizce için kursa mi yollasam yoksa yine öğretmenden mi alsam?
Kocaman bir Türkçe sorunumuz var. Çocuk şu yaşına kadar bir kitap okumadı.
Doğal olarak kelime sayısı sınırlı.Anlamiyor öyle yüzüme bakıyor bazen.
Ya cok endişeleniyorum.
3 dersten de özel ders aldırirsam çok zorlanırim.
Bana derslere erken bogdugumu söyleyen de oldu. Ama alt yapısı olsun istiyorum.

Matematik sorunu matematik öğretmenimiz Z zeLina cevaplasın. O kadar çok özel derse boğmanı ben doğru bulmadım. Türkçe konusunda çok geç kalmış sayılmaz. Kitap okumaya teşvik edebilirsin. Günlük okuma saati yapabilirsiniz evde. İngilizceyi de Mikan cevaplasın.

Teşekkür ederim.

Merhaba. Ben özel ders vermiyorum yıllardır. Ama arkadaşım bu yıl 500den verecegini söyledi. Geçen yılda 250-300e verenler vardı. İki katına çıkarmak bence de çok olmuş.
Küçük yaş olduğu için bu kadar fazla özel dersle sıkılıp bikma ihtimali de var tabii ama temelin sağlam olması da çok önemli. 8. Sınıf matematikte rahat etmesi için alt sınıf konularına iyi hakim olması gerekiyor.
Muhakkak kitap okumasını sağlayın. Çünkü tüm derslerde sorular okuduğunu anlamayla ilerliyor. Basit iki işlem için paragraf yazıyorlar resmen. Deneme sonuçlarına göre kitap okumayani ayırt edebiliyoruz artık.
İmkan varsa ingilizce için kurs daha iyi olabilir diye düşünüyorum akranlarıyla pratik yapabilir. ama ingilizce öğretmeni arkadaşlar daha iyi yorumlar tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…